2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Ági!!
Én reggelire is adok már gyümit, almát, banit,
meg tápot, délben főzeléket, holnaptól lehet husit is, meg akkor is kap gyümit, meg tápiot/ mert nem tudtam elvenni tőle/
délután kap tejpépet, megint gyümölccsel, este meg csak tápot.
Napközben kap ivólevet, meg már az almába adok reszelt babapiskótát!
Az evések így 250 ml.-t tesznek ki.
Sziasztok!
Csajok akinek már eszik a babója kajcsit megírnátok hogy kb. mennyiségileg mennyit eszik pl. ebédre, vagy gyümölcsből mennyi a mennyiség?És hogy mifélét adtok már neki pótlásra.Milán már sokfélét eszik csak akkorákat bukik mostanában attól tartok hogy túl eszi magát és azért.
Sziasztok!
Látom, nem csak rám vár ma a házimunka :S De lehet, hogy egy részét holnapra hagyom.
Akinél volt 4 hós kor körül haspuffadás, meddig tartott? Már annyira sajnálom Larát, konkrétan kb napi 6-7-szer felsír, mert úgy fáj a hasa, én nem tudom, mit tegyek :( Nem akarom gyógyszerezni, azt hittem, elmúlik, de ez már lassan egy hónapja tart.
Tegnap próbáltam neki vizet adni, kiköpte az egészet. Utána olvastam, hogy mikor kell elkezdeni itatni, és ha csak szopik ráér akkor, ha kiváltottad az egyik étkezést rendes étellel. Utána meg lehet kínálni vízzel, addig simán elég a tej nekik.
én is ezt terveztem de nem tudom meddig jutok
vár egy nagy adag vasalni való is!!
Mi is 4kor keltünk, de nálunk csak 5percig tartott, mig kicsit cici volt.. szerencsére:-))
Ma nagy munkában leszek, leszedem a karácsonyi dolgokat a lakásban, + a karifát.. annyira hullik, hogy nem akarom tovább már megtartani..
Jó reggelt!!
1x voltunk fenn hajnali 4-kor de akkor egy órát beszélgettünk!! Aztán tea pelus csere és betettem a kiságyba és már durmolt is!!
Este újabban a Crystal karácsonyi lemezre alszik el szinte atonnal!
csak az a baj hogy nekem mindig már csak 1,5 óra kínlódás után jut eszembe betenni!! :S
na hátha így hogy leírtam majd előbb is....
na csajok elmentem tentizni a fiúkkal! Bence is elaludt!! Végre!!
Any ha nem sikerül átküldtem a skype címet holnap segít a párom reggel jön haza!! Oké?
Na sziasztok és babazengésmentes éjszakát!! Puszi!! Pihenjetek jót!!
meg kell próbálni egy másik gépbe betenni
ha az felismeri oké!!