2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Ejjha!
Szép férfias méretek!:-)
Nem nyűglődött az oltás miatt?
Mi holnap megyünk,én is kiváncsi vagyok vajon mennyi lehet Dorka!
Tegnap rá adtam egy pizsit ami már jó régen nem volt rajta,háááát eléggé bokalengetős lett!
Szijjasztok!
87 cm Bálint és 13.5 kiló.
Megkapta a védőoltást!
Móki!! Végre előkerültél!!
Sziasztok!
Mókim! hogy vagytok?
Ez tök jó!Nem tudom itt milyen a bölcsi/ovi,ahová Domit akarjuk vinni.Nincs ismerős,aki oda járatná a gyerekét.De amúgy vicces,ott voltam gyakorlaton,de az már ős régen volt.:)
Jó ég!Már csak két hónap és beiratás!Lassan intéznem kell munkáltatói igazolást!:(
Szegényke!Sok gyógypuszi neki a helyére!:(
Igen,szép súlya van!De a magasságához képest szerintem nem vészes!Így aranyos és kész.:D
Sziasztok!
Gréti ma megkapta a 18 hós oltását, természetesen üvöltött mint az újévi malac.
Persze a szuri miatt megértem, de ott kezdődött az egész, hogy be sem akart menni a rendelőbe, és már akkor elkezdte.
Persze fel is voltam készülve rá, hogy ez lesz, mert mindig bömbizik, ha a dokinéninél vagyunk.
Szegénykémet úgy tudom sajnálni.
De jól megvígasztalgattam.:)))
Jó nagy lányunk van, 13 kg. és 86 cm.
Nem cseppecske a lelkem!:)))
Voltunk már jobban is.. ki kellene már kecmeregni ebből a gödörből, mert ngyon nem jó itt az alján csücsülni..
Nem olvastam a fórumot, a naplókkal is le vagyok maradva. Mikor nincs időm, állandóan olvasnám, ha meg van, akkor nem tudok figyelni. Remélem mindenki megvan, és jól van.
Sziasztok Lányok!
Remélem mindneki jól van!!!
Nálunk a Thomas a sláger.
Meglett Bálint eredménye, a tej, szója tojás teszt negatív, a nutritív is az. Akkor most mit ehet?
mi a T-home nál vagyunk előfizetve az IP-tvre
ott van a disney,cartoon n. meg a minimax 4 felnőtt csatornával van valami mix csomagba!
De ha bele gondolsz a mi időnkben is voltak ilyen játékok!
Pl a tapadó korongos stuki,patronos pisztoly és még műanyag kardjaink is voltak!
Azért mégsem voltak ennyire vérengzősek és brutáliska erőszakosak a gyerekek!
Szerintem ennek nagyon sok köze van a mostani életvitelünknek,meg a tv-nek és a számítógépnek!
Főleg a netről már ne is beszéljünk,ahol akár élőben is végignézhetnek egy szabájoskivégzét!
Sajnos változik a világ és nagyon oda kell majd figyelni nekünk is!
Tényleg sok időt kell majd rájuk szánni abban a korban is,közös programokkal nagy beszélgetésekkel és ügyelve arra hogy értelemsen hasznos dolgokkal töltsék a szabadidőt és mindíg legyen mivel lekötni magukat!
Remélem így elkerülhetőek lesznek ezek a problémák!
Itt nállunk az oviban már eleve úgy van,(hallomásból tudom csak)hogy fegyvereket utánzó vagy túl erőszakos dolgokat nem vihetnek be magukkal a gyerekek,sőt adományként sem fogaják el benti játéknak!
Szóval azért megnyugtató,hogy ezt már valamennyire szűrik!
Gondolom azért máshol is figyelnek már ilyesmikre!
Nállunk is digi van!
A minimaxon a magyarnépmeséken és az elmon kívül más nem érdekli,úgyhogy azt nem nagyon nézzük!
A cartoon networköt meg aztán nem is nézi,mert az már tényleg nem neki való,inkább a nagyobbaknak!
Egyedül a disney chanel,amin reggel 7-től mennek a kedvenc mesék egészen 10-11 óráig,nállunk az a kedvenc csatorna!