07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ma volt a védőnő.
Milán súlya 5650 gramm (egy hete 5340 volt), és nőtt is 2 cm. Most már 62 cm:)
Így van, azt az 5-t még ledolgozom miután nem szoptatok.
Most úgy állunk, hogy a hasam teljesen visszamnet, (nem tornáztam, csak picit változtattam az étrendemen, mint pl. barna kenyér, kevesebb szénhidrát, és no édesség), így lemet 2 hét alatt 3 kg.
Emelett tejem van továbbra is bőven, mert nagyokat alszom napközben...és már éjszaka is.
Még síelni azért elmennék, és februártól próbálkozunk, ebben állapodtunk meg az Urammal.
Őszibaracknál járunk, nektár formájában. Állítólag ez hashajtó. Már akinek. Nekem úgy tűnik, hogy még az almapép (ami hasfogó) is többet produkált. Na, mindegy. Majdcsak hozzászokik a szervezete, hogy napi szinten produkáljon.
Egy pár napja ment. Csak tegnap óta nem láttam termést. Ráadásul az utóbbi kettő hajnali egykor volt, amire nagyon nem kéne rászokni...
Egyébként nagyon szereti az ízeket. Pohárból iszik, úgy szinte semmit nem pocsékolunk el (kanállal a folyadék nem ment ilyen jól, mert segít). A pépet imádja.
Tettem fel fényképet.
Tereza, Dávid hogy élvezi az etetőszéket :))
Igaz, hogy milyen jó benne etetni??
Hát...lehet akkor nem 4,hanem 3 éves lehetett...de itt még a 6 éveseket is betuszkolják a babakocsiba,így ezen én meg sem lepődöm már....
De elgondokodtató,tényleg.
HMMM...az ilyen kajcsikat Loni is nagyon kedveli,ehhez én plussz fehérrépát is szoktam tenni,egyik kedvece.
Már karfiolt is adtam neki,az is nagyon fini,csak ugye azzal óvatosan,nehogy felfújja.De nem volt gond.
Remélem...mindenestere ez is egy lehetőség és talán még jó is..hm,ki tudja ezt...
Ma cukkinis kaját csinálok Loninak,imádja.
Köszönjük szépen, hogy ti is gondoltatok ránk:)
Megmondom őszintén,hogy elég megható,mert itt páran már gratuláltak,,olyan nagylány....és egyre nagyobb lesz,jaj...mindjár 18:))))))
Ráadásul nálunk mindig Loni állítja be az időt(persze némi ráhagyással csak,de fél órá ide-odából gondot nem csinálok) és a mennyiséget,mert hiába etetném ,nem eszik többet,mint amennyit ő kigondol.
Sőt az innivalók sem 250 ml,mint más babánál,hanem max 130..,de akkor lefordul,annyira dudára tömte magát.
Így a napirendünk kényelmesen alakul kajügyben,csak a vacsivan volt gondom,mert ugye viszonylag korán volt,így hajnalban mindig felkelt kajálni..s már zavaró volt.
Meglátjuk mi sül ki belőle.
Nálatok hogy halad a gyümikérdés?
jaj van tegnapról egy édes sztorim..megpróbálom bepötyögni,csak itt ólálkodik a lánkáma lábamnál..szóval:
-kinézek a kocsifeljárünkra,hát 2 kislány ott bicózik,ami nem meglepő...ez egy kisebb öbölrész.ahol megfordulnak a lakópark autósai,de ideális a kicsiknek bringázni. A lányok testvérek,fürtös -loknis csodaszép kiscsajok.4 és 5 éves körüliek..ide-oda fél év max.
Hát a kisebbik egszercsak lerántja a bugyiját,magyaráz valamit, a nagy odaszalad és ahogy látta (gondolom) az anyukától,kiveszi alóla az utcán a kakis pelust.Persze lettek egyből nagy gondban,mert a kaka nagy része ott maradt a popsin...erre elkezdték a használt pelussal törölgetni,még nagyobb koszt csinálva mind az alsó fertályon,mind pedig a nagylány kezén.Aztán látták,hogy nem boldogulnak,felhúzta a nagy a kicsinek a gatyóját és spuri haza...de okosak voltak,mert nem ült rá a kicsi a kis 3 kerekűjére,nehogy szétlapítsa jobban:)))
Persze a használt pelust otthagyták a feljárónkon.
Na,gondoltam kimegyek segíteni nekik,pedig irtó kíváncsi voltam hogy jönnek ki a slamasztikából,de mire kiértem már rongyoltak haza...
Látom jön 2 nagylány és megnézik a pelust,röhögnek egyet,majd irány haza..aztán pár perc után vissza és elvitték a szemetet.
hát nem édesek?:)))))