07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Vacak hideg van odakint,Isten tudja hány fok lehet....voltunk egy 30 perces sétára,Tominak még az orra hegye is meleg maradt,de én a párommal ketté fagytam.Nem fáztunk,de annyira csípős hideg volt,hogy már fájt a bőrünk tőle.
Még csak egy babakocsit láttunk,és kevés embert.Normális ember bent ül ilyen időben....
De szükség volt a levegőre.Jobban is érzem magam!
Huuu sehol senki egésznap...?
Pussz
Jo reggelt:)
Drága Vikasz már tettem fel képeket:))
Sünike jobbullást:)
Tereza,vali,Panna,Vikasz,Süni,manoci hajrále a kilokkal:))
Lídia nem ehet menés közben csakis etetőszékben én kapcsolok neki mesét,mert amugy visitana ha bekötöm igy eszik...a kocsiban is ehet,kukit,pufit,babakekszet hálisten ő nem morzsál megeszi vagy az egészet eldobja én meg hátul ülök vele és felszedem:-DD
Contu nekem is hiányzol elkerültük egymást...:(
manna,vali és a többi anyuka is lassan vissza áll a rend és megint itt csüngünk:)
Jó éjt,megyek Én is,mert már szétültem megam.
Szép álmokat!
Ja és ha gondoljátok nézzetek ki,mert csillaghúllás van éjféltől!
Én megyek is hátha elkapok egyet (mert azt mondták tucatjával lesz)és kivánhatok egyet! :)
Így már meg lesz, köszi :)
Jó éjt!
Minden ételnek meg van adva a pontszáma. Van egy adott tartomyány amiben maradnod kell, az én esetemben 22-29 pont. Vagyis nem halok éhen :D:D
De ha itt utána keresel akkor több és érthetőbb informásióhoz jutsz :)
Igen :)
Az iwiwre töltögetek fel képeket,mert már november óta nem raktam fel ujjakat
Köszi,hogy szóltál!Bagolykodsz drága?
Jót nevettem Rolcsi videóin....Tomi is nézte...:)))
Sziasztok!!
Először is Boldog új évet mindenkinek, kicsit megkésve, de végre tudtam jönni!!
Hétfőtől én is fogyózom, hát remélem sikerrel, a Weight Watchers diétával szemezek nagyon, hétfőig még van időm szemezni, aztán majd meglátom ;)
Jó éjt!!!
Rajtam is van vagy 15 kg. sajnos:(
Na most már tényleg lépek:))
Én egy cseppet sem vagyok álmos, mert aludtam a lányommal délután. :-)
Garcijjja is ebben a pillanatban érkezett meg a fiúnapról. Juhéééééééééééééééj!!!