2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Molly!
Nagyon megható a videó! Köszi,hogy feltetted)
Sziasztok!!!
Reggel megvolt az első Nst-m.Természetesen Hunor aludt mint a bunda a szülésznő ébresztgette.Azért sikerült néhány mozgást kicsikarni belőle.Dehát reggel 7-re mentem és ő felsége olyankor még alszik.Csütörtökön megyek a dokihoz aztán majd ő kielemzi papírt.
Tegnap voltam védőnőnél és megint nagyobb lett a pocakom mérete,pedig hát már ilyenkor nem szokott igazán nőni.Most 109 cm és ebből is látszik hogy nő még Hunor.Én meg persze fogyok ahogy eddig is,vagyis most megálltam se nem hízok se nem fogyok.
Arenka nemsokára nektek is lesz unoka!Várjatok és a türelem meghozza a gyümölcsét!!Addig is Annának kitarást kívánok.
Ani!
Te pedig ne pörögj már!Készen lesz a szoba akkor is ha egy kicsit lassabban is megy.Nekem 3 hetembe telt amíg úgy ahogy berendezkedtünk.Persze segítség nem volt,de nem hajtott a tatár.
Ne is mond, ráadásul nekem a terhességem alatt az amúgy is sok hajam megkétszereződött és most meg nem merem ritkítattni, mert ugyebár ez elvileg kihullik a szülés-szoptatás után alatt...Így meg olyan vagyok mint egy bányarém.Már kivasalni is alig bírom.
Húú ma hosszú napom lessz azt hiszem...
Azt hittem az NST csak a baba szívhangját nézi a CTG meg a fájásokat is.na majd ma kifaggatom az NST-s csajt mire is jó ez a műszer.
Jó nagy gyerekek voltatok ti is.
Na most megyek zuhanyzok+hajmosás.Utálok hajat mosni,mert sajna az enyémet szárítani is kell,hogy utána nézzen ki valahogy :-D
Születési adataim: 59cm 4kg/apa 56cm 4,05kg
Az elevitet abbahagytam 5 hónaposan ha jól emlékszem mert híztam mint egy disznó tőle....de sajna azóta is :o)
Én is simán megelégednék egy átlag méretű babóval mondjuk 3-3,5 kg-val hamarabb meglenne..
Mindenesetre azt nem értem, hogy ctg-n miért a mell alatt nézik a fájásokat, hogyha alúl érzeni....jó biztosan kihat a méh felső szakaszára is, de egy pillanatra megörültem, hogy esetleg majd az igazi fájások fentről indulnak lefele-ezt jobban tudnám kezelni, mint közvetlen csak lent
Úristen....vajon minek köszönhető ez a sok nagysúlyú baba?
Kemény lessz megszülni a kis drágákat :o)
Kicsit tegnap megrémültem....
Anno amikor beírtamn azt hiszem a Zsugabubus bukott ki, hogy miért számítana nagy babának a 3kg os baba /35h 6n/....De tegnap amikor Ágica 84 adatait néztem csak akkor szembesültem vele, hogy nem a 3 kg miatt mondta a dokim, hogy nagy lessz az én kis csomagom, hanem a fejmérete miatt.Ági neked nincs bdp adatod?
Megyek pénteken a kötelező 38. heti vizsgálatra megint marhára kiváncsi vagyok, hogy 2 hét alatt vajon nőtt-e a buksija....
:o)
Egyszer muszály lessz neki....
Amúgy nem tudom most mi történt még mindig alszik a drágám, semmi szokásos kalimpálás stb....most én is marha jól érzem magam...már végeztem a 30 perces visszafekvésemmel is :o)
Azt mondják,ha az ember ilyenkor jól alszik akkor a szervezete jelez,hogy nemsokára itt az idő és azért tudja magát jól kipihenni.
Szerintem ha én ezt veszem figyelembe akkor soha nem fog kibújni a kis lurkó :-DD
Szia Arenka!
Kívánom hogy mielőbb ti is a kezetekben örülhessetek a kis unokának!Annának pedig üzi hogy ha megszületik a ficskája ezt a sok áldozatot amit érte hozott és most is hoz, egy mosoly elég lesz a kis Bálinttól és már is elfelejtette mennyit kínlódott a kórházban.
KITARTÁS!
Sziasztok!
Sajnos az éjszaka nekem se telt jól. Már amikor lefeküdtem nagyon fájt a derekam de csak 1-2 görcsöm volt. Sajnos egész éjjel sőt még most is fáj a derekam. Ma már biztos pihenni fogok és nem csinálok semmit.
Szép jóreggelt....úgy aludtam mint a bunda..sőőőt még pisilni se kellett kimennem.Ez mondjuk már gyanus.Ilyenkor a szöveteimbe távozik a víz?
Nagyon remélem, hogy nem.viszont érdekes amikor egész éjjel durmolok, akkor olyan fáradt vagyok, mintha agyonvertek volna....
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!!!!
Én olyan átlagosan aludtam, az elalvás ment nagyon nehezen, aztán a szokásos pisilések, amik már fel sem tűnnek....
Sziasztok! na az alvás nekem se ment!
Tiszta takony vagyok!
Ani! Nem biztos hogy a lábad görcsölni fog! Nekem is görcsölgetett . és most hogy már nem szedek magnéz mégsem tért vissza!
Ágica! Majd ha megjöttél NST-ről üzizz ám!!
Tegnap este telefonált a barátnőm! 9 óra vajúdás után megszületett Fannika! 3,60kg és 54 cm!
Jól vannak mind a ketten!!:D
Szia Ani!
Tényleg jó nagy pocid lehet 120 as körmérettel.kérünk friss képeket :-)
Amikor abbahagytam a magnet,nekem is görcsölgetett a lábam,de már elmúlt.Nem mondta a dokid,hogyesetleg hamarabb meglesz a baba?
Én ma megyek első NST-re aztán doki.Kiváncsi vagyok,mit mond.ma egész nap fekszek,hogy be ne durranjon a lábam :-)Nem akarok kórházba menni.
Jó reggelt.
Ma essig ment az alvás.Fájdogál a hasam.Hogy mitől,már én sem tudom.
Tegnap megjöttt a vérvétel eredménye,mit mondjak elég siralmas.Anyu rögtönazt mondta tuti be fektet ma.Szerintem nem.Végülis ugyanazok az eredmények lettek rosszak,mint a múltkor,de a múltkorihoz képest jobbak.A vasam túl sok.Ami megint érdekes,mert ugyan szednem kellett volna a ferro folgammát,de kb.5 szem kopott el belőle.Valahogy elfelejtettem:-)
Szervusztok!
Az esti vizsgálat megvolt, az unokánk jól elvan a jó helyen, Anna panaszkodik, hogy fáj a melle, de végtelenül türelmes a fínisben.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!