18 évesen kismama? (beszélgetés)
Szerintem tök feleslegesen tuningolog magad.
Csak annyit írt, hogy szerinte egy 18 éves mással foglalkozzon.
És te kezdtél el trágárul beszélni vele...
1. Értelmezhetetlen, amit írsz, bocs. Próbáld meg mégegyszer.
2. Add meg a kellő tiszteletet.
Akkor sztem nincs miért aggódnod! :)
Inkább nekem az jön le, hogy te szeretnél már babát. :)
Vagy rosszul gondolom? :))
Ha megvan mindenetek és a párod is támogatja - beszéljetek róla - akkor hajrá. Komolyan mondom. Én most 31 éves vagyok, a gyerekem most kezd kamaszodni, egész más, sokkal közvetlenebb a kapcsolatunk. Ezt ugye abból tudom leszűrni, hogy a barátnőinek az anyukája jóval idősebbek és ők teljesen máshogy reagálják le a dolgokat, mint én.
Párod hány éves?
Vanessza7- Igen,támogatják. :) Édesanyám nagyon kedveli a párom,és párom szülei is nagyon szeretnek engem. :) Hál' Istennek jól kijön mindenki mindenkivel :D (Lehet izén hangzik,de) szerencsére mind2 család normális,úgyh nincsenek ilyen gondok.
:)
Guruljka: Először is,köszönöm :)
Másodszor,szorongásnak nem nevezném,inkább csak ott matat a gondolat a fejemben,és szerettem volna jobban belegondolni a dolgokba. De hát én ilyen vagyok. :) Szeretek mindenen elmerengni,filozofálni,stb :D
Hhhe?!?! :D
Tekintve, hogy fingod nincs rólam és nem is ismersz le sem állok veled beszélgetni erről.
Lehet, hogy neked uncsi az életed,nekem meg még gyerek mellett is pörgősebb és ez csípi a szemedet.
Ha szeded a fogamzásgátlót, akkor ennél többet nem tehetsz. Hacsak meg nem fejelitek még valamelyik más módszerrel pluszban.
Természetesen nem baj ha átgondolod, de a túlzott félelem, szorongás talán inkább bevonzza a gondot, mintsem hogy távol tartaná. Szeressétek egymást, építgessétek mindketten a jó kapcsolatotokat, a többi meg majd kiforogja magát idővel. Én a magam részéről sok boldogságot kívánok!
Detto. Mondjuk amit leműveltem 16-18-ig, az két embernek is elég lenne. Nem, inkább többnek. :D
Mondjuk a gyerek engem sem gátolt semmiben.