07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nekem is csak tanácsként mondták a baracklevet..de mi ezt az egyet nem próbáltuk ki..és még narancslevet is mondtak,amit nem mertem volna az esetleges citrus allergia miatt....
Így igazából nem tudom megmondani,mikortól lehet,de 1 próbát,ha nincs kaka,talán megér...csak 1 kis kávéskanállal...talán.
Vagy mivel te szoptatsz,így érdemes olyan ételeket adni,ami esetleg segíthet szorulásügyben a babának.
Azért 2 hét alatt 3x kaki..irtó rossz lehet a pincurinak...próbálj neki cukros kamillateát adni...tudom,hogy cukor meg stb...az nagyon rossz..de nem rendszeresen..csak 1-2 kiskanállal és csak,hogy eredmény legyen.Én kipróbálnám,ha ennyire keveset kakil.
Szia Tereza!
Nyugodtan adhatsz neki pár kanál baracklevet.Mert a 2 hét alatt 3 kaki az szerintem kevés,de ha nem fáj a pocija tőle és nem nyűgösködik a fájó poci miatt akkor nem fontos.Anyatejes babáknál normális a heti 1 kaki.
Próbáld meg felhúzni a lábait a hasához,hogy a szelek távozzanak és ez nálunk hatásos volt a kaki "kivarázslásnál" is.
:DDDD tényleg
Jut eszembe, hogy állsz az angollal?
Detto. Mondjuk a baracklevet nem próbáltuk. Manapság már nincsen esti sírás, kizárólag csak akkor, ha túlpörgi magát és annyira fáradt, hogy nehezen alszik el.
Viszont a kaki az még mindig téma nálunk is, mivel nem állt még vissza napi szintre. Jó, ha kétszer van egy héten, de inkább két hét alatt háromszor:((
Valami ötlet?
Baracklevet mikortól lehet adni? És mennyit?
Hello!
Tettem fel egy friss képet. Reggel apával hülyéskedtek, előkerült a kalap.
Sziasztok!
Szegénykém..tudom mit szenvedtek most..nekünk 3 kemény hasfájós hónapom volt....profi vagyok.
-hassimogatás
-hassal a karra fektetni,s így járkálni
-lábát a pocihoz feltolni,tornáztatni,masszírozni
-kamillatea kis cukorral,édesköménnyel
-cseresznyemagpárna,felmelegítve mikróban
-különféle babateák kipróbálása
-kaka indítására baracklé(nem tudom,hogy milyen idős a csöppöd,bocs,ha még nem lehet)
-infacol és társai
-grippe water
-lázmérős megoldás
-türelem és idő
hirtelen ennyi....nekem semmi sem használt,csak az utolsó...:(
Szia!
Nekünk nagyon bevált a párna. A hasára tettük, és úgy járkáltunk vele, hogy magunk felé fordítva fogtuk, felhúzott lábbal, mert úgy nem fáj annyira a poci. Ha az Infacol nem használ, próbáld az Espumisant, nekünk az jött be. De kell két-három nap, amíg hatni kezd.
Sima kamillát kap? Mer van ez a mecsek baby tea, édeskömény+ kamilla direkt hasfájásra.
Jó Reggelt!
Nem sokat leszek a hétvégén mert jön a barátnőm,Laura keresztanyja,úgyhogy buli lesz!:)))
Mármint nem szó szerint :D
Szép napot és hétvégét Mindenkinek,ha tudok benézek persze!
Én is erre gondoltam, ezért kezdtem el újra inni. Mivel most emellett mást is kap, így nem fogom tudni, h melyik használt, de igazából nem is érdekel, csak használjon.Hát nem irigylem azokat, akiknek az első perctől kezdve hasfájós a babájuk:( Norbival eddig semmi gond nem volt, és szerencsére tegnap is, meg ma is "csak" este kezdődött ez az iszonyatos, szívettépő sírás, de már én is majdnem sírtam vele:(
Köszi a segítséget, megyek aludni amíg ő is alszik, meg drukkolok, hogy sikerüljön kakilnia, mert ha nem, akkor folytatódik ez a keserves sírás:(
Még egyszer köszi és jó éjszakát!
Köszi!
Én visszatértem a szoptatósteára (így utólag arra jöttem rá, h azóta vannak gondjaink, amióta nem iszom, bár lehet, h nincs hozzá köze), ma kezdtem el adni neki az Infacolt, meg 2 napja a kamillateát a védőnő tanácsára. Valami csak segít neki.
Szia!
A cseresznyemag párnát én nem sokszor használtam, de akkor bevált. Nálunk a gyógyszerek közül az Espumisan vált be Lauránál. Márknál pedig az Infacol. Illetve neki még a Mecsek Baby tea is sokat segített. Laura azt nem hajlandó meginni.
Szia Ibi!
A kérdőjel nem azért volt, mert hihetetlennek tartom. Egyáltalán nem. Sőt! Örülök neki, hogy népszerű. :)
Sziasztok!
Csak bekukk, nem tudok visszaolvasni, mert hasfájással küszködünk:(
ibikém: pedig hogy nyekeregtél az elején, h nem jön senki:D Ehhez képest már hanyadik hozzászólásnál tartunk???:DDD
Hasfájással kapcsolatban kérdezném, h a cseresznyemagpárna bevált valakinél? Vagy kinek milyen ötlete van? Most elkezdtem adni neki az Infacolt, meg kapja a kamillateát. Pukik vannak, csak a kakilás nem megy:(
Viszont mi még nem is olyan régen indítottuk a topicot :)
Akkor viszont elég szép számú a hozzászólásunk :)