07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jajj, nem azon akadtam fenn! Ezen:
"Jah és van 5 szem érett málnánk:)))))))Metszés közben megállapítottam:)"
Nem van, hanem VOLT 5 szem érett málna :DDD
Tegnap hallottam róla és ha már nálunkaz alvás megoldodna boldog lennék)))))mondjuk egy szavam nem lehet mert jol haladunk)))))
Nálunk a férjem olvassa az ilyen szakirodalmat, de már ott tart, hogy ő se, készül inkább írni egyet, mert szerinte komolytalanok.
Nekem babaruhára a Dreft vált be.
Sziasztok!
Manna!
Még mindig döntetlen. :)
erre rákeresek én is... :)
Gondolj az új házra, attól csak jó kedved lesz! :))
Na, ha Marcus elalszik ezt kipróbálom. De jó lenne! Van egy két folt, ami semmilyen folttisztítóval nem akar eltűnni... Igaz, halványak, de akkor is ott vannak. :)
nem tudsz angolul? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD fordítom: csodálatos idő
Tudom, hogy tudod... csak kicsit fényeztem magam... két szót lefordítottam. :)
Sziasztok.Egy kérdés:Hallotatok már a Suttogó Titkai cimü könyvről?esetleg vannak valakinek tapasztalatai?
Visszajöttem. :)
Már olyan meleg van, hogy az nem fehér embernek való...
Sziasztok!
Úgy néz ki este jönnek elfoglalózni a lakást...
nem is alkudtak az árból, maximálisan meg voltak elégedve mindennel...nagyon fáj a szívem egyrészről, mert 2 éve gyönyörűen felújítottuk, és imádtunk is itt lakni, csak hát 3-unknak, illetve majd 4-ünknek, vagy 5-ünknek picike már:(
de Vali... az önmagában nem elég :DD
Ez komoly...Lonika már fél óráaja vigyázzállásban alszik odakinnt:))))
Örülök nagyon,szegénykém ma éjjel is sokat fönn volt,mert ha már fel tudunk állni,miért ne gyakoroljuk éjjel is alapon:)Nehogymár elfejeltse:)))
Hm...ha véletlenül kisütne a nap,majd én is kiteszem..csak keresni kell foltos ruhákat:)
Köszike...azonnal szólok a páromnak,hogy meghalok,ha nekem nem lesz ilyíen dvd-m:))))))))))))))
Ahogy kell:)
Szeretem megadni a lehetőséget a vigyorra:)
világoskék plüss rugi, fehér alapon mindenféle színű pamut body meg egyebek. Nagyon sokáig nem érdemes kint felejteni,mert fakulhat a ruha is, de egy óra alatt megszáradnak ezek a picik és így még semmi bajuk.
Billy Blanks: Tae Boo (cardio)
40 perces tréning, én először végig sem tudtam csinálni mert olyan vacak volt az erőnlétem. De 1-2 hét után már simán ment, sőt volt hogy kétszer végigcsináltam, akkora lendületet adott :))
:DDD
Téged még be se kell vinni a málnásba, mész magadtól :)
Akkor a "kemény " folt....jó,hát érdekes ez a nap dolog..színes ruha volt vagy fehér?
Magyart már nem beszélni..angolul meg még nem tudni...:))
Kimostam. Megállapítottam, hogy foltos maradt. Narancsos pöttyök maradtak rajta a bébikajától. Kiteregettem, hogy a nap érje a foltokat, eltűntek. Volt, kettő, amelyik a másik oldalán volt a ruginak, azon ott marad, ezért megfordítottam és azok is eltűntek egy fél órán belül. Mondjuk most rendesen süt a nap ide az erkélyre.
Sütőtök, répa, borsó sárgabarck és ezek kombinációja, meg ki tudja. Bébikaja.
Felejteni madzsar?! "volt" !!!
Kinn voltunk mi is a levegőn kaja utáan,metszegettem a sövényünket,megállapítottuk a szomszéddal,hogy:lovely weather van...és közben elszunnyadt a kistücsikém,pedig ritkán alszik el kinnt..sok az érdekes ..
Jah és van 5 szem érett málnánk:)))))))Metszés közben megállapítottam:)
Hm...én csak fehér ruháknál és áagyneműnél hallottam,hogy szupi,de ezek szerint jó kisebb-nagyobb foltra is?Milyen folt volt vajon?
Nem semmi,mindneki tornázik,helyes:)))
Jó kis torna az,akkor...ha 10 kilát ledobtál vele..kérem a címét:)))