Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 13 éves gyerek kevés alvás fórum

13 éves gyerek kevés alvás (beszélgetés)

16. Karmol (válaszként erre: 15. - Karmol)
tegnap 04:35

Es itt kiemelnem a falat.

Ottcsak magaval jatszik az ember.

15. Karmol
tegnap 04:33

En javasolnam a teniszt, ha van itt egy gyakorlo fal.

Az javitort egy jegyet rajtam.

14. Karmol
tegnap 04:31

En 13 evesen hajnalban usztam a sulielott, utana meg kosaraztam heri haromszor, es hetvegen vitorleztam.

Kozben meg megirtam a hazit, es csaltam azoknak, akik nem.

13. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 04:27

A "kicsi" tesom 14-16 kozott nem aludt. 5 km-t- en futottam, o annyit amit. Utana sulyzozas, hasizom, es jon a hatad....

Utana nyujtas, es aludt, mint a tej.

máj. 7. 15:18
Ágio8405 írta a táplálkozást. Fontos lenne odafigyelni erre.Lehet olyat eszik vagy iszik este, ami felpörgeti. Kóla,csoki stb.
máj. 7. 15:13

Ehhez a kérdéhez neked is kellene, hogy hozzászólj.

-Nem mindegy, mióta van ez így nála.

-Nem tudjuk, mit csinál hajnal kettőig.

-Nem tudjuk beszélgettél-e erről vele, ha igen, mivel indokolta , hogy nem alszik.

Hat-e ez a nappalaira? Tanulmánya romlott-e, vagy változatlan.

Felmerült itt, hogy a neten lóg, ha igen, tudod-e mit csinál, játszik, beszélget, filmezik?

Az sem lenne furcsa, ha felnőtt filmeket nézegetne, hiszen kíváncsi ebben a korban.

Valami bánthatja is,ha stressz éri az embert, akkor sem tud aludni.

Sportól valamit? A sport aránylag jól lefárasztja az embert.

máj. 7. 13:34
Próbálj este 6 után adni neki egy kissé fárasztó házimunkát. Utána majd jönnek az álommanók!
máj. 7. 11:47
Mit csinál éjjel 2-ig? Ha csak fekszik csendben és nem tud aludni, de próbálkozik elhiheted, de tenni akkor is kell ellene. Relaxációs gyakorlatok, esti rutin kialakítása, változtatása. Viszont ha éjjel 2ig netezik, tv-zik vagy játszik akkor csak hülyének néz. Ami még fontos, ( ha nem online sz@rakszik) Mióta van így? Nem bántja-e valami? Sulival mi a helyzet? Sportol? Hogy táplálkozik? Millió körülmény van amit figyelembe kell venni. De hogy ez így tuti nem elég alvás neki az biztos.
8. I-I-I (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 09:40
Nem elég, a neten lóg folyamatosan, nem? Mozogjon többet és netezzen kevesebbet (szerintem).
máj. 7. 09:17

Hosszútávon egész biztos, hogy ilyen kevés alvás káros egy 13 éves gyereknek. Nem, ennyi alvás nem elég neki.

Nem írtad, hogy ez rendszeres-e nála, vagy egyszer-egyszer fordul elő. De úgy sejtem, hogy hosszabb ideje megy ez.

Egyáltalán tudod, hogy mit csinál a gyereked éjszaka?

Nem árt résen lenned.

Nem akarok itt most mindenféle riasztó példát írni, hiszen ennyi infóból szinte semmi nem derül ki, hogy nálatok mi újság. De magam részéről biztosan utána járnék a dolgoknak.

Írták már a telefont. Bizony, bizony, ez bőven benne van a pakliban, hogy miért nem alszik a gyerek.

6. globus (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 08:43

Nálunk is előfordult ilyen időszak. Meg fog javulni magától, ha jobban kifárasztja magát, különösen fizikailag is. Ha bírja a napot, nem szétszórt, nem ásítozik, hagynám. Majd rájön.

De azért légy résen a változásokra, ilyenkor már zajlik az iskolai piszkálódás, divatos szóval " mobbing".

5. andi6020 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 08:11
Elveszett a telefont, kilövöd a WiFit, stb. Gondolom nem a plafont bámulja mondjuk 22 től 2 ig.
4. Alnisa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 07:50
Hogyne lehetne. Elveszed a telefont meg a netet, gépet és mindjárt aludni fog.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
máj. 7. 07:24
Azt mondja, neki elég ennyi. Hiába vagyok szülő, ha alvásra senkit nem lehet rá kényszeríteni.
máj. 7. 06:52

Nem tudom mit mond.

De nyilván ennyi alvás nem egészséges. Viszont a szülő te vagy. Gondolom.

máj. 7. 06:43
2kor még fent van fél 7kor meg kel. Azt mondja, hogy neki elég ennyi??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook