07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
A poén...tegnap Peti zugott le ugyan igy...:(
Lehet szellemek lökdösnek:))
Nem is ittam....:)
Lassan közeleg Dodi szülinapja:-DD
Nem kéne annyit inni! Akkor akár vezethetnél is, meg egyben maradnál:DDD
:((((((((((((((((((((((((
Én totál lefáradtam, mert nekünk t-kábelünk van, aminek tudtommal van köze a neves csapatnak, de az valahogy mégse működik.:(
Na, mindegy a végén megoldottuk egy harmadik telefonról :)))
Sziasztok:)
Lídia alszik ma volt az utolso uszi..:(
Leestem a lépcsőről az ujjamat 3 orán keresztül nem tudtam mozgatni most mozog de fáj..bevertem a gerincem..hátam..derekam...fenekem holnap kék-zöld leszek..:)
Még jo,hogy Lidi apázott és nem vittem lefele...
Köszi szépen, akkor fekhívom! :)
Igen, én ma már hívtam. Egy női hang jelentkezik, elmondja, hogy a ház 200 forintot kap a hívás után és megköszöni.
Nagyon élvezte. :-) Imád társaságban lenni, szereti, ha vannak körülötte. Nem olyan, mint én...
Ez most már tényleg sok!Miben nyilvánúlt meg?
Éppen ezért le is fekszem és nézem a Dr Haus-t.
Jó éjszakát mindenkinek!
Szia!
Van valami újság?
Mi még ébren vagyunk, azaz felébredtünk...
Egyébként ma este meg megint üldöz a balszerencse.
Itt vagyok...ha jön valaki :)
Már lehet hívni ezt a számot?
Felébredt a Tomika,mennem kell....puszi mindenkinek!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod emiatt,lehet,hogy túl belelkesedtél,és csalódtál hogy rögtön nem jeleztek vissza....
Sziasztok!
Válaszoltak nekem a másik babás fórumon, és nagyon kedvesek voltak, úgyhogy visszaszívok mindent, amit tegnap írtam...
Igazságtalan voltam velük, azért írom ezt most.
Panna,nem mondtad,hogyan viszonyult Pancsi a társasághoz....tetszett,hogy körbe volt rajongva?
Még egy pár hét és lekonyul...
Én Panninak volt, hogy lezseléztem, próba szinten. Az sem tartotta meg... :-))))
Én is azt használom, és nekem is bevált.
Van olyan sampon amitől vöröses árnyalata lett a hajamnak, amit nem szeretek.
Nekem olyan rakoncátlan hajam van,hogy idáig csak 1 sampon jó rá,az Elséve tükörfény.Nem azért veszem,hogy fénye legyen a hajamnak,mert amúgy természetesen is van,de könnyedén tudom fésülni....másoktól mindig kócos lesz és fésülhetetlen.
Jó reklám a samponnak!!!!!!!!!!Valóban tudjaazt,ami rá van írva...:)
Igen, a harmadik hét már necces, a negyedik egyenesen röhejes.
Most, hogy mondod, Krisz is kéthetente jár fodrászhoz. Akkor innen örökölte Lilien ezt a hajat:)
Na, és képzeld, hogy a múltkor a párom a nagyon hasonló szerkezetű haját véletlenül az én samponommal mosta. Majd amikor szárítani kezdte látta, hogy valami nem stimmel. Felvette a szemüvegét és akkor látta, hogy hajtőemelő sampon gyenge szálú hajra. Pont erre volt szüksége. Kérdeztem is tőle, hogy mi történt vele, mert úgy nézett ki, mint aki áramba nyúlt. Amikor meghallottam, hogy az én samponommal mosott hajat, könnyeztem a nevetéstől.
Hát ez nagyon jó! :DDDDDDDDDDDDD
A férjemnek ilyen a haja, csak neki ráadásul erős szálú. Úgyhogy vagy viszonylag hosszúnak vagy nagyon rövidnek tudja csak hordani, mert a kettő között olyan, mint ha a nyolcvanas évek divatos afro frizuráit utánozná kiegyenesített hajjal. Kb. 3 hetente vágatja, különben bojthatású :D
Azt én is észrevettem:)) tényleg jólfésült, már amennyire látjuk őt:))
Liliennek már 3-4 centi a haja a feje tetején és még mindig felfelé áll. Ha így folytatja mikrofonfrizurája lesz.
És ez a haj teszi őket még egyedibbé és aranyosabbá, bár amúgy is azok:))
Viszont anyu már megjegyezte, hogy csináljak végre valamit a lány hajával, mert hogy néz ki. Aztán megkérdeztem tőle, hogy talán zselézzük le? Néha olyan hülyeségekkel nyaggat. :)
Nagyon mókásak:))
Dodi meg Szilvi szerint olyan jólfésült, csak éppen sose fésüljük.