2007. júliusi-augusztusi babák (beszélgetés)
Na jóóóó,de te még mindig az vagy,te MÁKOS!!!!
Nem is értem,beszélgetnék egy jót az anyagcseréddel!!!!!!!!
Szerintetek a Béres csepp?? A Vitacolna helyett??
Csak jót hallottam felőle.
Na akkor meg,ugyi???
Ja én 15 kg voltam amikor suliba indultam,de ez komoly!!!!!!
Nem akartak engedni,meg is lett az eredménye a táskától elgörbűlt a gerincem:((((
Igen nekem Micsinek talán még pöttyei is voltak a mézesétől,de nem bizti csak arra fogtam:))))
Igen igen folyadékkal az öregség és az éhség ellen! !!!!!!!Kifogunk az időn:)))
Na a tojást azért nem látja benne,bele forgatom:))))
Ez a májas almás dolog tetszik.Na ezt is elraktározom.
És akkor adsz még hozzá valamit?? Vagy a 2 összekeverni és kész??
:))))))))))))) Á nem a tarka bab :)) Attól jó szeles lenni:DD
A zöldbab.
A tésztát most akarom bevezetni,mert már sokkalom a sok főzeléket.
Noel szereti a bundás kenyeret, de csinálni utálom,mert olyan olaj szag van még reggel is tőle.
Nem nem:)))Akkor eszi,amikor ált.a tízóraiba van kukoricadara vagy grízs a gyümölcsökhöz:))))szóval jól bepekol előtte.
Nagyon nehéznek gondoloma májat azért csak alma,vagy hülyeség.
Képzeld Noel sem szereti a Rooibos -t , én iszom :))
De ez a csipke variáció,hát isteni :)))
Na a borsót tojással még nem próbáltam ki,holnap.
Simán megfőz a borsófőzelék és egy tükör tojást bele keverni ??
Ó én örülök, ha fél litert megiszok.De tegnap megvolt az 1 L.Muszáj többt innom,mert észrevettem az arcomon,hogy ráncosodik,és plöttyed össze..........pfújj,folyadék hiány.
deee igen,növeli!
ÁÁÁ szarul esznek és kész,ne csinálj belőle ügyet.Jó pofa vagyok mi:)))mondom ezt én hahahaha.
Na de komolyan inkább pancsolom,csak egyen!
:)))Nana anya???
Joni is szereti?
Prüncő anyu Bencus 9,6kg körül van? Azt olvastam nálad ugyi? És milyen magas? Azért Téged kérdezlek, mert a többi ilyenkorú forumtársak már rég lehagytak minket.
Hubus most 9,57, és 77,5 centi. Kis Husi.:)
Bruhahaha soha nem nő meg.:(
jaja a spenót + máj egyszer egy héten,és a tojás minimum 3X,a tojással kütdünk ha simán látja,de eltüntetve:)megeszi.
A májat csak almával azt előtte vajon megsütöm/már mint az almát/ a májat meg főzöm vízben.
Mi szoktunk rooibost inni. : )
2 liter????? Általában nem jön össze........
babfőzi óóó én még nem is csináltam???Vagy én az igazi /nekem igazi:)/tarkababos ugrott be,azt???
A sima zöldet eszi,csak én nem szretem csinálni.
Nálunk a krumpli törve és a csirkemell csikocskák pirítva az örök nyerő,a palacsintástésztás puffancsok zöldséggel,tészta akármivel,és most a bundáskenyérre szoktatás van porondon.
Szóval pnaszkodtam dokinak hogy nem nagyon hízik Hubus, jó nem is gebe de... 3hónap alatt csak 16dekát hízott és 3,5centit nőtt. Annyit mozog nem is csodálom. Örüljek hogy nem duci.:) Doki szerint adjak este kifli felvágott helyett főzit, valami babapiskótás pancsot az jobban hízlal. Nem tudom, Én valami étvágyserkentőre gondoltam volna, mert amíg Hubát jobban érdekli a oakolászás, meg az autó tehetek én az orr alá körömpörköltet is akkor sem eszi meg. És nem is eszik keveset. A Milli krémtúró xxl-es Hubus kedvence, doki szerint nulla kalória helyette is főzi. Na majd lesz valami.
Oltás kicsit borogattam, most azzal alszik, láz lehet 1-2napig remélem nem lesz.
Valami étvágyserkentőt valaki tud? A vitacolan nem az?:)