Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 178 cm és 51 kg vagyok. Hogy tudnék hízni 1 hónap alatt legalább 3 kilót? fórum

178 cm és 51 kg vagyok. Hogy tudnék hízni 1 hónap alatt legalább 3 kilót? (tudásbázis)

febr. 3. 18:52
Ma megjött, eszméletlenül boldog voltam:D
22. Pumpkin. (válaszként erre: 19. - Tien)
jan. 19. 10:17
Igen, mindenki maga tudja, érzi, mi a megfelelő számára.
21. Pumpkin. (válaszként erre: 20. - Valentine3)
jan. 19. 10:16
Mindkettőre szüksége van, de miért írtam volna le ugyanazt még egyszer, amit mások?
20. valentine3 (válaszként erre: 18. - Pumpkin.)
jan. 19. 09:54
Neki 16 a BMI-je, tehát nincs meg a normál működéshez szükséges zsírrétege. Ahogy korábban írták mások, első körben orvosi kivizsgálásra van szüksége, nem edzésre.
19. tien (válaszként erre: 18. - Pumpkin.)
jan. 19. 09:29

Rendben.

Viszont saját példám okán.

Nem voltam kórosan sovány ,de egy dkg felesleg nem volt rajtam soha.

Most lágyabb a kontúr,van némi hasam és "párnázottabb"

lettem.

Ennek következménye:

nem vagyok feszült ,nem vagyok idegbeteg és jobban terhelhető fizikailag.

Fenntartom,hogy ez egy példa és egyedi.

18. Pumpkin. (válaszként erre: 17. - Tien)
jan. 19. 09:16
Az emberi testben, hacsak nem 18-as BMI alatti kóros soványságról beszélünk, megvan a megfelelő mennyiségű zsírréteg a normál működéshez.
17. tien (válaszként erre: 16. - Pumpkin.)
jan. 19. 09:12

Lehet.

De :

Az idegrendszer és a zsír létfontosságú az agy működéséhez.Az egészséges zsírsavak omega 3 az idegrendszer és a mentális egészség kulcsa.

Nyilván nem a zsigeri (hasi) zsír.

Én abban hiszek ,hogy minden kell (zsír,cukor stb) az egészséges táplálkozáshoz.

16. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 09:05

Izmosodj, ne hízni próbálj! A testen a zsírréteg növelése nem jó semmire, csak ártalmas.

Érdemes a proteinbevitelt növelni, súlyzós edzéseket végezni szakemberrel.

15. tien (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 08:12

Először egy teljes körű kivzsgálást.

A túlműködés (pajzsmirigy),okozhat ilyen gondokat.

Felszívódási zavar.

Ha minden negatív (remélhetőleg),akkor lehet megtervezni az edzést és az étkezést.

NEM ajánlom ,de én a Peritoltól híztam ,mint kismalac.

Ettem és aludtam ,ettem és aludtam.

Ezt két hétig.

Volt ,hogy fél álomban gyűrtem be egy fél kiló kacsa zsíros kenyeret.

De ,ezt csak végső esetben!!!

14. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 08:09

Miért nem írod be AI-nak a problémádat, és kéred hogy szakértői tanácsok között keressen.

Én merő kiváncsiságból írtam be mert nem akarok hízni, és meglepően hasznos tanácsokat sorolt fel, csatolva hasznos oldalakat. Kérheted hogy orvisi, dietetikusi, vagy HKO tanácsok között keressen.

jan. 19. 06:44
Hát mert pl. Ilyen súllyal megjönni sem tud? Meg mert szerintem ez nagyon vékony és minimum 55 kg szeretnék lenni.
12. Karmol (válaszként erre: 11. - Karmol)
jan. 19. 01:09
Kinezhetsz.
11. Karmol
jan. 19. 01:00

Minek akarnál hizni?

Ha sportolsz, hogy a gerinced tartson, pár év múlva nagyon jó kinézeted lehet.

10. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 19. 00:56

Talán a szervezeted normális.

Nem írtad a korod.

jan. 18. 22:41
És te hány kiló vagy?
jan. 18. 21:47
aki olyan fajta az nehezen hizik wehet barmit,tudom jol magamtol.barmikor/meg akar ejjel is/ehetek,de megsem hiztam eletemben sem a terhessegeimet leszamitva.
jan. 18. 20:12
Igen, avokádót meg magvakat mostanában egyre többször próbálok fogyasztani, ezentúl megpróbálok akkor még többet enni belőlük kicsit:)
jan. 18. 20:04

Én azt javaslom, ha eddig nem tetted, ami fogyáskor is nagyon hasznos, amikor az "alig eszem, de mégsem fogyok" esete áll fenn, hogy az "eszem rendesen"-t számszerűsítsd. A neten vannak alapanyagcsere kalkulátorok, ott add meg a paramétereid, kiszámolja hogy mennyi az a kalóriamennyiség, ami ahhoz kell, hogy létezz. Ehhez adj hozzá 500 kcal-t, annyi kell ahhoz, hogy hízz. Szerintem olyan 2500 körül fog kijönni így, attól függ, sportolsz-e, mert ha igen, akkor ennél sokkal több kell.

Aztán tölts le egy applikációt, Myfitnesspal, Yazio, stb. és egy hétig semmi mást ne csinálj, csak rögzítsd a normális táplálkozásod. Ezekben az appokban amúgy egyből azt is be tudod állítani, mi a célod, szóval látni is fogod, ha alálősz. És akkor ha tényleg annyit eszel, hogy híznod kellene, akkor ez is egy adat pl. az endokrinológusnak vagy ahová mész kivizsgáltatni magad. Bár ha jól sejtem te vagy az akinek nem rendszeres a mensije, és már kivizsgáltak.

Mindenesetre ha kell a kalóriákat növelni, akkor csomó egészséges, de brutál kalóriabomba étel van, ami kis térfogatban sok kcal, mogyoróvaj, mandulavaj, magvak általában, avokádó, datolya, méz. Csomó plusz kalóriát be lehet csempészni szinte észrevétlenül egy egyszerű zabkásába vagy turmixba is.

jan. 18. 19:49
Szalámi, zsíros húsok, mézes sütemények ha fontos az is hogy tápláló és hasznos legyen. Ha csak a hízás fontos akkor pizza, chips, finomított édességek stb.
4. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 19:37

Esetleg orvos látott már?

Egy pajzsmirigy vizsgálat?

jan. 18. 19:37
Köszönöm. Tudnál mondani esetleg nagyon magas kalória tartalmú ételeket? :)
jan. 18. 19:33
Több kalóriát kell bevinni. Ha túl gyors az anyag cseréd vagy túl hamar teltség érzeted van, akkor nagyon magas kalóriatartalmú ételeket érdemes, mert abból kisebb mennyiség is sok kalória, nem kell vele eltelítődni. Ja és a vitamin, meg zsír legyen benne ami be tud épülni
jan. 18. 19:26
Nagyon nehezen megy a hízás, alig tudok és már tavasz óta lassan ugyanennyi súlyom, pedig eszek rendesen. Tudnátok adni tanácsot, vagy valami edzéstervet esetleg, amivel hízni tudnék?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook