2008 februári babák :D (beszélgetés)
:)
az alvas klinikara mikor mentek?
:) nincs lehetoseg arra, hogy elmenjetek ti is vagy ket napra valahova? nagyon ajanlom! igaz, hogy utana remesen rosszul esik hazajonni a szurke hetkosnapokba..:) nalunk meg a fiu is megbosszulta hogy hzajottunk, mar az elso nap este, olyan sirasba volt, teljesen belelovalta magat, apa hidegvizes kezzel torolte meg az arcat, nem lehetett leallitani...ket napig meg tiszta nyavogos volt, ott meg a hangjat sem hallotuk...kivancsi vagyok a mai nap milyen lessz
Hát lehet nálatok is ez lesz a megoldás!:)
Mert nálunk..... BEJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
Képzeljétek! Dorci átaludta az éjszakát! Ez volt az első ilyen!:) Hú, ez hihetetlen! Tök örültem neki! - nem nagyon volt este tejem, így tápot kapott többet, úgy látszik működik!
húúú de jól hangzik!! kipróbálom, már lehet holnap:)
10-12?? jajj, ezt jó olvasni! ha 4 órát alszik a fima egyszerre, már rohanok felírni :)
néha segít. nem mindig, de azért jó! sokszor felkel, de általában cicin visszaalszik hamar.
probald meg lefekves elott masfel oraval a tejpepet, majd lefekves elott cici. nalunk igy mukodik. fel het korul tejpep, fel nyolc-nyolc furdes, majd cici es alvas. reggel hetig.
na hiszti van,megyek babusgatni...:)
napközben szopizik 3-4x,kétszer van pépes kaja. elég a tejem, mert ha megnyomom utána még spriccel, szóval még ehetne. most havi kb 800 g- 1 kilót hízik, azt mondják rendben van.. lehet hogy kiváltom a lefekvési szopit vmi tejpépre én is, ha megeszi, hátha használ és azzal nekünk is jobban alszik..
ez igaz, teljesen így van...egyik nap ezt csinálja,másik nap már másat
Hát nem tudom napközben mit esztek, de
- nem lehet, hogy kevés neki a tejci? Hol tartotok hozzátáplálásban? Mennyit eszik napközben?
- súlyra most is jól gyarapszik? MErt lehet, hogy most is van sok tejed, mégsem lakik jól vele.
Igen, ha az esti etetésnél, 7-8 között tápszert kap, akkor kibírja hajnali 3-ig is, de ha cicire alszik el, akkor inkább az éjfél a gyakoribb kelési időpont.
Kitartás, biztosan úgy lesz, ahogy a csajok írják, hogy nőnie, fejlődnie kell, hogy önállóan is el tudjon jutni ide-oda és akkor már ellesz egyedül is. Biztosan nem könnyű, tarts ki, lehet holnap már másképp lesz. Annyira egyik napról a másikra változnak ezek a dolgok!!!!:)
Lehet majd kipróbálok én is valami hasonlót!:)
igen, en is megnyugtat, hogy nem vagyunk kulonos eset;)
nem nem, hamarabb ult stabilan segitseg nelkul, dehogy ul fel:)
hogyhogy, hamarabb feült már magától, mint ahogy mászik??
nekünk is mindenki mondja, hogy milyen nyugodt baba, mosolygós, csendes, hangját se hallani, stb.. na ennek az az ára, h sose legyen egyedül szerintem.. igen, ha körülötte nyüzsi van tényleg szava sincs:))) én is esténként főzök, jó hogy nem vagyok ezzel egyedül:)))
hat wc-re is egyutt megyunk, marmint mindenhova viszem magammal es aztan leteszem valahova (a furdoszababa is van egy szivacs, neki). eleg allandoan emelgetni a 9 kilojat, meg hordozni mindenhova :) mondjuk o nincs ennyire ram kattanva, ha itthon az apja akkor elvan vele is, csak akkor kellek en is ha valami baja van olyankor. fozni olyankor fozok mikr alszik, maskepp allandoan felbe kene hagyjam...mar varom en is azt amikor nekiindul..tudom az se konnyu, mindig kell figyelni ra, de akkor is...
igaz, mar meg vagyok szokva, hogy o mindent joval kesobb csinal mint a tobbiek (kiveve az ulest).
egyebkent barhova megyunk vagy ha jonnek hozzank, mindenki oda-vissza van, hogy milyen nyugodt jo gyerek. tenyleg nincs vele baj, csak mindig tortenjen valami es o a szoba kozepen legyen magasan es mindenki mas korulotte mozogjon...:)
mondjuk felebred 7 korul, eszik es visszaalszik meg egy orat masfelet..:)
nálunk is ez volt,állandóan mögötte kellett ülni,énekelni vagy játszani vele, komoly gond volt pl hogy hogy menjek ki wcre vagy főzni.. az apja vagy más nem volt jó, csak én, különben keserves bőgés, hogy anyi anyi... aztán a gurulásból két hét alatt felülés és gyors kúszás és mászás lett, és már elég, ha látótávon belül vagyok. mindez két hét alatt, nekünk 8 hósan. ne aggódj, biztos megvan a saját kis üteme, és szerintem ha mozogni kezd jobb lesz nektek is.. addig kitartás, egyszer jobb lesz!
köszi:))) igen, éhes, és eszik is, néha mind a két cicit teljesen, pedig van tejem rendesen.. aztán pl ha 11kor fekszik cici, aztán 3kor kel enni, aztán hatkor, nyolckor, és fél 9kor. jó ez a durvább eset, de nem értem hogy lehet éhes, pedig eszik rendesen, és mégis éhes. tuti hogy az, mert cumi vagy tea nem jó, csak a tej. ja és még az is bonyolítja a helyzetet, hogy a tápszerre fintorog, csak akkor issza meg, ha már üvöltősen éhes (eddig kb 2x volt ilyenre szükség, kórházban tartottak bent hirtelen, és az apjának nem volt ideje tejet kiolvasztani). na erre kérnék én ötletet.. a férjem szerint lehet, h le kéne tenni a cicit,és tejpépet meg vegyes kaját adni neki,ami laktató.. nem értem én sem, jó erős tejem volt(van?), eleinte havi 1,5 kilót hízott Emma...
nalunk is kb igy mukodott.
szerintem hasonló a babáink alvásrendje, meg a kelések:((.. ha tápszer a vacsi tej helyett akkor jobban alszotok?
akkor velünk valami nagyon nem jó, kb hatszor eszik napközben, plusz az éjjeli kelés/ek/...
en sem szeretm sirni hagyni, de neha mar nem tudom mit csinaljak, meg neha mar idegem sincs, oszinten. mikor mindketten itthon vagyunk meg surges forgas van korulotte, akkor jobban elvan magaban. ertem en, hogy olyan a termeszete, hogy mindig emberkozelben kell legyen meg kontaktusba velunk, de mikor egesz nap en vagyok vele egyedul es egesz nap kene hordozzam es szorakoztassam...
jó, hát ha anyahiánya van, azt azért meg lehet érteni:-))) elég hosszú az éjszaka egyedül:-))
újra hajlandó enni a kisasszony? (lehet hogy írtad, de mostanság nem nagyon voltam, Illetve csak össze-vissza)
fog már van 2, de hát még a többség hátra van, úgyhogy akár az is lehet. De tényleg, engem nem zavar ez az egyszeri felkelés, csak furi volt hogy eddig nem kelt fel, és főleg hogy mikor megébresztettem vmi miatt, akkor meg végigaludta utána az éjszakát. Mindenesetre érdekes:-))
További ajánlott fórumok: