07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na most megyek enni és megpróbálom elaltatni Ármint.
Mingyááá jövök:)
Ez nálunk is téma.
Tegnap este kidíszítettük kicsit a lakást. Égősort, piros gyöngysort, és más apró díszeket szedtünk elő. Lilien lecspott a gyöngysorra és az égősorra, össze-vissza tekerte őket. Én kivettem a piros gyöngysort onnan, erre ő megfogta és elkezdte húzni és sírt, hogy adjam vissza. Mikor visszakapta ugyanoda visszatette ahonnan elvettük. Olyan jót nevettem rajta:)
Ármi is ad,bár mikor épp harapnék elhúzza előlem.A kis irigy:D
Incselkedik is:D
Tegnap Tomi olyan aranyos volt,hogy mindenki elnevette magát.A szomszédba jött nagyi látogatni egy 2 éves kissrác,Gergő.
Tomit mellé ültették és el kezdtek játszani.Gergő nagyon jó szívú gyerek,minden játékát odanyomta Tomi elé,hogy játszon vele.Szépen játszodtak és kozben símogatták egymást.Egyszer Tomi Gergő felé nyújtotta mindkét karjét,hogy vegye fel.Annyira édes volt.
Nagyon tudja szerettetni magát.Szerintem a nagyikat is meg fogja változtani,csak cseperedjen még!
Édes lehet:))
Én is szoktam kóstolót kapni. A múltkor egy hústszeletet rágcsált Lilien és mikor kértem egy falatot, odadugta a számhoz. Ha haraptam belőle még hangosan nevetett is:))
Dodinak jobbulást!
Az anyós témába bele sem szólok, mert azt hiszem én vinném el a győztesnek járó kupát... :-((((
Édes :)
Akartam már kérdezni HISZTI...ha valami nem ugy van ahogy ő akarja elkezd visitani és eddig leült és össze huzta magát ujjabban hasra vágja magát és a lábait a földhöz csapja ez időszak vagy verjem ki belőle:P
Igen, ebben hasonlóak. De gondolom anyukád nem veszi annyira magára, és nem aggódik fölöslegesen.
Anyu viszont rögtön furcsa embernek titulálja, ha nem hívják be magunkhoz anyósék, mikor anyuék minket meglátogatnak. Vagy miért dolgozik akkor anyós? Úgy veszi, hogy vele van bajuk. És ezt úgy adja elő, hogy úristen hová került a kislánya?
Aranyos lehet!
Tegnap Apa becsomózta a cipőjén a fűzőt (ez az egyik kedvenc játéka, hogy te befűzöd, ő meg ki...), nem tudta először kifűzni, jól földhöz vágta, dühöngött kicsit aztán végül addig erőlködött, míg kifűzte, aztán jött bezsebelni a dícséretet :))
Ebben igazad van, ez nagyon fontos. És te jó példát láttál.
Én úgy érzem e téren kissé hiányos amit én kaptam. Magamtól kellett megtanulnom, már amennyire sikerült.
Na igen az én családom(már ami van)szeretnek összejönni névnap,szülinap,karácsony egy jo disznovágás....és ott van mindenki az összes gyerek összes anyosa..aposa..testvére...Petit jo ha ráveszem,hogy karácsonykor ugorjunk be a rokonokhoz...:(
én is társasági lény vagyok szeretek emberek között lenni..:)