07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Az 55ben benne van a rezsi a plussz csekkek a telefonszámlánk,internet.
Bébi, én betartom a szavam :)
Látod mi még ennyivel sem merünk bevállalni hitelt stb...én összesen 55 ezret fizetek az albira plussz a csekkek.Nem is marad sok...
Vigyázz, mert szavadon fogunk! :))
mondjuk ezt én is megtenném, de amíg nincs lottóm esélyem sincs rá :)
Ha megnyerem az ötöst, mindenkinek kifizetem a hátralékát. OKKK?????????????? :)
Nekem ha lenne + 60-am havonta, rögtön belevágnék egy kertesházba.
Juj, még lottót is vennem kell :)
Sajnos ez van sok helyen. Mi is 50-60-at simán kifizetünk törlesztésre. Most annyiban jobb, hogy a fizetés mellet kapom a gyest is, és végre tudok havonta félretenni egy kis pénzt tarcsiba. De pár hónap múlva vége ennek, ha megszületik a kistesó...
ÓÓ akkor én inkább befogom a számat...Norbi mindig mondja,hogy mit képzelek mások mennyiből élnek?:-(
Igazságtalan az élet...
Mi is csak nehézkesen:-)
Sajnos mi nagyon sok pénzt hagyunk ott az élelmiszer boltokban mind a ketten csak minőségi cuccokat szeretünk.
Én is...:) Sajnos nekünk sokkal kevesebb van meg egy halom törlesztés, de ez utóbbibl nyilván másnak is van elég, csak a jövedelem nem mindegy... De ez van, majd lesz jobb is.:)
Nettó.Ennyiből kell megoldanunk mindent.De van amikor Norbi még tud maszekolni.Őszintén szólva tudna többet is,de hát nem minden a pénz inkább együtt töltjük azt az időt is.
Annyiból én kijönnék :P
Nem sokat aludtam, fúrtak a szomszédban már kora reggel :S
Nettó kell, hogy legyen, ha elkölti (különben nem azt írná, hogy kijön belőle)
Nem aludtál megint?:)
Próbálj meg kikapcsolódni, érezzétek jól magatokat!
ez bruttó vagy nettó bébi?
Nekünk még kevesebből,de igyis kijövünk,igaz nem járunk minden héten valahova nem járok fodrászhoz havonta,közmetikushoz egyáltalá nem és még sorolhatnám,(meg látod nem véletlenül nem tudtam ebben a hónapban lmenni hozzátok is,mert elment másra a fesésre is és a többit meg be kell osztanom,mert anyumékhoz is járok be pestre)de közös programjaink mindig vannak és attól még együtt tudunk lenni stb... ez a lényeg
20 ezerrel kap havonta kevesebbet az utolsó évben, az 240 ezer.
engem nem nagyon zavar ha anyuka nem szól neki, én meg ott vagyok az enyém mellett. Tök normális hangon megmondom az illető gyereknek,hgoy adja vissza az enyémnek (ha csak simán kikapja a kezéből és még agresszív is hozzá) adok neki másikat és elveszem tőle az elbitorolt tárgyat:-)) Eddig még egy anyuka sem szólt hogy ugyan már hogy képzelem.
Igen tudom nekem nem kell mondanod.Nekünk havi 250 Ftból kell kijönnünk.
Szerencsére Norbi jól járt,hogy Szloviba ment dolgozni.
Na én sem magamnak,de a többiektől nem vonhatom meg attól,hogy én nem szem:-)
Szia,jó mulatást Nektek! :)
Megyek, nemsokára indulunk a lagziba. :-)