2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Reniről még semmi hír?Én is sokat gondoltam rá, és kicsit beparáztam hogy semmim nincs még összerakva, bár nem készülök még menni sehova azért:)))
Studió: hát nem tudom lehet nagyon előnyösek a képeid, de én nem látom szélesnek a csípőd (az enyém az, de nem is ez a lényeg:))szerintem nagyon csinos kismama vagy...
Ritka az a nő akinek szélesebb a csípője az enyémnél....Hogyha a logikus gondolkodás ez esetben fennt állna, akkor én ki fogom pottyantani a babánkat ilyen + szélesedés esetén...
Sajna gondolom a logika ilyenkor nem áll fennt.
Hát nem tudom, hogy fájnia kell-e, vagy sem. Mondjuk nekem eleve széles a csípőm, lehet, ha neked keskenyebb, akkor szét kell feszítenie a csontokat, és az biztos nagyon fáj :( Nekem a hasam szállt lejjebb, de ez nem fájt -eddig legalább is...
El sem hiszem, hogy Reni már babázhat!
Ciki, hopgy az éjszaka Patrik Imréről, Krisztián Patrikra változtattuk a babánk nevét?
A párom picit besz@rt a fájásaim miatt gyorsat úgy gondolta, hogy akkor mégis jobb a Krsiztián :o)
Renitől infó?
Ő lett az úttörő augusztusi-júliúsi babázó :o)
Jó Reggelt!
Reniékről van valami hír?Éjszaka is ők jártak a fejemben.Már biztos megvan Gréti baba.
Jó reggelt mindenkinek!
Remélem hamarosan kapunk hírt Reniről és Grétiről. Már nagyon várom a fejleményeket. Sokat gondoltam rájuk az éjjel is)))
Erről én is hallottam, meg elméletileg a baba mozgását is kellene számolgatni, mert az is utalhat a szülés időpontjára.
Mára teljesen leszállt a pocim, és így levegőt is jobban kapok. Ennek nagyon örülök :)
Én még erről nem hallottam....ami persze nem azt jelenti, hogy nincs ilyen!
Soma már annyit mozog,hogy azt alig bírom követni!
Körkérdés:
nektek mondták már, hogy számoljátok a pocak-keményedéseket? Azt mondta a védőnő, hogy ha eléri a napi tízet, már érdemes odafigyelni-készülni, sógornőm azt mondja olyankor már csak napok kérdése a baba.
Nekem volt már 5-6, de tegnap csak 3-4, ma 3. Persze nem bánom, mert 1-2 hetet még szeretnék bírni, csak kíváncsi vagyok ti mit tudtok erről.
Igazán nincs mit, örülök, ha kicsit segítettem és hogy sikerült végre nem félreérthetően fogalmaznom:) A döntés szerintem jön majd magától, érezni fogod, most gondolom túl friss még az egész.
Köszönöm én is a reakciót. Én tulajdonképpen "beleszerelmesedtem" a járgányba:))) Még a mintája is tetszik, pedig az nálam nagy szó:)
Csak nem akarom elkapkodni sem, bár az ideje már igencsak itt van a választásnak.
Lányok, köszönöm mindenkinek az együttérzést és a reakciókat! Teljesen meghatódom Tőletek. Most egyre kevésbé érzem úgy, hogy fontos ilyen áron fizikailag is ott lennem, de még nem döntöttem.
Lillenet, szerintem nagyon jónak tűnik a leírt babakocsi. Mi is néztünk ilyeneket.
Reniről nincs újabb hír? Alig várom a reggelt!
Mégegyszer köszönet mindenkinek!!!
Kis tanácsot kérek babakocsi ügyben újra, én is most kattantam rá véglegesen.
Találtam egyet teszveszen, a saját infóim alapján nagyon jó áron, de kérekszépen véleményeket. Chicco, 3 részes (autós bébihordozó+mózeskosár+kocsi,mind napellenzővel), 4 funkciós, , pelustáskán+lábzsákon kívül minden tartozékkal (napernyő, könyöklő, alsó+felső lábtartó), elöl bolygókerekek, a hátsók fékezhetők és állítható rugózásúak, egy mozdulattal csukható, 0-3 éves korig. 30 ezerFt.
Hm?
A tolókar nem állítható és fordítható, de mivel aránylag magas vagyok (172), nem gondolom, hogy fontos az állíthatóság. Vagy pont ezért kéne?
Őszintén szólva legszivesebben itt ülnék egész éjjel, hogy tudjam, mi van velük... De az nem lenne valami egészséges:)
Lényeg, hogy haladnak a dolgok, reméljük az epidurál a baba dolgát sem nehezíti meg és az utóhatásokat is jól viseli majd Reni.
Hú Reni!
Egész nap én is rájuk gondoltam. Ettől a hirtelen hidegtől még az én hasam is mefájdult többször is,de nekem még nagyon hamar lenne...
Time!
Fogadd öszinte részvétem. Mivel vásárhelyi vagyok és bátyámék Bátaszéken laknak (Baja mellett),így voltam már párszor arra. Hát nem leány álom az az út,pláne így fájdalommal és pocakosan. Ha dönteni kell biztosan tudni fogod,hogy mi a helyes és jó nektek!
Sziasztok!
Két hétig szabin volt a párom, azért nem voltam. Megvettünk majdnem mindent. Nekünk is hasonló Pierre Cardin babakocsi van, csak mi külön vettük hozzá a hordozót (így is nagyon olcsó volt).
Nekem egy hete kijött a nyákdugó, tehát a baba előbb jön, ami nem túl jó, mert a súlya kisebb, mint az átlag, de hát ez van. Ja és a dokim szabin van.
Szerintem innentől már jönnek a babák, mondjuk, ha elég nagyok nem gond, hogy nem várják ki a 40 hetet, de sajnos az enyém nem elég nagy. És nekem sem volt sok jóslófájásom, meg gyengécskék is voltak.
Csajok lehet hogy Annának is megvan már a babája???
Talán azért nem ér rá az anyukája sem???Ezek csak találgatások, de esély van rá.
Reni!!
Nagyon ügyes legyél és még mindig szorítok!!!!