2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
6hós kora ota én zymaflour 1/4mg tbl.adok,de én kérdeztem is töbször,h valaki használ-e ilyet,de Palacsintán kívül senki se válaszolt:)
Tojás sárg.én is adok már 3hónapja és szereti
Hiányozni fogsz ám:(
Én 1x próbáltam ki a tojássárgáját kb 2 hónapja,de pöttyös lett tőle azóta nem próbáltam újra meg.
Hiányozni fogsz,és persze Noel is!:((
A tojást én is úgy tudom hogy 10hónapostól sárgája, egy éves kortól fehérje is.
Én már adtam vasárnap Hubának rántott tojást, nem lett semmi kiütése, mert azért jó nézni az első alkalomnál hátha allergiás rá.
ÓÓÓÓÓÓÓÓ, az én kedvencem a Gabi fogkrém volt :)))), rengeteget megettem.
Kittys: a tojássárgáját főzve 10 hónapos kortól adom hetente 1x, de 1 éves kortól már a fehérjét is lehet.
Sziasztok,hú méztéma.Én mióta teát kezdtem adni Emesének kicsi mézzel édesítettem 4-5 hónapos kora óta-védőnő mondta hogy inkább ez mint a cukor.
Fogkrém-Emese is lenyeli inkább.De nem lesz semmi baja,mert azért gyermek fogkrém,lehet erre számítani.Emlékszem még mi is ettük az oviba,fini volt a Hófehérkés fogkrémet.:-DD
Valakinek javasolt a gyerekorvosa fluorid tbl-tát?
Tudjátok anno mi is kaptunk.
Sziasztok.
Megkapta ma Noel az oltást, hát nem mondom de be vagyok "szarva" rendesen, remélem minden okés lesz :)
Noel sem köpi ki az Elmex fogkrémet :)) De ki sem tudná köpni, most azon gondolkodtam, hogy meg kéne tanítani köpni :))))))))) Csak attól félek, hogy akkor bárhol előszeretettel megmutatná, hogy ő mit tud:))
Csajok 1 hét múlva már kamcsatkában leszek :(( És ki fog nekem tanácsokat adni ?? Jaj kivel fogom megbeszélni a mindennnapi bajaimat ?? Jajjjajjjjj..........
A köv. kérdésem !!!!!!
A TOJÁS...... mikortól lehet ??
Sziasztok!
Hú, de elfoglalt mindenki. Remélem azért benéztek!
Fogrémet Mianó tanácsára, gyerek elmexet vettem, nagyon finom :), azóta Zorka még jobban élvezi a fogmosást, természetesen leeszi eszébe sincs kiköpni :)))
Ma Gödön voltunk strandolni.
Nagyon jó volt,Árminkának is tetszett,mint mindig:))
Köszi.
Akkor még én is várok vele, végülis nem sürgőssss a dolog.
Sziasztok!
kittys én már adtam mézet, de kipöttyösödött tőle. A dokink azt mondta, hogy 1 éves alatt nem is szabad, de ha már pöttyös is tőle, akkor még tovább várjunk vele.
És nem szabad forró teába tenni, csak langyosba!
Szia.
Igen nagyon :))
Én is csak épphogy megízesítettem, de finom gyümölcsös ízű naturan is.
:(((((((((((((((((
Sajna a méz-es kérdésemre senki nemválaszolt. :(((
Brühühü......
Hahó! 8-)
Jól sikerült a napunk, a szar idő ellenére. Huba nagyon nem nyúkált bele a tortájába, nekem kellett a szájához piszkálni kis krémet. Nagyon helyes volt, mostanában úgy nevet hogy felhúzza az orrát.:)
Jó éjt mindenkinek!:)
direkt rá is kérdeztem, de mivel eddig azért szedtük, mert segítette a vas felszívódását, most azt sem kell, azt mondták majd ősszel kezdjük, mikor jönnek a hűvösebb idők
a D-t már abbahagytuk júniusban, szeptember-október körül kezdjük, eddig 1 cseppet naponta