07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen, Süni egy energiabomba. Ennyi alvással én nem tudom hol lennék... Elaludnék menet közben. :)
Most végül csak azért jöttem mégis, mert tévét akartam nézni, Patrik szobájában, ott zavar a legkevésbé másokat. (Patrik meg jókat alszik közben, tehát őt sem...) Erre az a bitang gyerek úgy horkol, hogy egy mukkot sem értettem. Még mindig tele van az orra, a náthája miatt. Maradt a net. De azt hiszem lassan megyek lefeküdni, mert holnap is hármasban leszünk a fiúkkal.
Szegény... sajna nem rajta múlik. De ez egy hosszú történet. Vígasz, hogy utána csak január 5-én megy dolgozni. :)
Valahogy majdcsak megoldom. A baj az, hogy a négy méter magas előtetőnkre nem tudom, hogy rakom fel az égősort... :(( De ez csak egy példa. Majd lesz valahogy.
Épp kivagyok, mint a liba, ha nem hargszol a lopott szavakért...
szarul vagyok, elegem van.
Süni...én nem értem, te hogy bírod...alig alszol.
Közben én is nézelődök. Annyi ötletes dolgot lehet ilyenkor találni. :)
Vannak kifejezetten karácsonyi oldalak. Imádom! :)
Most csak egy dolog van, ami zavar... úgy volt, hogy a párom már 20-ától itthon lesz. De most úgy néz ki, hogy végig dolgozik, 23-ig. Ráadásul 12 órázik minden nap. :( Nem tudom, hogy leszek készen bármivel is a két gyerek mellett. Már harmadik hete ez megy, kivagyok mint a liba. :(
Azon az oldalon megcsinálod, és tovább lehet küldeni e-mailben is. :)
Egyébként ha ezt szeretnéd tovább küldeni, amit Süni csinált, akkor a SHARE "gombra" kattintva megteheted. :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondjuk sosem értem meg, hogy az emberek miért írnak ki egy csomó értelmetlen kérdést, szavazásra.:(
Igen persze,e-mailben is tovább lehet küldeni.
A naplókban van,akinek vacakol...nem tudom,mi lehet a gond.Lehet attól is függ,hogy milyen a böngésző...?!
Sziasztok!
Süni: nagyon köszönjük, irtó aranyos, amit csináltál:))) Már csak az a kérdés, hogy ezt hol és hogyan kreáltad, illetve, hogy e-mailben hogyan lehet ezt tovább küldeni?
Húúú, lányok. Nem nagy mozgás volt egész nap. Most én is megyek BK-t nézni, de ha ébren bírok maradni, még jövök. :)
Már ha lesz valaki. :D
Sziasztok!
Tereza!Most vetemedett arra egy kedves Hoxázó,hogy kiírja a Miku sapkás szavazást....:P
Ami késik,nem múlik alapon......:DDD