2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)
Hat Schybie, en is azt gondolom, hogy ez valahogy igy volt elrendelve, hogy mi itt mindannyian osszejojjunk, mert szerintem is szerenytelenseg nelkul allithatjuk, hogy sikeresek vagyunk. Nem csak azert mert sokat fogytunk, hanem azert is, mert mindannyian eletmodot is valtottunk. Na ezt nem sok csapat mondhatja el magarol.
Regen en is beleneztem a nanaba, de most mar aprilis ota nem, de ennek tortenete van, meg nem is meseltem. :-)
Mikor koltoztem ki Indiaba, gondoltam, hogy a hosszu repulouton legyen mit olvasnom, es letoltottem annak a topiknak egy reszet a gepemre, amibe regen irtam. Tudjatok, meg talalkoztam is veluk, ajandekokat vasaroltunk, csomagokat kuldtem, (ma mar csak rohogok, hogy milyen hulye voltam ) szoval volt par ember aki azert tenyleg erdekelt meg, hogy mi is van veluk, meg parral levelezek is a regiek kozul.
Na kepzeljetek majdnem ugy dontottem, hogy ott 12ezer meter magasan kiulok a gep szarnyara, hogy fel tudjam dolgozni a traumat, .. mar nem emlekszem pontosan, de valahogy egyszercsak ugy voltam megemlitve, mint " hulye, szoke picsa " :-) De ez meg rendben lett volna, mert egyetlen tarsasagban sem lehet mindenki IQ bajnok,szoval ez elofordulhat, de nem volt egy normalis se koztuk, aki azt mondta volna, hogy na, azert ezt nem kellene. Persze van olyan, hogy mindenki egyet gondol, csak hat az vagy diktatura, vagy szekta, vagy a legrosszabat mar nem is mondom. :-)))
Ugyhogy attol felve, hogy magam is a szintre lesullyedve azt gondolom, hogy ott dogoljon meg mindegyik ahol van, inkabb bezartam a file-t, azota tenyleg be sem neztem a nanara, pedig volt ott 2-3 topik amit szerettem olvasni.
na hat ez van, de egybol ra is jottem, hogy hulye voltam, hogy azt gondoltam, hogy en nem lennek alkalmas anyanak, mert hat erkolcsileg,erzelmileg megfeleloen nevelni egy gyereket azert az nekem tul nagy kihivas. . Hat ennyi utravalot en is tudnek adni a gyerekemnek, hogy aki nem tetszik neki, azt hulye picsazza le. :-)
na, ezt csak ugy elmeseltem, hogy kacagjunk egy jot. :-)
en egyebkent tokre orulok, hogy hoxazunk, nekem az itteni tarsalgasok sokkal erdekesebbek.
A lenyeg, hogy fogyunk, ma mar a 60 percbol 30-at futottam. Csak azt figyeltem meg magamon, hogy a teljesitmenyem egyaltalan nem egyenletes. Pl. nagy valoszinuseggel holnap alig par percet tudok csak futni. Egyszeruen nem tudom, hogy mitol fugg, valamikor nagyon megy, es van amikor inkabb csak a hegynek felfele gyaloglast valasztom.
Andi, udvarlo ugben mi ujsag? A masik erdeklodorol teljesen letettel? Van egyebkent ennek az egyes szamunak valami neve? Eleg a kezdobetu is, csak konnyebb lenne ugy szobahozni.
Schybie, megneztem tegnap a kepeidet, meg kell mondjam, nagyon jol all neked az a fekete, fuzoszeru bluz. :-)
remelem jol telik a napotok, en meg egy orat itt elleszek, aztan huzok a fogorvoshoz.
Sziasztok!
Nem csak Újlány képeit csekkoltam le iwiwen (mertittnemnyítmegsemmiképp), hanem mindenkit, és meg kell állapítsam mindannyian nagyon csinosak vagyunk!
Vállveregetés :o)))
Ma takarítás, főzés, nagymamámék meglátogatása, hajmosás mejd megszárítása csavarókon a programom. Most másik jó könyvet is olvasok, éljen a munkaszünet!
Jó reggelt!
Megnéztem az itteni képeket is, hát igen, így lehet igazán látni a változást. Gratulálok! Annyira jó hogy a mi kis csapatunk ennnyire eredményes, tudjátok hogy régen én több fórumba is irogadtam, a mai napig néha beleolvasok a topikjaiba és szörnyűlködök hogy már egy éve "állítólag" fogyóznak de nemhogy fogynának hanem híznak:)
Jaj kicsit májrombolóra sikeredett az este, azért megvagyok. A fiúk elmentek pecálni, én meg 1re megyek át barátnőmékhez és főzünk, sütünk mire hazaérnek. De előtte persze én itthon megfőzök a családnak, úgyhogy maradjunk annyiban hogy ez a mai nap a főzés jegyében fog telni. Mindegy, mert tudjátok, engem szórakoztat.
Készültek egy-két kép tegnapról, majd felrakom én is ha átküldi barátnőm, mert az egyik új felsőm van rajtam, kíváncsi vagyok hogy áll...
Újlány fuss helyettem is, legyen szép napotok!
Jo reggelt! De irigyellek benneteket a mai szabad napert.
Magdi, remelem a ferjed tudja ma pihentetni a karjat. A vegtag fajdalmak szornyuek tudnak lenni.
Irtam am lejjebb, hogy nem kaptam meg az sms-edet :-( Aznap anyuje is elveszett, de pl. Csibikejet megkaptam.
Nekem ma munka, delben futas (vegre, mert penteken futottam utoljara, akkor is mar nagyon rosszul ereztem magamat), aztan delutan 5-kor fogorvos, fogalmam nincs, hogy mit fog mondani. A fajdalom neha elmulik, neha elojon, de teljesen elviselheto merteku.
szep, pihenos napot nektek!
Sziasztok!
Újlány, mindjárt megnézem a fotókat.
Pénteken színházban voltam, sétálni meg vacsorázni, egy barátnőmmel. meg is beszéltük, hogy szuper este volt, a férfiak miért nem tudják mi kell a nőnek? Már persze ha meghívnak étterembe alig merünk enni (leszóródik a rizs a villáról, és leesszük magunkat a mártással)soha nem ihatunk bort a vacsorához hogy becsípjünk és egyszemélyes szórakoztató központtá alakulhassunk... vagy csak idővel bírják ki ezt a sokkot, de addigra már nem hívnak meg étterembe, hanem mi főzünk rájuk! :o)
Háhh, túl kipihent vagyok :o))
Sziasztok!
Színházban tegnap voltunk. Jó volt, nagyon jó, de a múltkori nekem jobban tetszett.
A férjemet igyekszem gyógyítani, mindenféle kegyszert maszírozok a bal karjába, mert nagyon fáj. Szerintem agyonerőltette most a munkával, de ő azt mondja, hogy csak reuma.
Ujlány megnéztem a képeidet. Nagyon jól nézel ki! Na persze a 2008-ról beszélek.
Nagyon jó, hogy még holnap is itthon lehetek. Talán majd délután megyünk a kutyával is, már nagyon régen voltunk.
Győzött a Massa!!!!!!!!!!!!
koszi, Schybie, meg egy par kilo azert mehet.
Majd nezzetek ide a nevemre, felraktam 2005-os kepeket, hu de nagyon szegyellem oket meg mindig :-(, de hat ez van.
Jovo hettol tollaslabdazom is. Az olimpia jegyeben mindenkinek be kell neveznie ket " sportagban" versenyezni.Az egyik beosztottam mar felirt engem pont dobasra, en meg bevallaltam a tollaslabdat, ugyhogy jovo hettol estenkent tollaslabda edzesem is lesz. Igy legalabb nem lesz mozgashianyom.
Igen, aranyos a kiscsako. Fel is koszontottek anyak napja alkalmabol a szallodaban. (itt ma van az unnep). Kaptam egy szal rozsat, meg egy ingyenes kozmetikai kezelest ebben a luxus szallodaban. Elkuldtem az igazi anyukanak, ha mar a pincer ilyen hulye volt, hgy nem latta a koztem es a gyerek kozott levo szinkulonbseget. :-)
Orulok, hogy megint 77 kilot mutat a merleged., latod mondtam en, neha csak ingadozik. Mondjuk en is utalom, amikor azt teszi...
Először is, Újlány a virág amit anyud kapott nagyon szép!
És igen, jót tett az ebéd az alakodnak, vagyis a futás:) Hagyd abba a fogyót, már jól nézel ki! Édes a kisfiú melletted.
Magdi, nem azt mondta hogy nem lesz a hétvégén? Vagy most volt színházba? Keveredek...
Csendes vasárnap délután, még egy kicsit melózok aztán megindulok a barátnőmhöz...
Ma rendes volt a mérleg ismét 77:)
Szabi, orulok, hogy te is megvagy. :-)
Csibike, hetfoig nem lesz, mar csak Magdinak kellene beintegetnie ide. :-)
Megjottem az ebedbol, dobtam fel ket kepet az iwiwre, majd a blogba teszek fel tobbet is.
Legyszi mondjatok, hogy a rendszeres futas jot tett az alakomnak. ;-)
Na jo, nem kell am. Szerintem jot tett :-)
Jo reggelt!
Hat en is meglepodtem Schybie, hogy ha te es en nem irunk, akkor meghal az oldal. :-)
Ma vigyorgos napom van, arra ebredtem, hogy a merleg 69,90-et mutat. Ma biztos feljebb megy az ettermi ebed miatt, de hat ez van.
Hajmosas, keszulodes, aztan indulok is.
szep napot mindenkinek!
Na mi van az én oldalam nem frissül, vagy tényleg nem jöttetek?! :)
Remélem azért jól vagytok.
Tegnap elég szerencsés napom volt, vettem két melltartót, remélem jók lesznek, és két felsőt.
Vár a netes, úgyhogy ha majd lesztek szívesek és írtok akkor visszanézek:)
Jó reggelt!
Megyek vissza aludni, vhogy ma nem megy az alvás:(
Délelőtt vásárlás, beszerző körút. Ebédfőzés ,majd hugom megkért dobjak össze egy sütit mert mennek vendégségbe és vinné, majd jövök folytatni a netest, tehát rátok nézek:)
A többiek pecálást időzítettek vasárnapra-szombatra, én lehet nem tartok mindkét nap velük mert nem haladok és nincs is kedvem (legalábbis még nincs)Vmi mást csinálnék de hogy pontosan mit azt meg nem tudnám mondani.
Melltartóvadászatba kezdek, jó lenne ha találnék is vmit.
Majd beszámolok mit sikerült szereznem.
Sziasztok lányok:)
Zsuzsi..sms ment:)
Jól vagyok..nincs semmi mellékhatása még a kezelésnek!
Holnap utazunk haza anyuékhoz Borsodba,majd csak hétfőn jövünk!
kellemes hétvégét mindenkinek!
Újlány az indiai kaja? Jobbulást!
Remélem Magdi az egy banán mellé azért még ettél vmit:)
Takarító üzemmódban vagyok...
Magdi, nem ert ide :-((((((((
ha megirod iwiwn a szamodat, akkor en kuldok neked egyet.Koszi, az infot a koronarol, azt hiszem meg vagyok gyozve, ha kell, akkor belevagok.
itthon vagyok, hanyok, hasmenek, kivagyok....
Szabi olvastam a mesédet, számomra új volt.
Talán pl. az anorexiásoknak is csak az a problémájuk, hogy hiányzik egy élő tükör, amiben még idejekorán szépnek láthatnák magukat.
No jellemző, hogy mi jut eszembe egy meséről.
Luca boldog lehet, hogy ilyen anyukája (és családja) van.
Ujlánynak sms ment.
Holnap színház Budapesten:Experidance, Nagyidai cigányok. Majd megírom hogyan tetszett. Esti előadás lesz, majd csak éjjel jövünk haza. Jó, hogy a hétfő is munkaszünet.
Ma gy.nap. Eddig 1 banán.
Tegnap nem kaptam szandált, ma folytatom a keresést.
Szép napot!
Jó reggelt!
A koronáról még: olyan fixen beragasztják, hogy ha majd tönkremegy és le kell szedni, akkor azt csak "vésővel és kalapáccsal" tudják csak.
Ne fogd be, mert engem szórakoztatsz:) Alig bírtam most felkelni:)
Jó hogy említetted a forma1et már ezt se tudom fejbe tartani.
na, meg mindig ontom a szot.. valahogy lassan hat a reggeli kave, nem birok meg felallni innen. Kepzeljetek nalunk ma es holnap " allami" (nem orszagos) valasztasok vannak es alkohol tilalom van, igy ma es holnap zarva vannak a barok, meghal a varos.
Ugyhogy a bevasarlason es a kondin kivul nem jut semmi. Vasarnapra viszont meghivtam nehany kollegat meg a csaladjat egy ebedre a varos egyik legjobb helyere. Mar voltam ott ket honapja, de akkor eleg hulye voltam ahhoz, hogy ne csinaljak kepeket a helyrol.
na majd most.
es persze vasarnap a Forma- 1 rol sem szabad elfeledkezni.
na most mar tenyleg befogom. :-)
ja, es Szabi nezz be a blogba, meg mindenkit szeretettel varok, aki szivesen cserel mobil szamot velem.
Kiraktam oda a mobil szamomat, ha " meghivtok" egy sms-re, azt megkoszonom.
A telefoncserevel elveszett az osszes szamom, most probalom osszegyujteni oket.
jo reggelt!
Magdi, koszi az infot. El nem tudom kepzelni, hogy teszik fel ezt a koronat es mitol marad ott. Mindenesetre ma visszavanszorgok a dokihoz es remelem talal valamit a felvetelen aztan megmondja, hogy mit csinaljunk.
Andi, nehez ugy, masik fiatalemberrel mi ujsag? Vagy letettel rola?
Most nekem is van egy pasi ugyem, majd ha lesz idom, irok rola.
Schybie, jol tetted, hogy elraktad a merleget. Tenyleg nem csak az szamit hogy az mit mutat.
Lehet, hogy a futastol, de most en is ugy erzem, hogy nagyon sokat valtozott az alakom es joiranyba. Mar eljutottam odaig, hogy szeretem nezegetni a valtozast a tukorben, pedig mostanaig nagyon utaltam a torzsemet nezegetni.
Ugyhogy a lenyeg, hogy jol erezd magad.
Igazabol szerintem neked tenyleg az tenne jot, ha nem allnal merlegre, csak eldd az eletet, figyelj oda arra, hogy mit eszel. Aztan megszeretned magad igy, es mar nem szamit,hogy 75 kilo vagy, vagy 77.
Csibike, Szabi?
szep napot mindenkinek!
Jó reggelt!
Okos csajszi vagy Andi, nem féltelek, biztos megtalálod a helyes utat érzéseid kifejezésében.
Este rettenet fáradt voltam torna második felében a talajgyakorlatoknál esküszöm majd elaludtam:)
Csibike?!
Lehet Indiában telihold van, az mérlegemen nem, el is raktam mert csak stresszel. Ma vegyes sali és hozzá csinálok sült sonkát tojással, ch szegény nap. Bűvölöm a gépet egy ideje, mindjárt ébresztem Maszatot, de aztán még visszafekszek, mostanában erre álltam rá. Jó lesz ez a 3 napos hétvége. Pláne ha marad a szép idő.
Jaj képzeljétek, indultam bicajjal tornára erre a szomszéd angoltanár kint volt, mit mond?! - HOva fogysz már Melinda? Lassan átlátszol:) Tekerek egy utcát összefutok volt csoporttársammal és barátnőmmel aki jelenleg az osztrákoknál dolgozik (dec-ben taliztunk) erre Ő is: Hogy lefogytál? Vmi baj van?! :) Na szép, ha az ember fogy rögtön azt hiszik gond van, nálam pont fordítva:) és örömhírt is közölt a pasija megkérte a kezét, furcsa mert mi voltunk még elsőben a szinglik megtestesítője, aztán én is 4 éve foglalt vagyok, na Ő meg 1 év után kézfogót tart?! Változnak az emberek.
Na mindezt azért mondtam el, mert utálom hogy a mérlegem mást mutat mint szeretnék (elmúlt két hét rosszasága:) mások meg dicsérnek.
Na nem filozofálok mert tömény leszek így hajnalban szép napot!
Megnyugtató a tudat! :o)
Nálam változatlanul sok a meló, főleg így hogy szétszóródtam mint a vetőmag.
Fiatalember továbbra is kedves, vicces és ki tudja még milyen, csak folyamatosan észben kell tartanom, hogy nem úgy működik mint egy nő, és hogy még véletlen sem hasonlíthatom senkihez! Akaratlanul persze biztosan...
A jót is nehéz megszokni :o) és mittudomén, hogy meg kell-e szoknom? hogy hogy mennek a kapcsolatosdik mostanában? pofára esni sem szeretnék, de érdektelennek sem szívesen mutatkoznék, hiszen nem vagyok az! Ha ezeket elmondom az is riasztó, de néma gyereknek...
Aludnom kell erre!
Ujlány korona ügyben szeretnélek megnyugtatni. Nekem sajnos nagyon korán kikaptak egy fogamat elöl a "kirakat"-ból. Azóta több fogorvos több sikertelen koronát gyártott, ragasztott, majd én tönkretettem mindegyiket.
Jelenleg az eddigi legtökéletesebb fogaimat viselem fixen beragasztva a számban. Porcelánból van, igaz egy vagyonba is került.
Csókolózni mindegyikkel lehetett, akár vadul is.
ja, egyebkent szerintem telihold lehetett, mert mara hoppa, leesett a sulyom 80 dekaval. :-)
csak nehogy holnapra visszajojjon....
sziasztok! megjottem en is.
voltam a fogorvosnal, ugyanaz, mint Hollandiaban, kocogtatas, rontgen, semmit nem talalt.
De elkuldott egy teljes fogsor rontgenre, azt mondta, hogy lehet, hogy nem jo helyen keressuk a bajt, vagy mikro tores van a fogamban es azert faj.
Ugyhogy elmentem oda is, megvan a felvetel, en mikrotorest nem latok, holnap megyek vissza hozza, aztan majd meglatjuk.
Mindenesetre nagyon biztat, mert azt mondja, hogy annal, hogy gyulladas, minden csak jobb lehet, tehat ha nem latunk gyulladast a rontgenen akkor dobaljuk a kalapunkat a levegobe, mert nincs nagy baj.
Azt mondta, hogy a gyokerkezelt fogra azonnal koronat kellett volna rakatni, es mondta, hogy lehet, hogy azt is kellen csinalnunk, de amig nem tudja, hogy hol a baj, addig nem nyul semmihez. (verprofi kulonben)
Most ne nezzetek hulyenek, de akarok valamit kerdezni.
Tudja valamelyikotok, hogy koronaval lehet-e csokolozni? De ugy igazan, nem csak ugy immel-ammal?
En meghalnek szegyenemben ha egyszer csak leesne.
jo hulye kerdes, tudom, mit ugralok 38 evesen, nem?
Megjöttem, de ülök is le csinálni a netest míg nem ér haza Maszat, aztán meglátogatom barátnőm és a Rossmant még torna előtt.
Ma egész délelőtt gépeltem, a könyvtárigazgató egyben oktató is a fősulin, így a szakdolgozatértékeléseit kellett benyomatnom a gépbe. Jó volt belegondolni hogy tavaly még az enyémeket gépelte vki:)
Ha máskor nem, hajnalban itt vagyok:)
morgen!
kiszúrtam, Zsuzsi a kérdésed, kedden voltam, nem csináltak vele semmit, gyull csökkentő krémet kaptam.. nem tom mikor, de valamikor visszaolvasok, és jövök...