07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Én is vagyok, még mindig.
Senki nem ír, ha nincs itt más:)
Szia csaj:)
Hogy vagytok rég beszélgettünk.Láttam Szilvinél,hogy voltak nálatok:)
Sziasztok!
Még a végén kiderül,hogy mindenki itt van csak nem ír:))
:))))
Sziasztok jo reggelt mindenkinek vagy már jo napot?:-D
Sziasztok!
Én mindig benézek, de nem nagyon van mit olvasnom:(((
Bizony, bizony, nagyon úgy tűnik. Ritkán nézek be, de alig van olvasnivaló.
Puszi.
Lááááááááááányok!
Haldoklik a fórum???
Sziasztok megvan az időpont legalábbis kijelöltem és amint tudok irok priviket,hogy akkor jo-e mindenkinek:)
Pusz mindenkinek:)
szia(sztok) Köszi mindinkinek a köszöntéseket, és így utólag én is mindenkinek kívánok minden szépet és jót!! Még vagyok, bár totális behavazásban.(nálam ennek csak fokozatai vannak: kicsit, nagyon és totálisan:-)) Ha nem is jövök mostanság, a talira mindenképpen!!!! Aztán talán lesz egy kis időm és jövök ide is.
Még visszaolvasni sincs időm, remélem mindenki nagyon jól van.
Davider a pihizős képeidet néztem, biztos jó volt, rátok fért már, Tomika remélem eszik már a levegőn kívül is valamit!
Puszi mindenkinek, hiányoztok, de evvan....
Sziasztok
Köszi utolag is:)
Mennem kell postára,és amint Tomi ébred,doki néni....remélem,hogy elfelejtette a beígért vérvizsgát,különben ismét tortúra lesz ...ami szükségtelen,mert nem beteg.A párom is felnőtt,így és tök egészséges!
Szorítsatok,kérlek,hogy ne legyen vérvétel!!!!!!
Sziasztok!
Panna most kipróbálhatod a Dentinox hatékonyságát!Vicc nélkül!
Sziasztok!
Csatlakozom Pannához, Hajninak boldog névnapot, davidernek pedig utólag is boldog születésnapot!!!
A naplómba tettem fel egy pár képet ízelítőül azokból, amiket a múlt héten csinált egy fotós Norbiról. Ha valakit érdekel, a fotós elérhetőségét priviben megadom:)
Helló mindenki!
Hajninak boldog névnapot, DAVIDERNEK meg utólag is boldog szülinapot kívánunk!
Lányok, én is fogzok ezerrel. Elindult megint a bölcsesség fogam. Nem jó érzés. :-( SZegény gyerekek, hogy fájhat nekik!!!
Sziasztok jo reggelt :9
Boldog névnapot Hajnalkának:)Van még hajnalkánk???
Talival még semmi,mert várom allics hátha jön ha nem akkor kijelölünk egy napot irj majd hátha megtudjátok oldani légyszi.:-D
Vikasz,Tomi is nézi a babákat,mikor Hoxázok és hangosan bályogog meg visít örömében.
A tévéből megpróbálta kiszedni az emberkéket,de nem értette miért nem tudja megfogni őket.
A kutyát,macskát nagyon szereti tévében is...az úton is....mondhatnám,hogy rajong értük.
A gyerekekkel egyből kapcsolatot teremt,kezdeményező típus.Kevés az az ember,akit nem bír,de azokkal nem véletlen,hogy így viselkedik.Megérzi,hogy rosszfélék.
Lilien nagyon csajos a kis copfocskákkal....kedvencem a 1352-ős fotó...:)
Köszi csajok drukkolást,anyagilag nem sok fog változni,de ami jó számomra,hogy nem leszek agyon terhelve munkával.
Mennyit bírok,csak annyit csinálok.A kezemre nagyon kell vigyáznom,mert most is fáj,de be tudom osztani az időmet.
A jelenlegi munkahelyem két falunyira van,sok időnk ráment az ingázásra.Kötetlen munka programmal jobban lehet haladni,ezt a párom is megtapasztalta már.
Ugyanazt fogom csinálni,csak jobb körülmények közt.
És ami a legfontosabb,hogy Tomival lehetek!