2008 februári babák :D (beszélgetés)
A vicc jó, egyenlőre kicsit több kell a felrázáshoz.
Én reggelre jobban leszek, az a baj, hogy fáradt vagyok és minden nap egyforma, ma hétvége van, de semmi különbséget nem érzek egy sima hétköznappal.
mi van csajok!!!!!
tessék felrázódni egy kicsit!!!!
mi ez a depis, szomorú, ki vagyok hangulat ???????
Karácsony jön!!! az első a babáitokkal!!!!
tessék izgulni és várni!!!!
jobban nem tudom felrázni a társaságot!:-)))))
esetleg egy jó viccc???
Móricka kérdi az apját:
-Mondd apa, anya szép volt amikor és születtem?
-Igen kisfiam.
-És csinos is volt?
-Igen kisfiam.
-Akkor miért a gólyát dugtad meg????????
Sziasztok.
Nem olvasok vissza, szomi vagyok. Reggel vizsgáztam, írásbeli volt. Min 40 pont kell, de szerintem én mehetk szóbelire. Annyira nem jó lett, pedig egy csomót tanultam rá :(((
Gratula a foghoz, én azt mondtam, hogy Gergő azóta nagyfiú, mióta foga van. :-)
Az anyóskérdést mintha én írtam volna, közel laknak ők is, majdnem minden nap megjelennek, hogy csak egy kicsit jöttünk unokázni, a lehető legváratlanabb időpontokban, sosem szólnak ide, csak már itt állnak az ajtóban. Kellemes. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy addig örüljünk, míg vannak szüleink.
sziasztok csajok!
Zalánnak kijött az ELSŐ FOGA!!!!!!!!!Dec.11.-én múlott 11 hónapos.
csgal!
Zalán is percekig tologatja az autót és berreg hozzá.
Anyós -após téma:Nálunk Nelli 3 éves elmúlott és még mindig ezen van a vita,hogy mikor látják meg mikor nem.Ma reggel majd szét robbant az agyam!!!Szerdán úgy jöttek hozzánk,hogy 5.kor megérkeztek és este fél 9-kor mentek el,csütörtökön anyósom felhívott,hogy be tudom e vinni a városba vásárolni én meg mondtam neki,hogy nem ,mert reggel megyünk fel anyukámhoz Boglárra.Erre reggel fél 9-kor beállítanak apósommal!!!! Mondom neki,hogy lassan indulunk ám nem érünk rá! "nem baj csak bejöttünk egy kicsit unokázni"Ha a férjemmel össze veszünk az általában ezért van mert a kedves szülei képtelenek felfogni ,hogy az embernek van magánélete és egy kicsit lehetnének tapintatosak,vagy legalább is nem ilyen erőszakosak!Ilyenkor haza költöznek 3 hónapra és a telem tiszta idegbajjal telik el.Már előre gyomoridegem van.
:) koszi
egy kerdes meg:kell hagyni puhulni vagy startbol nem olyan kemey?
varj, most merem...
igy mar megszaradva olyan 4 mm, atlag. de sztem kisse vastag. a lenyeg, hogy olyan vekonyra szeletel, amilyenre csak tudod. en felcsikoztam egy sutopapirt ratettem a futotestre es azon szaritom. 1 nap utan meg csak siman a futotestre, nekunk olyan van aminek racsos a teteje (marmint a futotestnek)