2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Én néztem, fel is akartalak hívni csak olyan rövid ez a műsor, hogy mire odajutottam volna ennek a témának vége lett.
Végül is a tünetek ugyanazok mint amit te leírsz mostanában visszatérő láz köhögés stb fül-orr gégészhez kellene, hogy elküldjön a dokitok ezt mondta tömören a megkérdezett orvos.De most jut eszembem, hogy az interneten te megtudod nézni az adást újra.www.babavilág.com aszem a cím.
Ezek a frontok engem is megviselnek. Nem is érzem jól magam.
A fejem is mintha elkezdett volna fájni.
Ezen, hogy szinte semmit nem mondanak nagyon ki tudok akadni! Visszarendelik a gyereket közbe meg hátha rájönnek vajon mi lehet a baja???
Ma volt a babavilág (csak fél füllel hallottam) abban volt szó gyerekek léguti megbetegedéseiről és tüneteiről, esetleg nem láttad?
Sziasztok,Áron babának boldog hófordulót és sok egészséget kívánok.
Nekünk tök jó napunk volt tegnap,evett is ,igaz nem 5x hanem 3x evett tegnap,de sokat.Du aludt is 2 órát.Este 8 kor már aludt, 0.55.kor kelt teázott és reggel fél 8-ig aludt.Reggelire alma-sütötök-sárgabarack.Mind megette, teázott.11.15. óta alszik.De esik az eső,biztos érzi a frontot.
Sziasztok!
Hát tegnap este nálunk se úgy történt ,mint ahogy én itt írtam, mire lefeüdtem volna Zóra ébredt
:(, úgyhogy én is a "klubban" voltam. Fogalmam sincs mi a baj, egyik percben azt gondolom minden oké, csak játszani akar velem a másikban hogy valami nagyon fáj Neki :(, az este nem is sírt inkább kiabált.
Mianó!!
Áronnak boldog hónapfordulót!!!!
Jó reggelt kellemes hétvégét nektek:)
A tíz hónapos Áronbabust ezennel is pusziljuk!
Milán és palacsinta
puszi nektek Mianó:)
Mianó,üdv a klubban!
Bár ma korábban elaludt,a Feleségek után,ugyanis együtt néztük:)
Áron még nem alszik!FRANKÓ!
Vacsizni akartunk menni barátokkal,tesóm vigyázott volna addig rá!Gondoltam elaltatom és mehetünk!Aha!!!Bizti megérezte,hogy készülünk valamire:))Úgyhogy mindenki ment,mi meg itthonmaradtunk:((
Azért jó lett volna 10 hónap után!
Sziasztok!
Igen együtt,másképp nem hajlandó,a kiságyban csak ordít!
Én meg bele se tudom erőltetni, eltolja, kiköpi.
A dr.nő mondta, hogy ne erőltessem, nem baj, ha nem kéri, egyen azt, ami jól esik neki.
Nekem meg most fáj a fejem.
Lassan mennem kéne aludni, fáradt vagyok.
Szia.
Nekem sem nagyon akarja már a tápszert, ugy kell erőltetnem.
Sziasztok!
Egész délután csavarogtunk, csak most jutottam ide. Du-ra még a fejfájásom is múlt és talán már a vírus is végleg. :)
Zóra elaludt, ugyhogy megyek én is gyorsan! :)
Palacsinta! Szerintem jó ötlet! Biztos vagyok benne, hogy van közte összefüggés!
Jó éjt Csajok!
Elaludt 20 óra után, de egész nap alig aludt, csak 2x 40 percet.
De nem volt nyügi.
Ez jó ötlet.
Dehogynem.Hamar fejlődnek ezek a kismakik:))
Noel ma egyedül felállt az ágynál.