07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Az semmi, az én Uram itt traktálta a fiamat, ha felhoz egy nőt, akkor az első éjszaka joga majd őt illeti meg...Hehehehehe, ilyen törvény már nincs...
Meg addigra már olyan öreg lesz, menni sem tud, nemhogy a feszes húszasokank csapja a szelet...:)
Hát ez eszembe sem jutott. Még nem állt át az agyam teljesen erre a fitness életmódra :))
Erre jártál felénk XVIII.kerben?
Én majd hagyom a lányomat választani. :-)))
Az apja azt mondta, hogy nehogy valami EMO-ssal jöjjön haza, mert akkor eret vág...
Naaaa! Ott van a Müller mellett a Burger King, máskor tessék salit enni! :-)
Én ugyanígy voltam tegnap, kint voltam a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi út végén és visszafelé (volt már vagy 16 óra) majd éhen haltam. Beálltam a Mc-be és vettem egy salit. Nagy volt a kísértés a burgonyára, de kibírtam. :-)
Jelentem ma bűnöztem. Csavarogtunk órákon át Liliennel és nem volt időm rendes kaját enni, ezért müllerben vettem csokit. azoknak a fincsi német csokiknak nem tudtam ellenállni. :))
viszon este 6 óta nem ettem semmit és megint sokat gyalogoltam.
És ti lányok mit ettetek???
Köszi! Imádom a kékszemeit. De látom nálatok is megvannak a gyönyörű kékszemek :)) tündéri a kisfiad :)
Gyűjtödetek mindenfélét. Mondjuk az a vicces, hogy Liliennek van két kedvenc játéka, és azokkal játszik igazán, a többi csak 1-2 percig érdekli.
Csajokból van választék tényleg. De gondolod, hogy a kisfiad szót fog fogadni, ha csajozásról lesz szó? Max. addig amíg a tojáshéj még a fenekükön van :))
Vigyázz, mert veszélyben vagytok Ti is...
Milán itt nyálzott Panni láttán:)
Mikor? Lassan megyek aludni. Reggel gyógytornász, aztán én tornázok. Siess!
Contu?
Köszike.
Most néztem a gyönyörűséged, micsoda játékbirodalom van ott mellette a kiságyban, és azok a kék szemek...nagyon szép kislány:)
Mondtam is az Uramnak, hogy innen fogok majd választani magamnak menyet:)
Milán meg majd jól elfogadja a döntésem...:)))))))))))
Köszi :))
Jobbulást manonak:))
Jövök csak a kisszarost vissza altatom:))
Hallo:)
Tünci a kiscsaj abban a rucikában, kész hölgy:)
Szia!
Végülis az volt a döntő, hogy felhívtam a védőnőt reggel, és mondta, hogy piciknél ilyen előfordul és, ha van valami hajlam a családban, akkor már pici korban előjöhet...meg hát sírt egész délelőtt.
Viszont mióta kapott 2X 1,5 ml calciums-ot, meg 2X csepettentettem az orrába, azóta nem is tüsszögött és a hajngja is kezd jobb lenni.
Most tapasztaltam meg igazán, hogy igenis én, mint az anyja megéreztem, hogy van valami baja.
Láttam a szemeiben a bágyadtságot, és a nem megszokott nyüsszögést.
Upsz, akkor már nem csak a tüsszögés volt. Nagyon jó, hogy elvitted. Ilyenkor még egy nap is számít. Lehet, hogy holnapra már nagyon fájt volna a torka.
Jobbulást neki!