2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Na,látom ismét rosszkor jöttem.
Megyek teregetni akkor.
Sziasztok!
Van valaki????
Mindenki vacsizik?
Na jó most megyek legyetek jók,holnap gondoljatok rám megyek a cukros vizsgálatra:(De remélem minden ok lesz!
Délután azért jövök!Pussz:)))))))
Hana, most kivételesen tudtam aludni kereken hajnali 5-ig, a páromnak akkor csörgött az óra, indult melóba, én is akkor ébredtem :-)
Lucus, Te sem tudsz aludni?
Hát Lucus ismerös a kidurranos érzés:)Nekem is már akkora a pocim h csak na:)
Afrodita hogy aludtál:)Gondoltam rád éjszaka mert fél kettötöl háromig nem tudtam aludni:)Amugy minden ok:)
Én sem csináltam sok mindent az ebéden kívül. Olyan nyomottt vagyok, hogy kész.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már alig tudok enni és néha alig kapok levegőt. Fannikám, alig hagyott helyet a gyomromnak. Folyamatosan úgy érzem, hogy kidurranok.
Szia!
Tényleg jól néz ki a kiságyatok, nekünk is valami ilyen színű illet volna jobban a szobába. Nekem is volt olyan ismerősöm aki tavaly szült, végig azt mondták neki, hogy kislány, ezért csak lánynevük volt, Bianka. Minden csupa kislányos és rózsaszínű lett az előkészületek alatt még a fülbevalóját is megvették szülés előtt pár nappal. Aztán amikor az apás szülés lezajlott magukhoz sem tudtak térni, nemhogy nevet adni a gyermeküknek, ugyanis kiugrott egy 3,5 kg-os kisfiú! 1 napba telt, mire nevet találtak neki: Bence lett. :-)
Szia Hana, jól vagytok?
Én is most tervezgetem a babaszobát. A fal drappos-sárgás lesz nálunk is és szeretnék egy helyes kis dekorcsíkot is, úgy csípővonalba, ahol majd a kiságy végződik. Még az is lehet, hogy a csak alatt sötétebb lesz a sárga, felette medig drapposabb. A falra én is szeretnék festeni, de csak napocskát, virágokat, pillangókat.
Én sem szeretném egyértelműen kislányosra, mivel ide még egy két tesónak el kell férnie, ...és nem biztos, hogy mindenki puncis lesz:-)
Sziasztok!
A mi babaszobánk napsárga lett, és micimackós díszítésel.
Nem akartunk csak fiús vagy lányos színt a szobába, mert háta még meglepetés ér minket mikor megszületik a kis drágám! Igaz már 4x mondták, hogy tuti kislány!
A bababútor pedig bükk színű. Ez adott volt mert a beépített szekrény is bükk színű volt, és ahhoz kellett vásárolni, de nem bánom, mert tök jól néz ki!
Szia!
Örülök, hogy minden oké nálatok!:-) Jó lett a pelenkázószekrény? Milyen színű? Tényleg, mondtad, hogy hamarosan festés lesz, milyen színű lesz a babaszoba? Nálunk narancssárga a szoba, és fehér a kiságy meg a pelenkázó. Bár valami naturfa színű jobban illett volna a szobánkba, de ez meg alkalmi vétel volt, a barátnőmék adták jelképes áron, ezért lett fehér.