2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
KÉRDÉS!!!!!
Ma itt volt a védőnő és azt mondta, hogy fürdetés elött 1-2 perccel kenjem be olajjal a gyereket, amitől nem szárad ki a bőre(gyógyszertári olaj).
Nem értem miért fürdetés ELÖTT kenjem be????
Segítsetek!!!
Köszi jól vagyunk, az éjszakák rendben voltak(az a 2), nappal van egy-egy órás nyafogás, de ez még az elviselhető kategória.
Ma pl nem akart elaludni, aztán kis alvás után ébredt, fájt a pocija.Mire azt kiszenvedtük, megéhezett, de még nem volt szopiidő...újabb nyafi, de most alszik!!!
Ágica most írt :
Császárral szültem mert nem tágultam. Ma még csak inni szabad,de egész jól vagyok. Puszi mindenkinek
Szívből gratulálok a BABÓKHOZ! :)
Irigykedem :)
RENI a barátnőm kislánya nagyon hasfájós volt, folyton sírt. Nem tudom, hogy itthon lehet-e kapni, de biztos, én anno hoztam nekik egy mikróban felmelegíthető párnát, és azt tette a pocijára, ettől mindig megnyugodott. Ha abból indulok ki, hogy ha nekem fáj a hasam, és ráteszem a kellemesen meleg párnát jobb lesz, szerintem a babánál is érdemes kipróbálni... Ettől rosszabb nem hiszem hogy lesz.
Szia!
Valóban nem kötelező, de nekem Lilla azt mondta, ő csak "ajánlani" tudja, hiába kellemetlen, ez csak néhány vacak percet okoz, ha viszont a kitolási szakaszba érkezünk, sokat segít a tudat, hogy "csak" a baba jöhet... :)
Ma találkoztam Adrival, annyira tündér... Lilla a héten szabin van, így ha menni kell, akkor Adrinál szülünk mi is... :)
Hááát, ez a dolog még várat magára, de most már talán hamarosan meglesz Lara is. Holnapra vagyok kiírva, kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok. De nyugodtan beelőzhetsz :)
Gratula az újdonsült anyuciknak, nagyon kis Cuki az összes baba!
Sziasztok!
Nemrég jöttem a dokitól, volt ctg és uh is, sajna nem olyna jó híreket kaptam mint amire számítottam, most 37+4 vagyok és a doki azt mondta kissebb a babuci mint kéne lennie, előbb 2300 g-t mért után megnézte és azt mondta max 2500 g-t tud mérni:(Azt monta valamiért megált a fejlődésben és ha nem nő akor jövőhéten indítja a szülést.
valakinek hasonló tapasztalat????
el vagyok kenődve, remélem, hogy nem annyira rossza a helyzet, mint ahogy most tűnik számomra...
Mesi
Péterfybe nem kötelező a beöntés, de sztem érdemes kérni mert soha nem lehet tudni, hogy a nagy erőlködésbe mi bújik elő aminek nem kellene.Így egy izgalommal kevesebb..
Hihetetlen, hogy te még mindig irodában ülsz a többiek meg szülnek folyamatosan :o)
Anyukák!
Egy kérdés: (bocs, hogy intim, de szerintem itt már túl vagyunk egy-két dolgon...)
Beöntéssel mik a tapasztalatok?
Kaptatok?
Kértetek?
Kötelező?
Kellett / nem kellett?
Segítsetek, légyszi!!!
Sziasztok!
Itt vagyok az irodában, z utódomat tanítom be... mondtam ha nem találnak valakit sürgősen, akkor már csak a szülőszobán fogom neki elmondani a dolgokat... ;)
Szóval, kicsit nem vagyok itt, és mindenki megszül?!?!?! :))))))))))))))))))))
ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ MINDENKINEK, Ágica és Time, ugye?!?
(alig tudtam visszaolvasni...bocs)
De ahogy elnézem, már több a baba, mint a pocaklakó! és mindegyik gyönyörű!!!
Köszönöm a leírást..
Tejcivel kapcsolatosan úgy tudtam, hogy mindegy hogyan szül az ember, mert a méhlepény leválasztása indítja be a tejelválasztást .Barátnőmn is császáros volt és a 3. napon volt a tejbelövellése.
Most akkor hogy is van ez?
GRATULÁLUNK!!!!!!! Bébibumm van!!!
Szép, nagy baba!!!!
Tudnál nekem pár fontos dolgot mondani a császárról?
Tényleg csak egy pusziura kapod meg a babát utána és aztán 8 órán át nem is látod?
Olyan érzésem van, hogy ma Miccertől is jüön az üzi, hogy anya lett!!!!
Éééés utána ÉÉÉÉÉn jövök :o)))
Wooooow, mennyi baba egy napon!!!!!
Time-nek is sok boldogságot és tejcit kívánok!!!!
2008. 08. 11. 7.01-kor megszületett Emma Anna (császárnő). 3780 gr, 51 cm.
10/10!
Köszönjük az energiákokat.
Tettem fel képeket is...
Csajok!
Nem is tudtam, hogy Brigi megszült!!!
Mit lehet Róluk tudni???
Ez hihetetlen :o) Csak beelőzött!!!! :o))
Ágicának is sok boldogságot kívánok!!!!!
Arenka, 30-as!!!
Gyönyörű a babóca!!!!!