Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » 1794-es "játékok" fórum

1794-es "játékok" (beszélgetős fórum)


10. Rozália (válaszként erre: 9. - Szanád)
2007. szept. 20. 10:01
És a legtöbb betelefonálós embernek nagyon nagy szüksége lenne egy kis pénzre, simán csóró. Arra nem gondol, hogy még azt a kevés pénzét is telefonra költi és kizárt, hogy nyerjen.
2007. szept. 10. 12:33

Az emberek olyan buták ,és még finoman fejeztem ki magam.hogy hiheti valaki ,hogy egyáltalán nyerhet.Az okosok meg egyfolytában buzdítanak a telefonálásra....a sok hülye meg be is dől.

Arról meg már nem is beszélek ,hogy a kedves néző dönti el hogy ki jusson tovább....tömik a tv -társasássgok zsebét.

magyar ember ennyire hiszékeny ?

2007. aug. 2. 15:38

Most jut eszembe nem is olyan régen az egyik barátomnak az apuja betelefonált egy olyan játékba, ahol a gyufaszálakat kellett áthelyezni úgy, hogy a belőlük kirakott matematikai feladvány helyes legyen... és nyert!Mondjuk a telefonszámlának a betelefonálós részét nem fedezte a nyeremény...:)

No comment!:P

7. eSztike77 (válaszként erre: 6. - Szimre)
2007. aug. 2. 15:35

Én sem konkrétan a 1794re gondoltam, hanem minden 17essel kezdődő beküldözős, telefonálós játékokra...

Bármi ezzel kapcsolatos szóba jöhet!:)

2007. júl. 23. 11:37
Speciel ezt a játékot nem ismererem, de jó pár évvel ezelőtt én is "hívtam és szívtam". Azóta eszembe sem jut ilyesmivel próbálkozni.
5. eSztike77 (válaszként erre: 3. - Szapi)
2007. júl. 20. 13:57
Röviden tömören... ennél egyszerűbben és markánsabban megfogalmazni sem lehetne.:)
4. eSztike77 (válaszként erre: 2. - D9d8721118)
2007. júl. 20. 13:56

Szerintem abszolút belefér ebbe a fórumtémába a hozzászólásod, amit ezúton is köszönök!:)

Jó, hogy ha ilyen dolgokat megosztunk egymással, hogy így a másik hibájából tanulhassunk!

Nem kötelező saját példát hozni, az is érdekes lehet, amit barátaitok mesélnek...

2007. júl. 15. 23:18
Bagi-Nacsa páros mondta találóan: hívjál, hogy szívjál!!!
2007. júl. 11. 20:46
Szerintem nagy átverés az összes ilyen. Elmesélek valamit. Nem nyerős, de azért elmondom. Van ez a bizonyos Jamba nevezetű mobil letöltös valami. Neten hírdették hogy ajándék letöltést adnak ha regisztrálok. Én igy tettem. Természetesen nem jött semmi "ajándék" a telómra. Cserébe kaptam mindennap vagy 3-4 reklám sms-t hogy rendelejek csengőhangot meg hátteret. Minden sms után 480+ áfát vontak le. Ez igy ment pár napig. El voltam keseredve, mert nem tudtam lemondani. Csak jöttek az sms-ek, a pénzem meg fogyott. aztán neten utána néztem és kiderült hogy mindhárom mobilszolgáltatónál van egy külön Jamba szám, ahol ezt le lehet tíltani. Felhívtam a számot. Akivel beszéltem, tudta miről van szó, és mondta hogy erre a Jambára nagyon sokan panaszkodnak és sokan kerülnek ilyen helyzetbe. Napi szinten többen telefonálnak hogy lemondják. Nekem szerencsém volt. De volt olyan akitől több 10 ezer ft-ot nyelt el Jamba mire rájött mit kell tenni. Erre mondták azt hogy ingyen, szeretetből nem adnak semmit... És az a szomorú hogy olyan is akadt akinek regisztráció nélkül küldték a sok sms-t és vonták a pénzt... Ne tudjátok meg mit éltem át abba a pár napba... Tudom hogy ez nem konkrétan a fórum témája, de valamilyen szinten idekapcsolható. Jól gondoljátok meg ezeket a nyerési lehetőségeket, mert nem mindegyik fer. Ha valaki nyer is, jórészt eladózza. Ott vesznek el ahol tudnak. Bocsi, de muszáj volt ezt leírnom
2007. júl. 11. 20:24
Azért gondoltam, hogy új fórumtémaként ezt választom, mert ismerősi körömben és egyáltalán még nem hallottam olyan emberről akik nyertek. Például a Viasat3-on folyamatosan lehet játszani ilyen sms-ben felelgetős játékkal. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalataitok vagy élményeitek (pozitív és negatív egyaránt)vannak ezzel kapcsolatban.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook