07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na ugye, mondtam én, hogy van aki jobban tudja. Patriknak anno 3 hónaposan (akkor még az volt a normális) elkezdtem a hozzátápit, Marcikámnál 4 hósan kezdtük. :)
Igen, az van most itthon.
Nem. Egybe mindent. Bír mindent a kiscsajom. A sertésmájat rámfújta, de a csirke jöhet :)
Melyik cégé. Nálunk csak az Univeré. A Kecskemétit nem eszi meg.
Olvastad amit du.- irtam?? Megtaláltam a hintát amit tegnap nem találtál.
Én is így gondolom Panna, ahogy Te. Bocs Tereza! :)
Kecskeméti, de ugyanaz csinálja, aki a Hipp-et.
Van Univerben is. Az is jó.
Pont írtam múltkor, hogy olyan rossz lesz nekem, hogy mással is etetnem kell. Tudom, ez önzés, de akkor is. :-(
:) Ezt még nem hallottam. Jól emlékszel. Nála majdnem 3 évig kimaradt.
???
"Az egészséges és finom C-vitaminnal dúsított Milupa Frutapura 100%-os gyümölcspürék ideális ételek a babák számára már 4 hónapos kortól. A Milupa Frutapura gyümölcspürék hozzáadott cukrot, mesterséges színező- és ízesítő anyagokat nem tartalmaznak. Mentesek a tartósítószertől, mert a hosszú eltarthatóságot hőkezeléssel biztosítják. Garantáltan glutén-, tejfehérje-, tejcukor- és szójamentesek, így az ezen allergiában szenvedő gyermekek is bátran fogyaszthatják."
A Frutapura gyümölcsvarázsra írják, hogy 6 hótól van...
Nekem Kecskeméti van itthon. De szerintem van Hipp-es is.
És külön kóstoltattál vele krumplit és külön paradicsomot? Majd egyben?
Ja, bocsi. A hinta érdekelnek, de azt már felhasználtad :))) Azért köszi.
Pannának már mondtam. Márk 6 hónapos koráisg a Mecsek teán kívül nem kapott mást, csak anyatejet és szépen lassan ment a hozzátáplálás. Eleinte csak pár kanál vagy pár korty gyümi. Lauránál ezt sajnos nem tudtuk betartani.
Már megint olyan későn voltak látogatók? Nálunk is volt ma vendég, de fél hétkor elment. Nálunk 7 után már nem nagyon maradhat látogató.
Privit, azt mondtad, válogatsz. Hétfőn fel akarom adni. :)
Aranyos vagy ugy fest ez már csak rosszabb lesz még szavazgatok addig olvaslak benneteket:)
Szója, glutén nincs bennük. Só se. A tejet én kerülöm és a tojást is.
Érdekes, mert a jobb cicimnek egy kicsit sem fáj. A balnál viszont csillagokat látok.
Ha van elég tej, akkor elég 6, sőt 7 hónap után. Olyankor csak mutogatni szokták az ízeket szopi után. Aztán, ha tetszik neki, akkor eszik belőle egy kicsit, ha nem, akkor sincs baj, hisz előtte megette az adagját.
Ha nincs elég tej, akkor korábban kezdik és szopi előtt van az új íz, mert éhesen lelkesebben esznek bármit:)
Azt te csinálod? Vagy bébikaja?
Nagyon emlékeztet Márkra.