Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Jaj biztos a sok nemalvás az agyad nemtud kikapcsolni rendesen, még éjszakasem.Nyugi próbálj meg a lányal aludni ha sikerül napközben elaltatni.
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon rosszat álmodtam,még sírtam is Kornél rázott fel.
Atz álmodtam,hogy az orvsok közölték Emesének rosszindulatú áttétes rákja van.kb 10 hónapja van.Azt a szenvedést amit álmomban átéltem a következő napokban.
Még ébren is a hatása alatt vagyok.Borzasztó volt.
Anikó ilyen sokáig bírja Mesi is este?????Ezek a lányok ott felétek......Panna Hanna,lehet valami a levegőbe:)))))
Egy hét csak a fogyi,méregtelenítésnek is jó!!!!!
Nagyon szupi napot nektek!!!!Aztán rengeteg képet!!!!!!!
Csupin láttam:)))))ilyen komolyan és nagyfiúsan nem!!!!
Sziasztok!
Kittys jó szülinapozást:)
Noel tuti élvezni fogja:)
Sziasztok! Mi naponta egyszer mosunk fogat este, ilyen ujjra húzható fogkefével, tanuló fogkrémmel. (ez van ráírva)
Elmex nekünk is kell :DD
Nekem meg hízókúrát ajánljatok !!
Palacsinta TE hová akarsz fogyni???????? Tök csini vagy.
Sikerült naplóznom, annyira édesek ezek a kölkök :)))
Na megyek mert ma lesz a banzáj.
Jó éjszakát,megyek csucsuzni.
Sziasztok.Délután csak sikerült, győztem és a fáradtság is Emese 2 órát aludt.Virsli ízlett neki kb 3/4 db-ot evett meg.Szerintetek elégséges?
Este biciztünk,kutyuztunk,és elengedett kézzel szaladt az apjához.
23 órakor dőlt ki a drágaság.
Apa elő ünnepel,jöhetne már!
Áron milyen nagyfiús a mocin és komoly.Nagyon jó a második kép:)))Így még nem is láttam.
Na ezt mindjárt megnézem én is magamnak!
Sziasztok!
Verka nem semmi ez a lány ahogy felmászik a babakocsira:)
Rengeteg 13 14 napos van a neten csak ez a legegyszerűbb szerintem:)
[link]
Na Hétfőn kezdjünk aki akarja:))és legalább biztatjuk egymást.Én egy hetet tervezek apával neki kell a kettő,és Ma átírattam a Réka( 4)4x20 perc mindenre jobb mint a három volt szerintem.Azt is hétfőtől!
Puszi nektek!
Hol van az a 13 napos diéta??
Hogy kell csinálni????
Elmex beszerzés reggel!Köszi:))
Na az nem lesz semmi:)))Élményekben gazdag hetetek lesz!!!
igeeen!Szeretni fogja Mesi is:))
Igen Milus is pofoszkodik egy hete,és ma Andrást is tiszta erőből megharapta:))))
Nálunk sincs puszidobás,de a puszi nálunk cuppanós vagy csak cuppog:)
Kezet ő is fog:)
De jó lesz nektek!
Érezzétek jól magatokat!!!
Én is búcsúzom! Mostanában nem leszek, esetleg még hétfőn. Utánna itt lesznek a nővéremék! Buli lesz!!! 4 gyerekkel!! Ebből 3 csajszi!!!!! : ))))))))) Megyünk kirándulni!!!!!!
Na lépek mert exra nyűgösség van:((Jajj meg Ő is folyton billentyűzni akar,ha én itt ülök!
Áááá! Nem szereti! : DDDDDDDDD
Jájj Egér az a tejszelet:))
Úgy látom nem ízlik neki:)
További ajánlott fórumok: