100x elmondtam a fiamnak, hogy borotválkozni kéne, de juszt... (beszélgetés)
Nem is értem. Mert ha van egy két szintes ház, vagy valahogy eltudnak különülni, akkor az más. De így zsúfoltan egymás hegyén hátán fárasztó, kényelmetlen és idegörlő lehet.
Ő hordja a szakállt, nem te. Az ő stílusa, az ő teste, az ő élete.
Max a barátnőjének/feleségének van ebbe beleszólása, érthető okból. Neked, anyaként igazából ganz egal.
Mi a gond a szakállal ?
Manapság tök divatos a fiatalok körében.
A divatok változnak.
Volt már ilyen divathullám régebben is, Kossuth meg Széchenyi menők voltak a maguk korában :)
Az enyém is, utál borotválkozni😀
A vallomás kiírója maga a sátán 🤣
Szárnyakat adunk nekik és hagyjuk őket repülni. ❤️
Biztos idén ő akar lenni a télapó
Tudom, hogy van ilyen. Elveszi a gyerek saját akaratát. Még a legkisebb dolgokról se dönthet. Ez lesz neki a természetes egy idő után, mert legalább békesség van. Feláldozza a gyerek saját magát. Anyának meg soha nem lesz elég jó, bármit csinál, de nem tud kitőrni. Kalitkába zárt, szárnyait elvesztet madárka. Évtizedek múlva mitől lenne más? Vagy behódol, vagy úgy otthagyja az anyát, hogy sok évig nem látják egymást. A gyerek nem a tulajdonunk. Íránymutatást adunk neki, megtanítjuk, hogy mi a jó, és rossz. Aztán reménykedünk, hogy helyesen dönt, és éli a saját életét. Nem az anya életét. Örüljön neki, ha nem növesztett meg a szakálát, és fonja be. Kalitkából ki kellene engedni, hiszen akkor mindig visszatér.
Ugyan így vagyok a fiaimmal. Háromból kettőnek szakálla van + a férjemnek is. Én is szóvá tettem,hogy nem kellene. Szerinted mennyire hallgattak rám? 😅 Nekik így jó, és a menyeimnek is. Rendbe tartják,nem bozontos egyiké sem. Azért egyik fiam hívó képe a telefonomon az ahol még nincs szakálla.😅
Igen. Ismerőseink együtt laknak a majdnem 40 éves gyerekkel. Mindegyikük idegbeteg, napirenden van a "fenyíteni akarnám, de már nem lehet". 2 szobás lakásban szenvednek, és gyerek nem is akar elköltözni, jó a mamahotel. Semmi nőzés, franc tudja, ez miért felel meg neki. Ha arra vár, hogy örökli a lakást, 60 éves lesz....
Vannak akik nem tudnak leválni se gyerek, se szülő.
Így van, ez a szakáll mizéria is jön-menni fog. Rengetegen növesztik, mert csak trendi, közben százból kettőnek áll jól. Kicsit olyan, mint a kínai csoportkép feladvány.
Mondom ezt úgy, hogy soha senkinek nem tenném szóvá, én ízlésem az enyém, más meg másé.
FI hagyja békén a fiát. Majd jól rácsapja az ajtót, ha sokat vegzálja.
Nem viszed el, van ilyen.
30 évesen felhívja anyukát, hogy mit egyen a céges buliba vagy hogy vehet e fürdőlepedőt vagy hogy mikor menjen fodrászhoz. De sorolhatnám még. Ha nem hallom, nem hiszem el. 😔
Én a fiamnak vettem egy szakállfésűt. Vegyél te is, ahelyett hogy beszólogatsz neki.
Én meg végre farmereket akarok venni, mert örülök, hogy visszajott a divatba az, amit szeretek.
Arra meg azt mondják sokan, csúnya, hogy a lányok eltakarjak magukat.
Örülj neki, hogy arcszorzetes korukban nem neked kell 'feloltoztetni" őket.
20 év múlva meg vicces lesz nekik visszanezni a képeket
Teljesen megértelek, én a 2 fiammal vagyok így. Nagyon szép arcuk van, és utálom, amikor a szakálluk eltakarja az arcukat.
De már felnőttek. Nem is lakunk együtt.
Azt nem viselnék el, ha 100x elmondanám, de ismerik a véleményemet.
A kisebbik fiam beszólt, hogy neki meg a rövid hajam nem tetszik (azelőtt mindig hosszú volt), úgyhogy most növesztem. 😁
Időnként leborotválják szerencsére, akkor több fotót készítek róluk, mint egyébként.
Pisilni elmehet, vagy be kell jelentenie? Most komolyan
Adj neki életteret. Ad neki a saját élet , saját döntés jogát. Amit egy anya tehet, megafon az irányutat, erkölcsi neveltetést. De el kell engedni egyszer a kezüket. Nehéz egy anya számára. De ne ncomorísd meg a lelkét, hogy nem élheti az életét. Ez lázadás. Enged el. Akkor szólj, ha törvénysért látsz. Az ő élete. Életerős férfit akarsz? Vagy 30 éves gyereket majd? Így alakítod az ő sorsát. Had próbálgassa a szárnyait. Ne vágd le!
Nem lesz nője, mert megtanulja az anya akarata szent és sérthetetlen. Ha ennyi szabad akaratot se ad neki ( ha behódol a gyerek, aki már nem is gyerek.) Anyja valósága lesz az ő valósága. Nem élet az.
Az ő élete, az ő teste. Nem a tiéd. El kellene engedned a köldökzsinort, mert életképtelen férfi lesz belőle. Most neveled belé, hogy például 30 évesen megkérdezze majd. Anya megbototválkozhatok? Tényleg ezt szeretnéd?
Szíve joga erröl dònteni. Te mit szólnál neked megszabná milyen hajad legyen?
Majd ha b.noje lesz neki nem kell noszogatni
ez a divat most s sokan novesztenek szakallat.
További ajánlott fórumok: