2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Szijjasztok!
Bekukk ide is...
Most ahogy bent voltam a kórházban, elég sok rosszat hallottam a spirálról, pl. elcsúszott, a csaj meg terhes lett, vagy begyulladt a másik nőnek...
nekem is javasolta a varratszedéskor a doki, de nekem sem spirál, sem gyógyszer nem kéne.
Az éjjelünk aránylag jó volt, 11-kor és 4-kor ébredt Bálint enni, azóta békésen szundít.A hasa sem fájt most, de én egy kicsit kóma vagyok. Tényleg, ti isztok kávét, vagy cappuccinot??
Sziasztok!!!
Egy elég jó éjszaka után vagyunk túl.Ha ez így marad akkor tök jó lesz.
Lenne egy kérdésem:Gondolkoztatok már a fogamzásgátláson?Reni látom te nem akarsz gyógyszert szedni.Hát azt én sem.Spirállal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Azt mondták hogy van egy Miréna nevű spirál ami nagyon jó.
Jó reggelt!
Tegnap hasfájás-mentes napunk volt szerencsére, remélem marad is ez az állapot. :))
Nálunk is újabban 2óránként eszik Gréti, de nem hiszem, hogy kevesebb lenne a tejem, mivel szinte csöpög belőle, hanem mert ő már szinte az egész éjszakát átalussza és szerintem igy pótolja... de van, hogy szomjas, vagy nyugtalan és cicivel nyugszik csak meg sajnos.. ez főleg esténként jellemző nálunk, mert van, hogy egész nap fent van, és estére iszonyúan nyűgös és akkor másfél óránként eszik már, úgy próbál meg megnyugodni, de éhesnek nem éhes, mert nem úgy sir..
el is felejtettem irni, hogy pénteken túlestem a 6hetes vizsgálaton... kb. 3percig tartott, sima vizsgálat + UH... észre sem vettem olyan gyorsan készen voltunk, minden rendben volt...
végül semmilyen fogamzásgátlót nem kértem, rájöttem, hogy nem fogom magam hormonokkal teletömni, majd védekezünk vhogy..
Sziasztok!
Édeskömény teát már újszülöttnek is lehet adni, csak ánizzsal nem szabad keverni, mint rég (patikában mondták). Én 125 vízhez teszek 8-10 magocskát, 2-3 percig forralom és kész, csapott mokkáskanál cukrot adok hozzá, a gripe water mellett is ezt issza Gergő minden nap és nincs gond.
2 órás evés nálunk is volt egy nap, de másnapra minden helyreállt, remélem nálatok is így lesz!
Na csajok, ma nekem is kevesebb a tejem, Flóra másfél óránként kérte a cicit. :(
Remélem ez csak átmeneti állapot mindannyiunknál.
Halihó!
Most alszunk így van időm egypicit írni. Amúgy én is írtam szüléstörténet félét bár nem annyira részletes, ha valaki kíváncsi olvassa el.:)
Szopiban tud-e valaki segíteni, nálunk Nórika kissé lusta lett, és állandóan bealszik, de úgy, hogy nem bírom felkelteni kb. 10 percre csökkent egy szopi idő és akkor még sokat mondtam, így egy óra múlva már éhes, ma volt a védőnő is, hozta a mérleget, nem híztunk túl sokat, de mit csinálja ha nem kel fel a drága, hogy adjak neki másik ciciből is?
Éjszaka viszont nagyon sokat durmol, van hogy öt órát is alszik egy huzamban.
Megérkezett a szélcsövünk....jól gondolom, hogy csak popsiba kell picit tolni és elvileg megtörténne a csoda???
Mert nálnuk nem történt semmi :o(
Meddig kellene vele várni, hogy a pukik kiszabaduljanak? Vagy tornáztatni kell a babákat közbe?
Akkor lehet, hogy szerencséd lesz, mert ekkortájt szoktak ráállni az éjszakai alvásra, már akinek szerncséje van...
Mi a hasfájástól szenvedünk, sajna a gripe water se segít, most kapott másik kiegészítő tápszert hátha...A görcsoldós szirupot a dokinő nemigen akarja kiírni.
sziasztok! újra itt! Megjöttünk Balatonról!
Gréti iszonyú jól viselkedett, minden este 8kor lefektettem és reggel 5ig durmolt:-)))
Napközben volt, hogy hasfájós volt, de elviselhető volt..
Még étteremben is voltunk vele, ahol iszonyat hangzavar volt, de azt is végigaludta:-)
úgyhogy nagyon büszke vagyok a kislányomra:-))
Gratula az új anyukáknak!!!!
Én sajnos 3 naponta bírkózok, és ezt aztán lehet bírkózásnak nevezni...:o( Azt hiszem, hogy így szülés után, ami császár volt kijött az aranyerem...DE miééééééért????
Ma arra is vettem krémet.Iszonyat...
Szerintetek okozhat hasfájást a babának, hogyha sok édességet eszek?
Megőrülök a csokiért, pudongokért, pedig nem kellene ennem, mert simán van rajtam 10 kg +
De étvágyam nincs, a párom meg a Lidl-ből jól bevásárolt, ezt utálom mert ha szem előtt van akkor elfogy.
:o) Akkor most jót mosolygok magamon, mert már elkönyveltem, hogy az infacol jobb mint az espumizan, mert olyan embereseket pukizik tőle, hogy csak lesek.
Ezzel az édesköménnyel még várok, de lassan arra is sor kerül.
Megyek,mert a kislegény ébredezik,aztán pedig séta.
Este még bekukkantok.
Pusszantás