07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szia!
Azon is gondolkodunk,láttunk tök klassz Verdásat,de nem tudom mennyire tudná még ezeket használni
ja, vettem füvet :)
volt régen itthon nekem, talán akkor használt is.
mától nyomatjuk.
Sziasztok!
Barni laptopot akar, de azt szülinapjára megkapja.
mi most pont úgy vagyunk, hogy annyi mindent lehetne neki venni, hogy alig tudunk választani.
Szeretne Legót (persze Duplót kapna), távirányításos darut, stb... A Duplo lányoknak is jó ajándék lehet.
Érdemes ténleg,mert minden egy helyen van plusz van több féle olcsobb drágább ugyanabbol:-D
na csajok ötletek????
Tök nehéz már nekik venni valamit...:(
Zelma én is passzolom de azért a dokid elégé bugyurka,hogy igy elenged miaz,hogy nem akar megijeszteni,mert most nem ijettél meg???
Tuti semmi gond probálj ne aggodni mikor lesz a vérvétel és az eredmény??Nem irt a vérvételes papirra valamit amiből kitudtok indulni???
Gulliver irto jo és ténleg minden megtalálhato benne és valamivel olcsobb áron bemész és kapsz egy ideiglenes kártyát amivel vásárolhatsz(nekem Lidi születésénél küldtek)Ha arra jártok érdemes benézzni :)))
veres a coop mellett otp- vel szemben talán poni játékszer,uj piros sulival szemben papir és játékbolt,
Szia!
Még Én sem hallottam ilyenről...nem lehet,hogy vérszegénység?
Képzeljétek, tegnap volt nálunk a dokinő, mert Lilite lázas és folyik az orra, ez még csak kisebb baj.
Majd látja a nő, hogy ennek a kislánynak feltűnően fehér a füle...!!!?????
(Nekem fel sem tűnt, mivel fehérbőrű az egész gyerek)
Beutalta vérvételre, mert ez valaminek a jele...mondom minek????
Hát nem akar megijeszteni várjuk meg az eredményt...SZERINTETEK???
Sziasztok!
Ha már játékoknál tartunk,hol tudok venni pötyit?
Mert a Müllerben nem találtam,Tescoban sem...
Neten néztem,de ott+postaköltség is van,ezért ha a közelben tudnék venni az jó lenne
:-DDDD
Kösz jo fej vagy:))
Ha bemész te is kapsz kártáyt saját névre..és nem kell kölcsön kétni:-DD
Találtam egy jopofa társas játékot,szinek formák Vikasz ajánlotta és ugy láttom jonak tünik de lehet ezt pikk pakk kirakná......
Sziasztok:)
Esztinek jobbulást:)
csajok karira,szülinapra ajándék ötletek???
A gyógyszer dobozán is köhögéscsillapító szerepel:)
nekem is rhinathiol van itthon, de az köptető.
lehet, hogy van köhögéscsillapítóban is?
na, majd megnézem valahol