1 éves a Hoxa.hu! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 1 éves a Hoxa.hu!
Nagyon szívesen járok erre a honlapra. Sokat lehet tanulni az itteni cikkekből, és még sok ilyen jó évet kívánok a fentartóinak.
üdvözletemet küldöm mindenkinek.
Kati
Drága Hoxa, Speedz és Benji-baba!
Bevallom, nekem eszembe se jutott, hogy az 1 éves szülinapot ünnepeljük, hiszen az oldalt már 2004-ben ismertem. De akkor most csatlakozom a gratulálokhoz... Gratulálok, és KÖSZÖNÖM!!!
...és szeretlek Titeket nagyon-nagyon!
Hoxa, ha te nem lettél volna, és most valószínűleg gombóc-artúr lennék!:) Nélküled nem lehettem volna "elvetemült Atkins-hívő"!!!:) /Nebel becézget így.../
Mint "őstag" végigjártam veletek a honlap minden állomását, az atw-st, a lowcarb-ost és most ezt a csodát! Mert Ti itt egy csodát hoztatok létre! Örülök, hogy itt lehetek, és mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!
Örülök, hogy amikor elkezdett haldokolni a lowcarb, felfedeztük, hogy az igazi hoxa újra üzemel, és örülök, hogy átjöttünk, és újraélesztettük a fórumot!:) ...és örülök, hogy Ti se adtátok fel akkor!
Csak így tovább!!! Ez a legjobb honlap a világon!!!
Pusza: Mariann
Hoxa, Speedz és Benji!
Mit is mondhatna egy olyan vén róka, mint én?
Jó volt ezalatt a 2,5 év alatt tartozni valahová.
Gratulálok, és kívánok még sok-sok évfordulót!
Z.
Szia Hoxa és Speedz!
Fogyni jöttem a honlapra, de több érdekességet is találtam, megkedveltem az itteni hangulatot. Gartulálok nektek, és további sok sikert kívánok!
Bánlaki Zsuzsa
Sziasztok!
Nekem ez a kedvenc honlapom! Örülök, hogy a részese lehetek egy első szülinapos oldalnak!
Boldog szülinapot kívánok a WWW.HOXA.HU -nak!!! :D
Puszi mindenkinek!
Hoxa és Speedz!
Gratulálok nektek ehhez az évfordulóhoz, kívánok még sokszor ennyit :)
Köszönöm nektek, hogy létrehoztátok ezt a honlapot.
Továbbra is minden jót kívánok nektek és Benjinek. :)
Szerintem ebben a jokivansagban minden benne van.
Nem kell tulbonyolitani, igy jo ahogy van :)
Talan meg annyit, hogy:
Meg 100x ilyen szep evfordulot!
Sziasztok!
Gratulálok szülinapotok alkalmágól!!!! :)
Boldog vagyok,hogy hoxa tag vagyok, nemrég regisztráltam, de örülök, hogy megtaláltalak benneteket! Köszönöm és mégegyszer sok Boldogságot!
Gartula a szülinapos oldalnak, és létrehozójainak!
Köszönöm, hogy itt lehetek, megismerhettem ennyi aranyos embert! Kívánok szívből nektek még nagyon sok szülinapot!
Én is csatlakozom a gratulálók közé! Én annyira szeretem ezt az oldalt, hogy a férjem mondta, ha a Hoxa.hu férfi lenne, akkor féltékeny lenne rá, mert az interneten csak ez az oldal érdekel:))
Mégegyszer nagy gratuláció Hoxának és Speedznek!!
Én is őszintén gratulálok a portálhoz, nagyon-nagyon jónak találom és lassan megfertőzök mindenkit, aki körülöttem él és mozog...
Köszönöm és én is további sok sikert kívánok!!!
Én is köszönöm szépen,h. létrejött a portál.
Imádom!
Már a párom is aktív részese a Hoxa portálnak. :))
Köszönjük!!!
További sok sikert!
Hoxa-függö lettem:)))) es nem is akarok kigyogyulni belöle!
Tovabbi jo munkat kivanok Nektek Hoxa!
Mit lehet még ezekhez hozzátenni?...
KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!!
Sziasztok Mindannyian!
Hoxa, szivből gratulálok, sok jó fejet ismerhettem meg, nagyon szeretem ezt az oldalt, már a párom is teljesen "beleszerelmesedett". Jó veletek, további sok sikert. Valóban egy tartalmas, sokakat megmozgató lap.
Köszönjük mindenkinek! :) Nélkületek nem ment volna! Remélem a következő év is hasonlóan jól sikerül, meg tudjuk majd tartani ezt a "békés, izgalmas, baráti" hangulatot a portálon. Ötleteink mindig vannak, időnk már kevésbé, de azért igyekezni fogunk! :)
Én is azt kívánom, mindenkinek sikerüljön elérnie a célját, ami miatt ide vetődött a hoxára, bármi is legyen az. :)