2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Szerinted ki "lóg itt állandóan"
Részünkről a megtiszteltetés:)Túltárgyalva!
Olyan mint egy tinézser :(, de akkor nyugodtabb vagyok, ha fogzástól lehet ilyen :).
Amúgy most is nyüglődik és könyékig a szájában van a keze :(
Jó, hogy Milus jól van! :))) Még Pesten vagytok? Holnap hétfő és akkor már sűrvebben vagy, de jó :)))
De mint az előbb írtam nem tudok állandóan itt lógni.
Amúgy köszönjük mindenkinek az érdeklődést...
Szia!
Erre gondoltál?
Hát meg vagyunk,de még ma is volt láza.38.1:(
Holnap megyünk reggel a dokihoz...
Szió,bizti a fogtól nekünk is volt a múltkor.
Csoda,hogy minket még nem kerülget valami?
Allics szerintem az a minimun,hogy ha a gyerekem iránt érdeklődnek,reagálok:)))
No comment.............................
Most vagyunk túl egy hűtő fürdőn, 38.2-re vitte csak le. Most elaludt, de ha megint felmegy a láza, felébred. Akkor jön a kúp. Holnap meg doki...:(
Csak remélem, hogy nem kell ügyelet meg ilyenek.
Sziasztok! Ádámak jobbulást kívánok, én elvinném, biztos ami biztos. Nálunk sirás-rivás van, nyálzás és pattanásos (piros kiütéses) arc, ja és az étvágy sem az igazi.
Holnap reggel elviszem én is megnézetni az arcát, fogalmam sincs ez lehet e a fogzástól, vagy esetleg valami kajától, de már jó pár napja kezdődött, és mostanra nagyon csúnya :(((
Sziasztok! Ádám még mindig lázas, 39-ig felment kétszer, de szerencsére a nurofen és a borogatás eddig gyorsan levitte. Ma benyúltam a szájába és egyszerre 3 rágófog tört át. És sajnos éreztem a negyediket is. Hirtelen 11 foga lett a drágámnak.
Nem tudom, hogy elvigyem-e holnap dokhoz. Eddig soha nem volt ilyen magas láza, ha foga jött.
A gyerkőcök hogy vannak?Csajok!!!!!!!
Minden ok!?!?
Sziasztok, szép jó reggelt!
A betegeknek gyógyulást.
Panna nem kelt éjjel, 7 órakor ébredt!!
Minden kis betegnek jobbulást.
Allics mi van Árminnal? Gondolom nincs már láz, azt leírtad volna a menüd alá. Vagy nem? :)
Kevés felkeléssel járó éjszakát mindenkinek.:)
Nagyon remélem!
Jó éjszakát,én megyek mert tuti nem lesz egy zökkenőmentes egy éjszaka!
A Gellért nagyon mozgolódik:(
Szerintem mindjárt költözök a szobájába. De úgy nyom engem a sebi ágya:((( (mert a Sebi mostanában a Livivel alszik)
Verka de jó,hogy Zóra átaludta az éjszakát:)
Én már azt sem tudom milyen az:((