2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
5 hetesen még nekem sem volt, csak egy kis petezsákot láttunk, rá két hétre viszont már annál inkább. :)
Ugy sajnalok mindenkit aki elvesziti a babat, nekem is a legjobb baratnom mar 2 elvetelt:((((
Igen, jól tudod, van ilyen akciójuk, de mi sajna nem tudunk a párom munkája miatt ennyi időre menni!
Szia!!!
Most olvastam a 2009.júniusi babavárokban hogy melrosp-nek elment a babája:(((((
A barátaink már voltak itt és nagyon dícsérték!
110e ft körül lesz a mutatvány, az előzetes kalkuláció alapján.....de mivel maradtak melóból üdülési csekkek, így tökéletes ez az alkalom a felhasználásukra!...amúgy azért ennyi, mert a jan2-3a éjszaka még kiemelt időszaknak számít, de sajna máskor nem tudnánk elmenni!
még nem kell lenni, van akinek csak a 9.héten van először kb.
szia ani ani! dehogynem emlékszem rád!!! örülünk, hogy jelentkeztél!
Egyebkent koszonom az infot, megyek felhivom oket, hogy mit is tudtam meg.
Ugy emlekszem en 10 hetesen voltam eloszor uh ugyhogy ez nalam kimaradt:)
Az unokatesom baratnoje terhes es most voltak ultrahangon, allitolag 5 hetes, es most teljesen kivannak borulva mert nem volt meg szivhang.
Sziasztok Lányok!
Vagy ezer éve nem voltam, talán már nem is emlékeztek ránk...
Jól lemaradtam, nem tudom kivel mi a helyzet, és olyan sok volt a hozzászólás (olyan aktívak vagytok) nem győzöm visszaolvasgatni...
Mi jól vagyunk, Maya múlt héten volt 2 hónapos (hihetetlen, hogy rohan az idő) mindehhez 6 kiló és 62 cm.
Nagyon jó baba, kezdi végigaludni az éjszakát, rendszeresen 4 óránként eszik, napközben nem fedeztem fel rendszert az alvásában. Vidám, sokat gőgicsél és vigyorog.
A hétvégén átfordult a hasáról a hátára. Először azt hittem véletlen volt, de rendszeresen megismétli, jobbra és balra is.
Ha van kedvetek leírni nekem pár sorban, hogy Veletek mi a helyzet, nagyon örülnék. Csak hogy képben legyek...
Köszi!
A 7. héten ki kell mutatnia!
Hogy jutott most ez eszedbe??
pontosan mire gondolsz? nekem már a 7.héten volt pulzálás..
Sziasztok!!!
Tudja valaki, hogy mikortol mutatja ki az ultrahang a baba szivhangjat?
En valahogy erre nem emlekszem.
én láttam egy szórólapon, hogy az auchanban is.. talán 900.-, de szerintem bármelyik játékboltban..
Sziasztok!
Üdv újra itt!Szolgáltatót váltottunk,2 hónap alatt sikerült.Nagyon sok mindent be kell pótolnom,sztem ennyit vissza se tudok olvasni,de megpróbálok legalább egy kicsit.Nagyon kíváncsi vagyok az apróságokra,Adri nagyon sokat fejlődött, gondolom a ti babáitok is.Gyorsan neki is látok.
én meg nem!! REmélem holnap jön a postás!!
Hol lehet ilyen csodaszivacsot venni mert manót is érdeklik már a szinek meg a körülötte lévő dolgokott a rehabon is ilyenre fektették es nagyon tetszett neki meg mindenféle csörgőkkel próbálták rávenni hogy forditsa a fejét.
én még tgyást kapok, úgyhogy nem tudom, viszont a családi pótlékot ma kaptam meg...
akkor te nagyon jól jártál nekem patrik a harmadik gyerekem és egy órán át vart a dokinő,kivül volt vagy 8 varrat de csak egyet szedett ki atöbbit felszivódóssal varta mivel a belső varratokkal jött kifelé, még "diszitősort "is csinált - ezt ő mondta.
jaj szegénykém, reméljük megnyugszik..
képzeljétek, Gréti most már 2.napja alszik napközben:-)))) mostanság nem volt ilyen.. alig 10perceket aludt.. lehet megint növekedik? mert éjjel meg ugye felébred és enni kér..
mondjuk jó lenne, mert az utóbbi időben heti 100gr-okat hizott csak..
lányok ti megkaptátok a gyest itt nállunk az otp visszatartja a pénzt már hétfőn kellet volna fizetni és még ma sem volt semmi a gazdasági válság úgy látszik minket fog súlytani ók meg forgatják a mi pénzünket .
hát igen.. de mondjuk ehhez kellett az is, hogy én már szinte fitten jöttem haza a kórházból, kb. 1centis vágásom volt, ami 1-2hét alatt be is gyógyult.. azért az más, aki mondjuk császárral szült, stb..
sziaszok mi most érkeztünk haza a rehabilitációról Patrikkal nahát elég volt vele egész nap most szegény ugy ki van alszik mint a poc,de délelőtt nem is aludt hogy ott voltunk,kiváncsi leszek hogy milyen lesz az éjszaka mert most is már kéttszer sirt álmában szegény megviselték a történtek.
hát nálunk nem bírt anyum unatkozni--------főzött, mosott, vasalt, éjjel ügyeletben volt, nagyon sokat segített!!
Arra emlékszem, hogy a szüleid ott unatkoztak Nálatok, annyira nem volt semmi tennivaló. :)
nálunk is a nagymamák a vigyázók... a férjem még sosem maradt kettesben Grétivel:-)
Minket elrettentettek a honlapon található árak, sajnos. :(
nálunk is hasonló volt a helyzet.. én első naptól fogva egyedül voltam itthon... mivel Gréti 1-2hétig csak aludt-evett.. gondolom legfőképpen azért, mert előbb jött a világra...
úgyhogy nem kellett semmiben segitség senkitől.. de örülök is ennek.. számomra ez igy volt jó..
Ja és sokszor előfordul, hogy két szopi között vmelyik nagymama vigyáz Annára, de csak ők, nem akarom szegényt mindig másra bízni. Ezt már úgy vettem észre, abszolút megszokta, pláne, hogy ilyenkor ezerrel megy a kényeztetés, főleg anyósom részéről.
További ajánlott fórumok: