Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2- 3 év közötti babák klubja fórum

2- 3 év közötti babák klubja (beszélgetés)

222. RLindi (válaszként erre: 220. - B59d693a46)
2008. máj. 29. 12:32

Szia! Megéztem,nagyon aranyos benne:)

Majd én is lefényképezem Jázmint a szemcsiben.

Ő is elég jól elvan vele. Nekünk rózsaszínű és pici virágos van. De ezt én választottam:)

Jázmint nem nagyon érdekelte mert épp kiszúrta a buborékfújókat:) Annyira rákattant amióta tud buborékot fújni..

221. Laryan (válaszként erre: 220. - B59d693a46)
2008. máj. 29. 12:30

Szia!

Hát sajnos NEM!

Azóta megint viszaesett,ha érdekel a naplómba a tegnapi bejegyzésnél elolvashatod :(((

2008. máj. 29. 12:25

Sziasztok!

Mi vettünk napszemüveget, Anna szereti. Egy neon zöldhöz ragszkodott, nem lehetett lebeszélni róla. :) Eddig jól viseli, bár időnként leveszi.

Laura meggyógyult már?

219. Laryan
2008. máj. 24. 22:09

Sziasztok!

Lindi mi még nem vettünk napszemüveget Neki,nem tudom,hogy mennyi ideig tartaná magán.Majd kipróbáljuk nyáron.

Boldog Gyereknapot a lányoknak!! :)

Mentek valahova,vagy voltatok valahol?

Jó éjt!

218. b59d693a46 (válaszként erre: 217. - RLindi)
2008. máj. 24. 07:58

Szia!

Igen, már jobban van Anna köszönjük. :) Még köhög kicsit, de nem vészes. És miközben beteg volt, ráadásul kibújtak a fogai is. :)) Most már mind megvan.

Olvastam, hogy Jázmin lázas volt. Érdekes, hogy tényleg semmi más tünete nem volt. Talán mégis a foga készülődik? Olyan rossz, amikor az ember tanácstalan ilyen dolgoban. És hagyta, hogy beadd neki a kúpot? Annával nagyon meg kellett harcolni miatta.

Anna még alszik, de jóval kevesebbet. Egy-másfél órát. Korábban 2-3 óra volt a délutáni alvás. Mindegy, ennek is örülök. Jázmin biztos ezért hisztis. Azért csak kellene nekik még az apihenés. Oviban is alszanak. Pláne szükségük lenne rá, ha éjjel "műsoroznak". Olvastam, Jázmin is hányszor felébred mostanában. Anna is. :( 3-szor, 4-szer egy éjszaka. Iszik, aztán visszaalszik. Sajnos nagyon rászokott.

Venni akarunk napszemüveget, de még nem találtam megfelelőt. Én is mindenképp uv-szűrőset akarok. Hát az rejtély, hogy elviseli-e majd magán, neki még nem volt tavaly. De mondja, hogy szeretne. :)

217. RLindi
2008. máj. 23. 21:34

Sziasztok! Jól vannak már a lányok? Olvastam,h. Laura még nem 100%-os így neki továbbra is jobbulást! A kedve már jó?

S Annácska?

Jázminnak a foga nem jött ki,de a láz lement szerencsére. Fogalmam nincs mitől volt,de nemsokára (vagyis hát még 1 hónap) megyünk haza és elviszem egy kivizsgálásra azért.

Mostanában ha nem alszik délután annyira hisztis,jajj:-S Pedig nem szokott. lehet most kezdődik?!

Ti vettetek a csajsziknak napszemüveget? tavaly volt Jázminnak de folyton levette végül el is hagytuk a játszón. Most megint vettem neki nagyon ar (Chicco,uv szűrős) remélem fent hagyja.

216. Laryan (válaszként erre: 215. - Tinendo)
2008. máj. 21. 08:57
Köszi! :)
215. tinendo
2008. máj. 21. 07:43
Jobbulást a gyerkőcöknek!
214. Laryan (válaszként erre: 212. - RLindi)
2008. máj. 20. 16:42

Jól viseli csak nem hall és kiabálni kell :((

Olyan mint én magas a fájdalom küszöbe csak ha lázas akkor látszik rajta,hogy beteg.

Kis tündikém!

213. b59d693a46 (válaszként erre: 211. - Laryan)
2008. máj. 20. 15:30
Szegényke. :( Én is ettől félek, szeptembertől nálunk is ez lesz. Bár Anna így is beteg, egyik vírus után jött a másik, 2 hét alatt másodszor kapott antibiotikumot. :(
212. RLindi (válaszként erre: 211. - Laryan)
2008. máj. 20. 15:29

Szegényke,sajnálom:-((

A napokban Jázmin is beteg volt. Vasárnaptól vagy inkább szombat éjszakától lázas volt ma már nem szerencsére. Fogalmam nincs mitől más tünete nem volt. Fogra gyanakodtam először,de valószinűleg mégsem,mert nem bújt ki fogacska és ahhoz magais is volt a láza.

Remélem Laura hamar meggyógyul!

Hogy viseli a betegséget?

Jázmin nagyon nyügös,h. nem mehet ki.

211. Laryan
2008. máj. 20. 15:26

Hát ez az ovi isteni!

Laura megint beteg a változatosság kedvéért,most a hetek óta tartó náthából középfüllgyulladása lett. :(

210. b59d693a46 (válaszként erre: 209. - RLindi)
2008. máj. 16. 12:57
Igen, az alsó 2 még mindig nem bújt ki.
209. RLindi (válaszként erre: 208. - Laryan)
2008. máj. 16. 10:12

Jázminnak 9 hónaposan jött ki az első fogacska:)

Akkor nem csoda,h. még el vagyunk maradva egy kicsit.

Ha jól emlékszem Annának is hiányzik még 2 igaz?

208. Laryan (válaszként erre: 206. - RLindi)
2008. máj. 16. 10:06

Szió!

Ja igen a hasábbirgonyát kihagytam,azt imádja!

Gyümölcsból azokat nem szereti ami savanyú:narancs,citrom,kiwi amúgy mindent.

Zöldségből nem szereti:retek,zöldpaprika,zöldhagyma.Kedvence:paradicsom minden mennyiségben és az uborka.

4hónaposan jött az első foga kicsit már elmúlt 4 hós,és 2 évesen kint volt mind.

2008. máj. 15. 23:38

Jól van, megnyugodtam, nem vagyunk egyedül. Anna is nagyon válogatós sajnos. :( A két kezemen meg tudom számolni, mit hajlandó megenni főtt ételekből. Pl. semmiféle főzeleéket nem eszik meg, pedig kisebb korában nagyon szerette őket. Ami menő nála: bolognai, gulyásleves, palacsinta, almaszósz virslivel és krumplival, csirkepöri nokedlivel, tejszínes husi, túros tészta, krumplis tészta, diós tészta...kb ennyi. Ja, még a húsleves. Már nagyon unom, hogy mindig ugyanazokat kell főzni, de ha nem a fogára való van, inkább nem eszik. :( Oviban nem tudom, mit fog csinálni, 5 napból 3-szor főzelék van.

Nasizni nagyon szeret. Gumicuki, túrórudi, ropi, kinder tojás...azt bezzeg bírja a kis gyomra. :)

206. RLindi (válaszként erre: 204. - Laryan)
2008. máj. 15. 21:37

Jázmin nem mondanám,h.keveset eszik összességben.

Csak kevés dolgot. Amiből bármikor-bármennyi az a virsli és a rántotta. Reggelire többnyire joghurtot szokott enni vagy pudingot. A tészta+ csirkepöri nála is kedvenc meg a foghagyma krémleves,husi-krumpli leves,krumplifőzi,hasábkrumpli,kirántott csirkemell,palacsinta (üresen). S kb. kifújt. Ja a pogik..na de azt nem nevezném azért rendes kajának.

Nasizni Ő is szeret. Chipset nagyon ritkán veszünk neki pedig szereti/né:),inkább ropi,meg corn flakes,kekszek..

Na hát lehet tényleg,h. ilyen időszakuk van remélem elmúlik.

Ja amit még szerettem volna kérdezni ezzel kapcsolatban. Gyümölcsik-zöldségek?

Jázmin zöldségek közül a parikát meg az ubit szereti a többit nem. Ja meg rép a a levesben estelg.

Gyümi:alma,szőlő,eper,őszibarack...nagyon ritkán szökőévente kb. egy kis bani.

205. RLindi (válaszként erre: 203. - Laryan)
2008. máj. 15. 21:31
Ó hát nem sajnos még csak 16 van kint. Laurának mikor jött ki az összes? Na ezt jól megfogalmaztam de remélem érted:)
204. Laryan (válaszként erre: 201. - RLindi)
2008. máj. 15. 18:33

Szépen eszik csak iszonyat keveset. :(((

Annyit morgok vele ez miatt.

Nem sok mindent eszik meg csak amiket szeret,pedig én sem voltam válogatós mindent elé tettem,és mégis.Kedvencei:tésztás ételek minden mennyiségben,csirkehús variáciok,rántott hús,krumplifőzelék,pörkölt nokedlival.Szerintem ilyen korban vannak.Annyi mindent főzők én is és rá se bagózik többször. :(

Nasi:minden szinte,nápolyi,csoki,ropi,túró rudi.

Jázminka?Olyan édes a képeken mikor felébredt 1/4 10-kor :)

203. Laryan (válaszként erre: 200. - RLindi)
2008. máj. 15. 18:24

:(

aZT HITTEM MÁR KINT VAN AZ ÖSSZES FOGACSKÁTOK.

202. Laryan (válaszként erre: 199. - B59d693a46)
2008. máj. 15. 18:23

SZIA!

HÁT NÁLUNK IS UGYANEZ A HELYZET,ORRFOLYÁS 3 HETE,MIÓTA OVIBAN VAN.HIHETETLWEN.EZEN A HÉTEN NEM IS VITTEM OVIBA.

201. RLindi (válaszként erre: 198. - Laryan)
2008. máj. 15. 17:11

Szia! Láttam Laura milyen szépen eszik!

Jázmin olyan válogatós:-( Pedig mindent kóstoltattunk vele,de van ami egyszerűen nem szimpi neki.

Laura és Anna nem válogatósak? mik a kedvenc ételek? Szoktak Ők is nasizni? Miket?

200. RLindi (válaszként erre: 199. - B59d693a46)
2008. máj. 15. 17:10

Jaj sajnálom! Akkor Neked is jobbulást!

Mi jól vagyunk,csak a hátsó alsó két fogacska szórakozik még mindig nem bújt ki már hetek vagy hónapok óta meg va duzzadva már töljesen fehér is hát nem tudom mikor bújik ki. Így ma éjszaka is volt pár ébredés.

199. b59d693a46 (válaszként erre: 198. - Laryan)
2008. máj. 15. 16:31

Megvagyunk, köszi :)Anna még mindig köhög kicsit, az orra is folyik. Én is elkaptam, alig van hangom. :(

Még egy nátha is eltart 2 hétig.

És ti hogy vagytok?

198. Laryan
2008. máj. 13. 19:53

Sziasztok!

Mi újság?Lányok? Hogy vagytok?

2008. máj. 8. 22:14

Sziasztok!

Anna már jobban van, ma már nem volt lázas szerencsére és nem is köhög annyira. A kedve is jobb volt.

Szegény Jázmin, lehet, hogy jobb lenne, ha pár napig nem mosnátok fogat neki. Biztos fáj, ahogy hozzáér a kefe, lehet, hogy csípi is, nem?

Rossz olvasni őket, az biztos. :( Nekünk a kismotorral is volt pár esésünk, nem is szeretem, ha ráül. Inkább veszünk neki nyáron egy bicajt, az talán biztonságosabb...bár, ki tudja. Jázminnak van már biciklije?

196. RLindi
2008. máj. 8. 21:33

Sziasztok! Hogy vannak a lányok? meggyógyultak már?

Jázmin javulgat,most az a gond,h. nagyon nehezen tudjuk megmosni a fogát. Engedi,olyan okos..de a seb alatt nem férünk hozzá mert elkezd vérezni:-(

Hú hát nagyon rossz volt olvasni is ezeket a balesetes történeteket:-(

195. Laryan
2008. máj. 7. 18:34

:(((

Laura is esett már egyszer akkorát,jobban mondva kétszer.Egyszer az ínye szakadt fel utánna pedig szaladt és rosszul mérte fel a terepet és a kanapé szélébe(ami kenény fa)beütötte a fejét.Ordított de borzasztó mód én meg azt se tudtam mi baja,aztán kb 30másodperc telt el és láttam,hogy földagadt a szeme körül de iszonyatosan :(Másnap ki se tudta nyitni a szemét. :(

194. b59d693a46 (válaszként erre: 193. - RLindi)
2008. máj. 7. 14:23

Hú, szegényke. Biztos csípi a folyadék, víz is.

Egyszer Anna is esett rá játékra, ő meg az arcát ütötte meg, szinte közvetlenül a szeme alatt volt a folt...nem sokon múlott...:(

193. RLindi (válaszként erre: 192. - B59d693a46)
2008. máj. 7. 13:59

Hát bevallom őszintén én is majdnem elájultam.

Igen az történt,h. fogta a játékát a kezében,elesett és valahogy ráesett a játékára amivel tulajdonképpen az ínyét sértette fel,de azt nagyon mélyen. Tényleg nagyon vérzett és nem is tudtuk elsőzör megállapitani,h. a foga, a szája vagy mi vérzik. Nagyon-nagyon rossz volt.

Szerencsére tud enni persze inkább puhább dolgokat adok neki még véletlenül se érjen semmi a sebhez.

A doki adott rá sebösszehúzó/fertőtlenitő oldatot. Meg Nurofent adtam neki így tudott nyugodtan aludni és nem lázasodott be.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook