07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Kengyeles??? Erre már nem is emlékszem.
Amúgy Panninak nem volt sem terpeszpelusa, sem pedig kengyele mégis kell menni. Szerintem ezt orvosa válogatja.
Most olvastam én is Egypt naplóját. Arra gondoltma, hogy milyen sok nehézségen vannak már túl és mennyi rossz dolgot kellett elviselniük, de azért lassan kint vannak a bajból. :-) CSODÁLATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kisasszony nem akar aludni. Már kétszer ebédelt, fél 1 óta szórakozunk, de még mindig ébren van.
Lidi?
Sziasztok!
egypt, tényleg mindenki nagyon örül Nektek, többek közt mi is!
Szilvi! Megkaptad a 17-i privimet? Lenne egy kérdésem, láttam van Rolinak is e-oldala, én is csináltam a kennelünknek, arra lennék kíváncsi, hogy lehet színesben írni oda, mert úgy nem működik, ahogy itt... ? Köszönöm, ha megírod!
Sziasztok!!
De drága vagy, hogy így örülsz nekünk!:))
Sziasztok!
Most olvastam Egypt naplóját, és olyan jó olvasni hogy milyen jók Barni eredményei:)
Sziasztok!
Tegnap nem volt este net,de látom nem sokat irtatok azóta,igy nem maradtam le semmiről. :)
Megkérdeztem a védőnőt ma a baba-mama klubban erről az ortopédiai vizsgálatról azt mondta csak akkor kellene menni ha pár hetesen meg következő vizsgálaton valami eltérés lett volna,de mivel nálunk semmi nem volt ezért nem kell ilyenre menni.
Igen jo lenne de sajna nem igy van...:8
Ő akkor normális ha olyat kap amit ő szeretne,zsiros kaja,kola,fodrász,manikürös,
Eddig rendben volt kapott egy karton colát honap elején mondtuk neki ossza be egy honapra mi a Petivel ketten nem ittunk meg egy kartont pedig mi is colásak vagyunk ő már megitta szombaton nem volt neki mondta adjunk mondtuk nem már megint csubyán néz..:(
Ez van lassan megszokom.
Nekem nem tűnt fel.
Tényleg, anyósod nem volt ott az esküvőn? Nem említetted. mit szólt?
:DDD Addig örülj amíg nem nő bajuszod :D
Majd szavadon foglak, csak kicsit messze vagytok:)
Jó, akkor felezzünk :)) Adok egy kis barkácsolhatnékot egy kis családi sétára való hajlandóságért cserébe :D
Igaz Krisz nem nagyon jár el itthonról, neki meg fociprogramja nincs, de nem is szereti.
mennem kell felkelt lídia:9
Pusz csajok további kellemes napot:)