2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Szia!
Sárának több volt kb 6, de nem olyan sok volt a pelusba.Az összes ismerős azt mondja, h a foga miatt van. Lehet fel hívom a dokit.
Sziasztok!
Egy kérdés felétek: Babátoknak a fogzás miatt nincs hasmenése?
Sárának az van de anyu szerint a foga miatt, állandóan a szájába túr, ma egész nap talán ha 1 órát aludt. Nem hányt és nem lázas nem nyűgös csak állandóan a szájába matat. Úgy sajnálom igazán kijöhetne már!
Most estére kapott a tápjába negyed smectát remélem segít délelőtt meg 1 normaflort kapott.
Vasárnap anyák napja, ha addig nem érnék ide mindenkinek csodálatos anyák napját kívánok!
Bálintkámnak csütörtökön tartották az oviba, olyan szépen elmondta a verset és ahogy rám nézett sikerült megint meg bőgetnie.
Ha anyukátoknak akartok venni cserepes virágot holnap a tescoba az orhidea 1000 Ft.
Bartusévi szorítok, h semmi bajod ne legyen.
Csibe jobbulást a férjednek.
Macs neked is köszönöm a jókívánságot!
Puszi mindenkinek!
sziasztok.
Nóra alszik délelőtt, kb 1 órát, néha több-kevesebb, dél körül 1 órát, meg még fürcsi előtt is. hogy mikor mennyit változó. van hogy 20 perc, de van hogy 2-3 óra :)
Csibe: Nóra is halad előre, főleg ha a combomra fektetem hasra és úgy meg tud támyaszkodni az egyik lábamon....nehéz leírni hogyan, de megy neki :)
a fogacska itt is zavar :( ma is 6kor kelt Nóra. meg fel szokott sírni.
képzeljétek ma már 2x is csinálta, hogy más kezében volt, az Anyukáméban és pedig őt nagyon ismeri, és úgy elkezdett sírni. nem fájdalom, nem hiszti, hanem keservesen, könnypotyogtatva. ha átvettem megnyugogott. mi ez??? de olyan jó, így legalább érzem, hogy ragaszkodik hozzám, mert eddig fel sem tűnt neki, ha nem voltam ott. ami persze nem baj, csak olyan jó érezni, hogy szüksége van RÁM :)
szia
remélem találsz másik dokit és lesz megoldás a problémádra és kiderül mi az,
Nekem Martin napközbe álltalába 3x alszok, 2x alszik fél órát és 1x 1-2 órát.
lányok hol vagytok? gondolom rákészültök a 3 napra!
ma felállitottam a járókát, tele játlkkal, kis párna hogy deréktól megemelve legyen mit az ágyában is, tök édes benne, csak még nem nagyon van el sokáig. ti használtok már?
Sziasztok!
A ti babótok mennyit alszik egyszerre, mert Berci csak fél órát és utána addig sír, míg fel nem veszem. Szerintem azért is nyűgös, mert totál fáradt.
Sziasztok! Jelentem, ma jó éjszakánk volt! (bár... tutti lesz még felsírós is.) De megnyugtató h nem vagyok egyedül. Tényleg a FOG lehet a ludas.
Bartuséva, azért kötöm be a babámat az etetőszékbe, mert mindenhonnan ki akar mászni (összevissza mozog, fordul-székben is) Szerintem is menj el másik dokihoz, jobb minél előbb megtudni, hogy most mi van.
Megyek, rendbe teszem magam, amíg még Dorka elvan...
sziasztok!
csibe: örülök hogy apa jobban van, remélem nem lesz már senki beteg, főleg ez az influenza zavar most.
macs, nekem is érdekes, ezt csinálja niki, alszik éjjel, 11-12 órát, de 3-4 napja felsir álmában, meg felébred, és vissza alszik. érdkes. sztem is fog, mert ugye fekve lüktet jobban a felőttnek is.
édes az almás képed, nagyon nagyon!!! -te mér bekötöd a székben az övet?
ja, és nem derült ki mi a bajom, nem is fog sztem. 3,5 órát ültem feleslegesen, császározott a dokim, nem várta tovább, eljöttem. de nem fogjuk tudni mi az csak sztem le fogja szedni, de azért elmegyek másik dokihoz, mit mondd.
jóéjt lányok.
sziasztok.
méztem a képeket, nagyon szépek a babák.
felsírs, azt hittem ez csak nálunk van. mostanában Nóri is sokat felsír, ma is 5 óras körül, adam vizet és így 8ig barta. nem tudom mi lehet. én is az ínyére gyanakszok :(
Nóri nem hagy gépelni, itt csücsül az ölemben és csapkodja a kezemet meg huzogatja az újjamat :)
Sziasztok!
Minden babóca gyönyörű,tettem fel én is pár képet!
Az éjszakai felsírás ma nálunk is soron volt.
Sziasztok. Remélem mindenki jól van. Most kicsit én is panaszkodni fogok.
Dorka baba igaz, kibírja hajnali fél5-5ig kaja nélkül, előbb sosem éhes, de már egy jó ideje van h többször felkel/felsír éjszaka. És nem tudom miért! Ilyenkor kicsit megsimizem, megnyugtatom, (vagy adok neki 1-2 korty babavizet),aztán alszik tovább. Nem tudom, mi lehet a baja, a védőnőm szerint a fogát/ínyét érezheti, mert éjszaka jobban előjönnek a fájdalmak. Mert nem éhség miatt kel fel, mint írtam. És ez megy már egy ideje, 1-2 éjszakát leszámítva :(
Szépek a babák, nézegettem megint az új fotókat :)
Bartusévi, remélem kiderül, mi a bajod.
Sziaszok
szia
szegény kis manó, remélem nem lett lázas. nálunk apa volt beteg de hál isten csak 2 napig tartott mostmár jól van.
sziasztok csajok. anya, jó lesz, majd előtte azért még szólj! és gyógyuljatok mostmár meg! Csibe, nálatok is betegség van? nem is igaz. megjött a nyár, meg a virusok is:-(
ancsa-berci nagyon édi, mekora lett! néztem a képed, klassz hogy vékony vagy!
mi ma voltunk 4 hós szurin, egybe megkiapta a prevenart is,iigy miindkét combija borogatva van-ugy sajnáltam. ma felállitottam neki a járókát, fejvédő stb bele tettem, még ki kell találnom hogy tegyem ki ugy hogy a macsak ne férjen sehogyse hozzá:-( olyan nehéz ez! folyton takargatni mindent! lányok, van valakinek kutya vagy macska a lakásban?
jaj de sokat irtatok. amúgy sziasztok. jó bunkó vagyok....
Nóri is nyálazik ezerrel, ha meglát valamit akkor nyúl érte és szeretné bekapni, és ezzel együtt elindul a nyála....olyan édes.
ja és képzeljétek, ma elkapta az újjamat és be a szájába, hát olyat harapott rá az ínyével, hogy rendesen fájt.
meg fürcsi előtt mindig hagyom picit "állni" a pelusozón, mert az jó kemény. és lökdösi a popsiját jobbra balra, már jár a lába, gugolászik, és úgy csinál mintha ugrana a víz felé.... IMÁDOM
nagyon édes Berci:)
Martin olyan 8200 gramm és 67 centi, de majd pontosan kedden tudom meg, akkor megyünk maj mérlegelésre.