07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ma csak azt adtam rá és szerintem szuper! A kaka sem jött ki belőle. Most van itthon mindenféle. Lila Tescos, Libero, Huggies és Mülleres is.
Ja, ma volt a barátnőm Tescoba és akciós a pelus, ha érdekel valakit.
Lindus:)
Nikinek boldog 4.hófordulót!
Sziasztok,most muszály mennem.
Contu!Én azért nem tudok már mit írni Márkról ,mert egyszerűen annyira édes,hogy nem igaz!
Nagyon szép család vagytok!
Kittys nemsokára jön a párod,gondolom mennyire várod már!
Jaj nekem is úgy tetszik.
Szerintem idővel biztos hozzászokik majd Noelhoz, igaz nem is gyakran találkoznak. De Noel mnindig puszilná, ő meg nem engedi. Na majd az idő megoldja.
Olyan kedves Márk, remélem Noel is ilyen kedves fiúcska lesz:))
Köszi!
Mi hamarabb meggyógyulunk mint Anyu! :(((
De mire?????
Hát nem igaz tényleg,hogy mik vannak!
Olvastam a naplódban, hogy az intenzíven van szegény anyukád. :( Nagyon sajnálom!
Laurának is és neki is jobbulást kívánok!
Remélem, hogy igazad van. Sokszor mondom neki, hogy mindkettőjüket egyformán szeretem. Őt is puszilgatom, dédelgetem, amikor hagyja. :)
Kár, hogy Noel unokatesója ilyen. Talán megváltozik majd.
Nagyon klassz Noel új babakocsija. Tetszik a színe is. Nekem is nagyon fontosak a színek. :)
Sziasztok!
Képzeljétek, most jöttem NST-ről- minden rendben van, de most nem erről akarok írni.
Volt ott egy lány, aki már lassan a 43. hetet is betölti. Sír a kínjaitól, fáj mindene, alig bír menni, akkora a hasa, hogy csak na!!!
Méhszájérlelő zselét adogatnak neki reggel óta, de semmi.
Már könyörög, hogy vmi történjen, de azt mondja a főorvos, várjanak még egy kicsit.
NEM SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyu az íntenzív osztályon van.:(
Laurával ma mentünk az orvoshoz,nagyon náthás és kicsit köhög is.Kapott 2 gyógyszert.
Mindenki beteg!:(
Szerintem nem féltékeny v. legalábbis nem érzi magát a második helyen. A képekből ezt szürni le. Olyan kedvesen mosolyog mindig a kistestvérére :))
Noelnak van egy 3,5 éves unokatesója. Oda sem jön Noelhoz és meg is mondta, hogy sose fog vele játszani, meg azt is, hogy a mami csak őt szereti és Noelt nem. Nagyon féltékeny, de majd csak megszokja, hogy nem csak ő van egyedül, hagyunk neki időt.
De Márk tuti nem az. Ebből is látszik, hogy mindig ti vagytok az eszébe.
Sziasztok!
Kittys, BOLDOG NÉVNAPOT!!! @--->---
Szia!
Anyukád jobban van? És Laura?
Köszi! Meghatódtam persze, de egy kicsit elgondolkodtam azon, hogy ezt jó jelnek tekintsem-e vagy sem. Több gyereknek is van testvére,mégsem említett egyikük sem. Remélem, hogy nem érzi úgy, hogy a második helyre szorult. Egyébként az ünnep alatt Laurával ki kellett mennie anyunak, mert sírdogált. Márk pedig kereste őket. Olyan édes volt. :)
Laura nevében is köszi a bókot!