Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
nekem még akkora sincs, mint neked :(
Tehát mégis találtál kazettát. :)
Helló csajok.
Még gyorsan bekukkantok hozzátok.Mennék már aludni.Eddig tanultam.:((
Még szép, én választottam Márknak is. :)
Én ma csaltam meg a fodrászomat. Géza fodrászánál voltunk.
Már olyan stádiumban van? Én még Esztit merem hagyni, még nem bírja a seggét vonszolni.
Egyetértek vizes kolléganőmmel. Én is szeretném tudni, hogy mi lett a meccs vége. :)
Az arcocskája nem fogyott. Csak a pocakja. Majd teszek fel képet róla is természetesen.
Nekem nincs ekkora akaraterőm!! :((
Várj még 14 percet és akkor már nem ma van.
Össze csak nem ment (mármint hosszra...)? :D
:) Nem maradtam, mert Laura a nagyágyon aludt el. Félek, hogy leesik.
Ja, és a képre kiváncsi vagyok. :)
Gondoltam, hogy tetszeni fog a neve... :)
Igen, hozzá járok már kb. 7 éve. Egyébként fiatalabb tőlem két évvel. :)
Fogyott? És az arcocskája?
Hát, igen... :( Még két és fél hónapig biztosan, aztán meglátjuk, eredménytől függően.
:)
Azért majd dobj fel ide egy szöveget, ha sikerült :)
de én nem köszöntem azért irtam a 19846.,hogy"ja szia Ibi" ÉRTED???
Ja, az pont belefér a fogyókúrámba. :)
Van egy kis füstölt mangalica szalonnánk, (kaptuk), azt is nézegetem már egy hete...
Az, hogy most megkóstoltam a kenyeret, már vétkezésnek számít. (Saját sütés kóstolását nem hagyhattam ki.) Ma nem szabadna ilyesmit ennem. Két hét óta csak akkor látok kenyeret, amíg megveszem a 'bótba', és amikor a fiúk majszolják.
Majd naplózok, de most inkább beszélgessünk. :) Utoljára 6330 gramm volt. Fogyott. A hosszát nem mértem mostanában.
Pasihoz jársz? Szép neve van. :) Új a firzurám Utoljára október elején voltam fodrásznál. Majd teszek fel képet. Megoszlanak a vélemények róla.
Küldenek e-mailt is, meg kiteszik, hogy 4. hét nyertese... Vagy vmi ilyesmi szöveg. :)
Én is köszöntem neked!
Szia Ibi!
Nem tudom, hogy teljesen meggyógyult-e, de ide már legalább tudok jönni. :)
Szerintem nem sikerült megfelelő kazettát találni, így leült és megnézi. Már megy. :)