2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok szép álmokat kicsiknek és nagyoknak! Réka nem lesz semmi gond ,pihenj amennyit csak tudsz
Réka, nagyon drukkolok, hogy a kisfiad minél tovább kihúzza pocakban!
Egy időben volt egy sorozat a spektrumon ikerterhességekről. Volt ott egy hasonló sorsú anyuka, aki mondjuk "csak" kettes ikreket várt. A legnagyobb különbség az volt, hogy ő az angol segélyből kertes sorházi lakást bérelhetett.
hát ez nem túl vidám történet:-((( sajnálom..
Mikor 30 hetes terhesen bekerültem kórházba, a szobában pont feküdt egy anyuka akinek 3-as ikreket várt. Hatalmas volt a hasa. Én el se hittem amit látok illetve láttam. Ő akkor volt a 32. hét körül. ki se engedték már szülésig. Nem tudom mi lett vele. elvileg 20 éves sem volt, véletlen esett teherbe, nem is vette észre a 3. hónapig, az apát meg nem érdekli az egész.. a szülei várták elvileg otthon. Ja, és a pénz egyáltalán nem vetette fel őket.
Már nem emlékszem, hogy ki volt az, akinek szintén "Bogi" típusú gyerekágya van, szeretném heverővé alakítani, megkeresne priviben! Nagyon fontos lenne! Köszi
egyik nap néztem egy csaj naplóját 3-as ikrekkel volt terhes, na az a has!! nem irigylem!! viszont a kislányok csodaszépek!!!
na Harry Potter leszállítva a fasangra!!
13-as sorszámot választottunk neki, remélem szerencsét hoz!!
Hűha, kezd izgi lenni a dolog :) Tegnap volt itt a barátnőm, Ő meg ikreket vár a nyárra, kíváncsi vagyok, mekkora hasa lesz a végén.
igen? akkor azért tünt el a fórumról!!!
Incóról van szó,Ő szült császárral!
gratula nekik!!! Jó egészséget!! jujj még így is nagyobb mint Bencus volt a 36. héten4 .99 kis manócska
Réka incóról nincs hír? jaj egyébként nincs gond én is csodálkoztam hogy megkapta, de már kutya baja!!
remélem csak a hegyekben lesz hó...
mi már átszereltettük a nyári gumit, mert az egyi téli gumink defektes lett, úgyhogy nem szeretném ha vissza kéne rakatni. :S
Tagnap havazást mondott keddtől... igaz nem országosan!
ne már! hó lesz megint???
Lehet,jövőhétre megint mond havat és mínuszokat,úgyhogy bármi történhet majd megint!
Gondolom ez a hülye időjárás sokaknál beindította a szülést..
jaj de pinduri, istenem! Remélem minden rendben lesz velük!
Igen a 34 hétre született kislány!
1980 gramm és 43 centi!
Kis pöttömke lány még nagyon!
hu, az már akkor tényleg közel van... koraszülött lett?
mi ilyet sose kaptunk. illetve fehérváron igen. itt alá is kellett írnom, egy példány maradt a dokinál, egy meg nálam.
Jajj kissé felment a vérnyomásom,nállunk az áprilisi babásoknál ,meg lett az első baba kedden!
Nagyon közeleg már az idő,csak most tudatosult,hogy igazából mennyire is!
ok, nem akartam okoskodni. nálunk csak akkor adja be a doki a szurit ha totál egészséges Flóra. mondjuk nem én vagyok az orvos, lehet hogy csak a dupla szuri miatt lett lázas.
nem én akartam mindenáron de a védőnő szólt hogy feltétlen menjünk,mert mérni is kell meg kapja prevenar emlékeztetőt, a doktornő meg eldönti hogy megkaphatja-e az oltást vagy várjunk!
megvizsgálta, és mivel ált. csak reggel köhög,napközben nem, így azt mondta kaphatja4 gondolom ha olyan baja lenne nem adta volna be neki! az orra már nem folyik egyáltalán!
elvileg ha köhög akkor valahol gyulladás lehet a szervezetében és egy oltással csak megterhelik a szervezetét, ezért oltanak csak egészségesen. a betegtájékoztatót meg kérd el, minden oltóanyaghoz van.
biztosan ,mert én most beszéltem a dokinővel ,és azt mondta hoyg mivel már hétfőn 19 hós és még nem kapta meg ,de folyik egyfolytában az orra ,hogy várjak mig elmulik ,nem lázas nem köhög semmi nincs ,de ez már cska emlékeztető oltás ilyet kaptak kis korukban ,is nem lesz semmi gond ha ezt később kapja ..igy megvárjuk mig tünetmentes lesz!
nekünk a régi védőnőnk 1x volt csak nálunk mikor megszületett Bence és hazajöttünk!
akkor remélhetőleg nálunk se lesz ma már semmi! a panadol szirup levitte neki!
a csomó Bencusnak is érezhető az egyik oltás helyén Viki!
én adtam thuyát Grétinek, semmi gond nem volt az oltás után (szerencsére)... de elvileg tényleg aznap kell jelentkeznie a láznak..
még az is rajta van, ha nem jelenünk meg az oltáson akkor az antsz elrendeli ellenünk beadatást. Meg egy csomó mindne még
További ajánlott fórumok: