2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
állítólag nem a szoptatástól hullik, hanem a szülés következtében megváltozott hormonháztartás hibája. A haj egyébként lassan reagál a változásokra, ezért kezdett 3 hónap múlva hullani és ezért tart sokáig a regenerációja is. Azért szedd a vitaminokat, mert hosszú távon segíteni fognak.
Nekem sincs egyébként túl sok hajam, majdnem a harmada elment :(((
komolyan????? szedsz vmi vitamint? vagy csak úgy magától állt meg?
nekem mondjuk a 3.hónap körül kezdett el csak hullani és utána számoltam már 2hónapja hullik.. nagyon gáz... totál ki vagyok ettől... és feltételezem, hogy amig csak szoptatok addig biztos hullani fog.. iszonyúan néz ki a fejem (szerintem)..
Sziasztok,
Csak hüledezve olvasok, hogy benneteket hagynak éjszaka aludni...
Mi egyre többet kelünk, de persze ráfogom a fogzásra/remélem tényleg azért van/..8, 11, 2, 4,6...kicsit fárasztó már ezt nyomjuk 3-4 hete.
Látom mindenki etetőszéken spekulál, nekünk éppen tegnap volt szerencsénk beszerezni a mienket, iszonyatosan elégedett vagyok vele, bár ha nem lett volna használt akkor 40 rongy, de így simán belefért...
Mindenfelé állítható, dönthető, fotel csinálható belőle, masszív stb.../akit érdekel, ott van a naplóban/
Jó reggelt!
nekem már egy hete nem hullik a hajam, csak a szokásos pár szál.
Flóra is 1x kel éjszaka, de ő akkor tényleg éhes.
Tegnap az egyik újságban volt egy gyakorlatsor az oldalra forduláshoz, amit egész délután gyakorolgattunk és ma reggel már félig el is fordult Flóra, de kizárólag csak a pelenkázón hajlandó ezt a tudományát mutogatni. :)
Én egy PegPerego etetőszéket néztem ki, az akciós verzió csak narancs és zöld színben van, sajna a menő barna az maradt 35e, úgyhogy narancsot fogunk venni.
Sziasztok!
Lara annyira belejött a sikítozásba, hogy már nem tudok mellette aludni, ha ébren van :) Így már 8kor fent voltam, de még csak mostanra szedtem össze magam valamennyire.
Sziasztok!
Hú, most jó sokat kellett visszaolvasnom! Képzeljétek, szombaton esküvőn voltunk, Nikit is vittük, mert nem tudtuk kire hagyni. Bevallom őszintén, én sokkal rosszabbra számítottam...olyan jól viselte, hogy nagyon, pedig alig aludt valamit. Én nem tudom miért, de ez a babakocsiban alvás nálunk nem igazán jön be...Persze az apja úgy hordozgatta, mint egy hím oroszlán a kölykét, láttam, hogy nagyon büszke rá!
Reni! Még nálunk sem volt forgolódás, már én is kezdek aggódni!
Ja anyós kicsit felmérgelt a hétvégén.Fürdés után törölgettem Zalán kukiját és kérdezte,hogy szoktam e már hátra húzogatni.mondtam,hogy nem,persze ő azzal a lendülettel már nyúlt is oda és húzta hátra amikor (kicsit erőteljesen) rászóltam,hogy hagyja abba,mert még nem is kell fél éves koráig.Erre ő elkezdte,hogy ő a kezdetektől fogva húzta mind a két fiúnak.Aztán szerencsére a férjem is ott volt és mellém állt,miszerint a dokinő is azt modta meg mindenki,hogy nem kell fél éves koráig hozzányúlni.Tetszett,hogy a férjem még azt is mondta neki,hogy attól,hogy a kezdetektől fogva húzogatta az öccsét csak meg kellett műteni.
Na persze aztán jött,hogy ő nem akar beleszólni stb.
Jó reggelt!
Karácsonykor mi is itthon leszünk,eddig úgy volt,h a nővéremék voltunk szenteste(itt laknak pár házzal odébb),mert ott voltak gyerekek.mondjuk ők már nagyok(17,14),aztán anyuék 1 napján,anyósék 2.nap.anyuék szintén itt laknak,így azzal sincs gond,de anyósék 80 km-re.Szóval,hogy ne legyen sértődés megmondtuk,hogy aki látni akar bennünket az jöjjön,nem megyünk sehova.Még a szomszédba sem.Mondjuk nekünk nehéz is egyeztetni,mert a nővérem férjének Pesten lakik a huga és a bátyám feleségének is szintés Pesten van a huga,így nekik oda is alkalmazkodni kell.Tegnap adtuk be anyóséknak,de megértették,így jönnek,ha az idő is engedi.
Nekem a Pampers kuponok a 4-es, azaz a maxi pelusra jók. Pampers Active baby maxi Giant pack (82 db-os kiszerelés) van ráírva.
Nem egyformát küldenek????
Anyukák! Ki hogy áll az etetőszék témával? Tudom, még korai, de nálunk a Dédike azt szeretne Emmának karácsonyra, így a jó szülők nézelődnek... :)
Réka, olvastam a naplódban, hogy Ti is. Mindjárt nézem is.
Nekem persze a legdrágább tetszik, egy skandináv márka, ami később székként használható, az ára viszont kész horror! Árban a másik pólus az Ikeás. A szomszédoknak az van, de kipróbálni még nagyon kicsik vagyunk.