2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Tisztellek benneteket!
5 gyerkőc mai világban nagy ritkaság!
Ha a második férjemmel hamarabb találunk egymásra akkor simán bevállaltam volna :-)
Hát duplán majdnem.Mert én meg ceglédi vagyok.
Két éve lakunk itt,de már nem sokáig.
Hamarosan megyünk el innen.Nem nekünk való ez a kisvárosi filing.
Szia!
Majdnem "földim".Most néztelek! Én martfűi voltam. Még az is lehet hogy ismerjük egymást valahonnan.!!! :-)))
köszi csajok,
Ninike, most h néztem a képeket most jöttem rá h ki is vagy, hát igen jó rég jártál erre. örülök h újra itt
közben tettem fel frissebet.
Hát nálunk él a mondás a te gyereked az én gyereke a mi gyerekünk.
Nekem 3,páromnak 1 és a kicsi az közös.De aranyosak íyg nagyon.a 2 fiú 10 és 9 évesek.A lányok 7 és 6.A picur meg 20.-án tölti a 7 hó.
Na mostan megnéztelek titeket :-)
Szépek vagytok!
Hát én mióta meglett Larababám nem is nagyon voltam fenn.Egyszer egyszer felnéztem,de akkor mindig olyan időt fogtam ki hogy senki nem volt.
De remélem most már sűrűbben tudok itt lenni.Vagyis megpróbálom.
Szia!
Én még csak ma kértem befogadásomat ebbe a jó kis csoportba és téged még nem olvastalak :-)
sziasztok,rég jártam erre.Hú tényleg nagyon rég.
Ki hogy van?meséljetek.
arra nem válalkozok hogy visszaolvassak.sok lenne.
szia
ti akkor vékonyabbak vagytok, mi 8300 gramm és 69 centi, mondjuk mi az első hónapba híztunk másfél kilót és dobta meg a súlyunkat, mondjuk ennyivel is pont jók vagyunk ,meg ti is.
szia
megértelek teljesen, anyósom nekem se egyszerű, aranyos kedves, megvesz amit kell , csak lusta átjönni pedig kocsival 15 percre lakik, de elvárja h mi menjünk folyton a 3 kutya közé
Moncianya:Elovastalak,nagyon szépen megírtad.
Melinda:Nálunk meg a sütőtök megy bármivel,a gyümiket nem eszi egyáltalán a lány. Amúgy én is szeretem a sütőtököt.Hiába,tudod mondják,hogy nem esett messze az alma a fájától.
Nálunk a mamák nagyon gyakran jönnek,néha túl gyakran is olykor cselhez kell folyamodnom hogy egy kis nyugi legyen.
Nálunk még a négykézláb nem megy mert a hasra fordulást sem siette el Réka de nem is bánom minden így jó ahogy van.
Ma sikerült egy tökéletes állapotú sporkocsit vennem használtan 4 ezerért.Tiszta bolond volt a csaj hogy ennyiért eladta.Bár ez nekem csak jó!
Dehogyis haragszom! Nagyon is jól esett!! Köszönöm!
Csak én vagyok a "bunkó" mert még nem válaszoltam, bocsánatot kérek ezúton is.
És köszönöm: na most megteszem!
Szia!
Írtam múltkor az anyós témádhoz, remélem nem haragszol rám mert nem írtál rá.
Sziasztok!
Lezajlott a keresztelő és pénteken ballag a fiam az oviból.Már tele van a hócipőm.
Tiszta ideg vagyok, múltkor vagy elfelejtettem fel írni, h mikor volt utoljára mensesem vagy nem jött meg április 16-óta:(( Remélem nem vagyok terhes.Nem mertem még senkinek sem mondani:S Mindjárt megyek a férjemért, megyek veszek tesztet. Bocs, h panaszkodni futottam be.
Gigli üdvözöllek köztünk.
Mindenkinek további szép napot!
sziasztok.gilgi üdv itt,én is csak nemrég regisztráltam.ma négykézlábra emelkedett Lara,de azóta sem csinálja hmmm.Ma mi sem ettünk olyan mennyiséget mint amit szoktunk.
Az én anyósom kertlábas velünk úgyhogy mindennap meglátogat,de nem bánnám ha anyával helyet cserélnének(anya 15 km-re lakik tőlünk).
mindig akkor jön mikor alszik Lara.persze addig illeg-billeg a kiságy körűl míg felszugerálja.
na mára ennyit.sziasztok
köszi a válaszokat!
az én anyósom is szereti sajnáltatni magát: 2 hónapja rá sem néz az unokájára és mkinek teli pofával h én tiltom....
Hja: anyós!
Nekem így sokkal jobb, hogy alig látta (pont elég volt: itt sem jobb a helyzet: ne is foglalkozz velük) és csak egy csokitojást kapott összesen a gyerek tőle. :D!
Banán,Körte,Sütőtök,Saláta főzelék,cukkini főzelék
Minden gyümölcshöz krumplihabot is lehet keverni és az már majdnem főzelék.
Most barackhoz próbálom keverni, mert a barack sem kell önállóan.
Levcsi az almát is csak párolva esszi meg, de ha valamihez hozzákeverem akkor is csak párolva egyébként ki hányja.