07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Somi nem mond ilyet. Neki 50 kg-osan voltam csini, és igaza van. :-))))
Én is 1/5 litert lefőzők reggel és azt kapja meg is issza :-D
mi tegnap nézegettük a tavalyi Bibionés videot mondom petinek uristen milyen kövér voltam erre ő nem akkor voltál kövér most vagy betegesen sovány????......pasik semmi nem jo nekik:-D
:-)
Nem vagyok még a régi, a férjem meg reklamál. :-))))
Jó lenne még egy-két régi téli nadrágomba beleférni, ezért igyekszem...
Én reggel megfőzök egy kancsóval és ezt kapja Panni.
Már most nincs belőle, úgyhogy innentől kezdve mindig vizet kap. :-))))
Jó tornázást! (még hogy pufifej...tiszta gizdák vagytok már... )
Akkor jó! Léna nagyon szereti és én is imádom, citromos-csersznyés a kedvenc, de láttam írtad van már vérnarancsos is, azt is imádom, majd veszek. Abba szoktuk csepegtetni reggeli mellé a c-vitamint. :)
Pusz neked is és gyönyörűséges Pancsikának is:-D
Én meg megyek tornázni, hogy ne legyek pufifej. :-)))
Majd jövök, puszi
hát, jó kérdés. Egyenlőre nics tervben, viszont felket Virág.
Sziasztok
Na, lehet, hogy Naca is elalszik végre. Nem tudtam, mitől pörgött fel ennyire, jó hogy írkáltátok itt a teákat. Mondjuk nemtudom, hogy MiLFORDban van-e koffein, de a tesco-s csipkebogyóban biztos. :S Máskor elalszik már fél 2-kor, most meg veszekednoi kellett vele. :(
na eltüntetek akkor se porszivozás,se alvás anyos még nem jött meg meg kell várnom...:(
Na porszivozás kilöve lídia elaludt:-DD
:-DD
eszik belőle de nem mondhatnám mondjuk én csak lekvárosat adok csokit nem kaphat igy kakaosat sem azt lehet jobban birná majd ha nagyobb lesz kiprobáljuk én a nuttelásst imádom:)de abbol is max 1-2 tehát nem sok.
na csajok kiporszivozok utána remélem megjön végre anyos és elaltatom Lidikét ha lesztek jövök ha nem akkor lefekszem én is ..megjött ilyenkor kész vagyok teljesen......csajok nem lesz valami nagy tali Hajnalka mikor jártok erre???
Pont mondtuk Panninak, hogy milyen gyerek ő, hisz nem szereti a palacsintát. :-)))
én annyira nem vagyok palacsintás és ugy vettem észre lidi sem de Peti imádja viszont én utálom sütni...mikor kisül még forro ugy szeretem:-D
Nagyon finom, egyszerű. A receptjeim között van.
Tényleg isteni!
Panna adatlapján megtalálod a receptek között:)
Nekünk van tegnapról palacsinta, Somi sütötte. Ez az egyetlen dolog, amit megcsinál a konyhában. Ő keveri be, ő süti ki. :-) A mosogatást már nem csinálja meg. ..
Látod, süssél kuglófot és a holnapi menü neve. PÖTI MENÜ. :-))))
Oké köszi majd holnap megirom milyen sikere volt:)
és mi legyen a második???
lehet marad még főzelék vagy lehet csak sütök kis palacsintát vagy valami sütit:-D
Pöti féle kuglofot:-D
Nem, lisztet nem kell beletenni.