2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Szerintem igen:))
Vagyis:NANÁÁÁÁ,HOGY JÁR!!!
Gratula a nagyfiúnak:))
Sziasztok,gyorsan bekukkantottam és már robogok is tovább.Kicsit kivagyok.Mostanában nem érzem jól magam és sokat fogytam is,már-már gebe vagyok és csúnyának is találom magam,pedig rendesen eszek.Na mindegy,ha hazajövünk csináltatok egy labot.mióta szültem úgyse volt.
Szombaton hajnalban indulunk de nem igazán vagyok lelkes,na majd...
sokminden teendő van addig,nem tudok ráhangolódni.
Jó éjszakát!!
Annak bizony :))))
Azért az nem kis táv még a legelején nekik.
Szia!
Szerintem igen :)))
Sziasztok!
Joni ma megtett 10 lépést. : ) Ez már járásnak számít?? ; )
sziasztok!
nálunk már eléggé biztos a járás,most a rohanás a menő,de legtöbbször annyira rohan,hogy összeakad a lába:) ezt kb. két napja csinálja:)(mármint a rohangálást!)
Noel pár napja indult neki, persze még mászik is. Fele mászás fele járkálásnál tartunk most.
Ne izgulj semmiről nincs lemaradva.
Sziasztok!
A mászáshoz nem sokat tudok mondani, Zóra 5 hónaposan már mászott és előtte 1-2 héttel négykézlábra állt, most is inkább mászik, pedig menni is tud, ha akar.
Ő ilyen, kicsi és gyors, megérem utónérni :)))
Szia!
Még mi is elég messze vagyunk a járástól szerintem:))
Áron 12-én múlt 1 éves:))
Az jóóóóó:)
Így szokták általában kezdeni,hogy hátrafelé tolják magukat:))
Fog ez menni lassan,ne izgulj:))
Na pedig ott is voltam,óóóóóó az okos:(((((((
Köszi.Noel alszik?Milus nehezen de most talán már csend van.Magamat is leteszem:))
Ülni,nem nagyon tud.Ha mégis sikrül akkor hanyatekvésből félig hasizommal és akkor kirakja oldalra a kezét.
Pár percig el van hason,de inkább hátrafelé megyeget.
Én nem hiszem!Áron is utált hason lenni,de nagyon!Már amikor négykézlábra állt,de még nem bírta magát sokáig úgy tartani és hasravágta magát csak sírt,hogy vegyem fel!
Ne aggódj Te sem,fogja csinálni,hidd el:)))