2- 3 év közötti babák klubja (beszélgetés)
Biztos menni fog neki,ne erőltesd neki-egyszercsak elhagyja majd a bilit meg mindent.
Amúgy Laura 1 hétig bilizett,azóta wc,ő pl:nem szerette a bilit.
Lehet,hogy Jázmin se akar belekakilni azért mert nem szereti,nem?Próbáltad már wc-re ültetni?
Amúgya kakit ők a magukénak érzik és nagyon nehezen "engedik" el.
:)
hát igen társaságban észrevettem teljesen más:eszik együtt velük,legalábbis a mikulásünnepségen így volt(férjem mhelyén),szerintem nem lesz ovi sem gond,legalábbis remélem.
Ovi?hát azt mondja ő nem akar menni,de mikor már bent voltunk intézni dolgokat,jól érezte magát a többiekkel,majd meglátjuk.Jővő héttől elvileg indulunk.
Hát igen biztos nagy előny h.vannak nagyobb testvérei.
Amugy vettél ésre különbséget,h. Ő már hamarabb lett szobatiszta (esetleg mást is hamarabb csinált) mint az első gyerkőc aki előtt még nem volt ilyen példa?
Ügyes volt akkor nagyon!:-)
Jázmin nagyon tiltakozik,nm akar bilibe kakilni, a pisivel nincs gond. Hát remélem valami már lesz velünk is,legkésőbb nyáron.
Igen, szeptembertől megy oviba. Már nagyon várja. A bátyja most középsős, és minden nap együtt megyünk be az óvodába. Párszor mondta már hogy ő is maradni akar.
A visszaesés a szobatisztaságban, szerintem is az apja hiánya miatt volt. Ő már 2 évesen elkezdett bilizni magától. A testvéreit és engem utánozva. Bejött velünk a wc-re és ő is ráült a bilire. 2-3 hét alatt eljutott odáig hogy napközbe otthon nem volt gond. De ha idegen helyen voltunk, akkor voltak balesetek. Így hát ha mentünk valahova, akkor pelust adtam rá, de itthon nem volt rá szükség.
Annyid olgouk van ezeknek a gyerkőcöknek:-)
Kiváncsi vagyok az oviban megoldódik-e a helyzet? Mert ott ugye együtt esznek a gyerekek. Lehet ha Laura ott megszokja akkor otthon se lesz gond?
Várja amugy az ovit? Barátkozós a többi gyerkőccel?
Mi ha sétálunk és találkozunk az ovisokkal Jázmin mindig velük akar menni:-))
Felőlem oké, sajna nincs ötletem a kérdésedre.
Fel szokott ébredni, amikor bepisilt vagy csak akkor veszed/veszitek észre amikor felkelt?
Sziasztok!
Az én kislányom Dorina augusztusban tölti be a 3 évet. Nappal ő is szobatiszta, és most már volt 2 száraz éjszakánk is. Igazából januárban már teljesen szobatiszta volt, de februárban a férjem elment külföldre dolgozni, és akkor Dorci visszaesett, éjszakánként megint bepisilt. Remélem hogy mostmár helyre jönnek a dolgok, és nem kell majd a pelus.
köszi! :)
Igen lassan megyünk oviba 2 hét kb.már mentünk volna,csak közbejött mindig valami.
Remélem sikerülni fog a trükk.
Mi sosem használtunk etetőszéket, szerencsémre a kajcsi végéig mindig megült a széken.
Bár manapság már sajkukacok vagyunk. :D
Ezen ne aggódj, a legtöbb gyerek örökmozgó. :D
Hát igen tudom,h. minden gyerek más csak én naivan azt hittem,h. mivel mindent megmond már (régen) szólni fog. Mekkorát tévedtem!:-)
Kipróbálom a játékokat. Hát nagyon remélem,h. maga is rájön,h. az a jobb ha szól.
Más. 2 éves korában használtatok még etetőszéket pl a Te kislányodnál?
Vagy Ő szépen ült a helyén az asztalnál? Jázmin elég hamar megunja és elrohangál...
Minden gyerek más.
Próbáld meg azt, h. ráülteted a bilire, körberakod játékkal és játszatok.
1 idő után többx sikerülni fog neki a pisi a bilibe, s majd maga rájön arra,h. neki oda kell pisilni, s talán ezután már nem csak akkor szól majd, ha már bepisilt. :)
Nagyon jó,h. itt vagy akkor hát kérdezek.
Jázminommal nézeteltérésünk támadt a szobatisztasággal kapcsolatban.
Okosan és választékosan fejezi ki magát,de bilizni csak akkor akar ha épp kedve van. Reggel,lefekvés előtt után főként.
Néha pedig szól,h. anya pisilek (de akkor már tényleg pisil)
Van ötletetek,h. tudnám elérni nála,h. akarjon szólni időben.
Ti már ezen túl vagytok remélem van vmi jó ötletetek:-)
Gondolom azért nem ír ide senki, mert nincs kérdése.
S nem is tudsz választ adni, mert senki nem tett fel kérdést.
Én mindig bekukucsizok,h. nincs-e vmi mozgás a fórumon. :)
Én is letettem már róla:-( Csa most láttam,h. még anno írtál:-)
Laura is nagyon-nagyon szép kislány! Készül már az oviba?:-)
Persze legalább csevegünk! :)))kell a mi korú gyermekeinkről is,hisz kérdés,aggodalom mindig van! :(
Szép a kislányod és a neve is! ;-)
bár én is nem rég írtam ide,de szerintem is tök jó,ha tudunk tanácsokat és tapasztalatokat cserélni a picikéinkről.
Bár úgy látom itt nov óta nem volt mozgás :(
Ideje megtörni:)
Sziasztok! Jöhetek én is csevegni? Már beférünk a klubba,kislányom Jázmin december 16-án múlt 2 éves.
Látoma szobatisztaság is a témák közt volt. Még nálunk sem okés utólag mindig szól,előtte már ritkábban:-)
sziasztok
nekem egy 2 es fel eves fiam van, NORBERT.
gondoltam beszallok kozetek ha lehet?
tapasztalatokat jo ha cserelunk
szep napot mindenkinek
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy bepofátlankodok.Azt sztném kérdezni,hogy Ti már szobatiszták vagytok estére?Mert mi még nem,és nem is tudom,hogy hogy fogja elhagyni a pelust.Mindenesetre én nem reőltetk neki semmit eddig se tettem ,és minden szépen ment!:)
A másik a du-táni alvásnál is mostanában be-becsorran.Már mindent próbáltam,ötlet?
Köszi!
Nappal tökéletesen szobatiszta:-)
Köszi, huncut is. :)
2 és fél éves lesz.
Aha, sajnos beteg volt, de már minden oké. :)
Köszi a választ.
Aranyos a kislányod. :)
Szia! A kúp kb fél óra elteltével fejti ki hatását, bár ez sem igaz mindegyikre.
Egyébként az én lányom két és fél éves, még nem írtam ide, de örülök, hogy megtaláltalak Benneteket.
A Stepsils-t még nem.
Szerencsére ritkán beteg.