2008 februári babák :D (beszélgetés)
hát nem könnyű. ha nem is alszik de le van fektetve, csak szétszedi a szobát, de csendben van. tudja hogy most pihenni kell, aztán végül csak bealszik, de felkeltem. ez van!
nem járunk csak játszótérre mert a kicsiket nem tudom egyedül vinni...nincs segítségem...
az a gáz, hogy igen! szerintem ő már kezd kinőni a délutáni alvós korszakból...max ha nagyon korán kel, akkor bealudna időben, de ezért nem fogok 6kor kelni:o)
és ha nem alszik délután, ne hidd hogy este fáradt! még jobban be van pörögve és nem akar lefeküdni, max elalszik hamarabb és nem virraszt még vagy 1 órát mint máskor...
Szia!
Én 4 éves korában fogom vinni táncolni. Addig bölcsi, játszó, motorozás, bicikli stb.
értem :)
nyitottam témát kíváncsi vagyok miket válaszolnak :)
Szió!
A kislányommal zeneoviba járunk hetente egyszer, illetve játszóházba.
Nyáron meg a játszótereket járjuk.
Hát igen látom :(
Nyitok egy új témát :)
Nem igényli a társaságot Gellért? Vagy játszóztok? KÖszi, hogy válaszoltál
szia, ez egy elég kihalt fórum már sajnos...de lehet kapsz még rá választ:o)
mi sehová sem járunk még. ősztől megy Gellért oviba és szeretném majd úszni vinni, de ezt még össze kell hangolnom valahogy. 3 gyerekkel nem egyszerű az élet:o)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen foglalkozásra/sportra jártok a 3 éves gyermeketekkel?
Köszi az infot:
Andi
Köszi!
Nem, nem veszik el a jogsiját, mert nem tepsiben vagyunk és mert nem ivott.. Közelekedési baleset gondatlan okozása, ami bűntény és pénzbírság jár érte..79 éves és senki nem nézi, mi van reflexeivel. pénze van ügyvédre, nekem nincs; ráadásul nem a legalsó szektorból, egy ismert sztárt is a pacák véd..hasonló, durvább eset miatt..
Szió!
Most olvastam a naplódat, döbbenet. Jobbulást kívánok neked. Hihetetlen jó volt a lélekjelenléted. Remélem, hogy hasonló helyzetben nekem is lesz ennyi kontrollom, hogy el tudjam lökni a gyereket.
Szörnyű, még most sem térek magamhoz. Remélem elveszik a jogsiját, hogy többet ne tudjon vezetni... És remélem, hogy a büntetést sem ussza meg.