2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Sziasztok!
Ezek szerint senki nem tudja a választ a kérdésemre :(((((((((((((((((((((((((((((((((
Mi is nagyon nagyon nagyon nyügisek vagyunk 2 napja, biztosan a front, ilyen nem szokott lenni Jázminnál :S Ali akar aludni, előtte hisztizik, sehogyse jó, már nagyon álmos de nem tud v nem akar aludni, de sír a kezemben is, dörzsöli a kis szemét...
Ráadásul nekünk holnap tanácsadás és 2. prevenar :S
Boldog hófordulót a Babáknak, és gratula a fogacskákhoz! :D
nekünk sincs még kint egy se :P
Jó éjt!
sziasztok.
sok boldogat a kis ünnepeltnek és gratula a fogakhoz. nekünk még mindig semmi.
Lányok, Nektek nem nyűgösek a babák? az én Nórám tegnap óta oyan nehezen alszik el.... nem tudom mi lett már megint vele :(
közben le vagyok maradva, nem voltam tegnap sem nézem napldód, ari vagy hogy felraktad a közös képet, lelopom ha tudom , és én is felteszem majd, épp most vagyok rajta a naplózáson úgyis.
jó volt szombaton amúgy , de tovább kelltt volna lenni, és a végén kiülni a szabadba igaziból beszélgetni. majd legközelebb.
a videót hogy csináltad? a fényképezővel?
szia
Boldog 6. hónapot Nikinek
sziasztok, van valaki?
csak most van időm jönni, egész nap a KIS / HÓNAPOS babámmal ünnepeltem:-) imádom. és már ül egyedül. most meg már ugye alszik. a legjobb baba a földön!
hát nem tudom, nekem fel kell hozzá kelnem és megitatni. van amikor ez se elég.....
Mary, hát ez jó, ettől még éhesebb lett. nem semmi Kisfiad van
Szia!
Az én fiacskám is felébred éjszaka, először elég neki a cumi és visszaalszik, de rá egy órára már muszáj megetetnem. Általában egy két kortyot szopik és már alszik is. Álmában azért tovább eszik. Mi is kipróbáltuk a Jó éjt tápszert. Hát az első ilyen éjszakán az én kisfiam olyan éhes volt fél négykor, hogy a szopi nem volt elég, Apuci még csinált 120 ml tápszert és mind megitta. :)
szió.
hát mi is áttértünk a jóéjt pépre, egy ideig jobb volt, de manapság is sokszor felébred. én sem tudom, hogy miért.
jaj köszi, én is szeretem a Tiédet.
főzés, hát egyszer csináltam borsófőzeléket életemben, nem részletezem milyen lett.... :(
de sült husikban, azt hiszem verhetetlen vagyok (pedig nem szoktam ilyet mondani magamról). pörit is tudok :)
Sziasztok!
Dávid két hónapos kora óta végig aludta az éjszakákat.Egyhuzamban lehúzott 12-13 órát.Most egy hete éjjel minden 2-3 órában kel szopizni,de csak egy két korty és alszik tovább.Próbáltam este adni neki tejpépet, de akkor is ép úgy felébredt éjjel úgy hogy szerintem nem az éhség miat kel fel.
Van valami ötletetek hogy mit csináljak, hogy ne ébredjen fel éjjel?Kösszi előre is.
Nagyon jó a naplód!!!!!!!!!!!!!!
Öröm ilyet olvasgatni!
Nekem a főzelékek tartoznak az első kaják közé amiket még nem főztem.Apa eddig inkább pörköltes volt de most mióta leszokott a cigiről reform életet él.
Szia!
Gratulálok!
Dávid holnap lesz féléves.
Köszi,aranyos vagy!
Most pedig nekiülök és átnézem a képeiteket kedves fórumos társaim.
egy tündérke ez a Lány :)
amúgy mi is öltözünk. volt olyan amíg suliba jártam, hogy Apa és Nóra jött elém a vonathoz, ugyanabban a ruciban ahogy reggel otthagytam. nekem is fura volt, hogy Apa nem öltöztette át.... kímélte magát. ennyi
Ugyanígy aludt el most Regina is :D!
Milyen véletlen..
tényleg nagyon jó ár volt.... a miénk rózsaszín -vajszín... amolyan igazi kis csajos :)
érdekel a kép.
amúgy általában Nóra is rövideket alszik nappal. mostanában 1.5 óra is akár. tegnap este nagyon nehezen aludt el :(