07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Szóval gyakran tedd cicire, pótolj.
Én úgy csinálnám, hogy egyen elegendőd a ciciből, majd pótolj. Majd ha szomjas vagy csak nyűgi megint cici. A lények gyakran tedd cicre!!
Akár egy két percre!!
És igyál sokat, 3 litert folyadékot, tea, vagy víz.
Megyek is lányok, jó éjt!
Ibi, Contu és a többiek! Remélem egyszer csak összefutunk mostanság! puszilok mindenkit
Legyen igazad.és akkor hogy csináljam???
Két ciciből szopott 20 ml.-it utána ne pototljam???
Hát Lucerna-Céklával tabi,homeos bogyo,hipp tea,édeskömény tea este kevés sör(alkoholmentes)
teék 3 l. plusz leves és iszok hébehoba mellé vizet üditöt:)
Én mostanság folyamatos izomlázzal küzdök, mert eléggé tohonya vagyok... De tejem az van bőven. (kopp-kopp-kopp) Fejés után így hívom magam: FÓKAZSÍROS ROZMÁR RISKA. A barátok jót derülnek a magamnak adott néven. :-)
Szerintem lassan kezdj el tornázni és magadon tapasztald ki, hogy hogyan működsz!
Szia drága!!
Hát tudod elköltöztünk és a pakolás a stressz nem tudtam cicire tenni igy elapadt még nem teljesen csak egész nap 10-40 ml.jön le ez szopi plusz fejés.Mégsem adom fel hátha visszajön most kiprobálok egy uj bogyot védőnő ajánlotta meglátjuk!!
Köszi igen olyan gyorsan elkapták:(
De Szilvia.21 rafkos volt és megállitotta a képet a naplojába megtalálod nagyon tuti:)
Én is ugy tudom ugra-bugrálni nem lehet és több folyadék:)
Jol vagytok??
Jelenleg működik a gép, de nem akarom elkiabálni. :)
Megértem, hogy nem nevezed be a gyerkőcöket. Szánalmas, hogy egyesek hogy gondolkodnak. Én is beleolvastam a fórumba még hajnalban. Ezek után én sem nevezném már be a gyerekeket.
Sziasztok!
Ági! Enyém az első szavazat Milánra. Hajrá! :)
Értem tehát, akkor a felülés mehet, meg a lábemelegetés, ill. farizom gyakorlat?
Viszont olvastam, hogy amennyiben izomlázad van, az olyan folyamatot vált k a szervezetben, ami csökkenti a tej mennyiségét?
Ez igaz lehet?