07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szerintem nem. Max, ha egy-kettő begyullad jobban, akkor az lehet, hogy fájdogál. De egyébként nem. Panni sem engedi, hogy hozzányúljak.
Én is sokszor kinyomom magamnak, na ez az, amit nem szabadna...
Hát megmondom őszintén,h. az én felkarom is csúnya,azóta mióta terhes voltam pattik jelentek meg a felkaromon és én azoknak adtam rendesen kinyomkodtam őket és ott díszelegnek a csúnya maradványai,de szerintem az enyém nem olyan,mint a Tiétek.
Csak azért kérdezem,h. fáj e,mert Árminnak szinte rá se lehet nézni és ha hozzányúlok egyből elhúzza a lábát és sír.Ezért gondoltam,h. fáj neki.
Dehogyis! Semmi, még csak nem is viszket!
Egész egyszerűen néha ronda, néha szép.
A doki sem tud vele mit csinálni, ő is azt mondta, hogy ez legyen a legnagyobb baja. Nektek nincs a családban valakinek?
Tutira ugyanaz,minden stimmel amit leírsz,és tényleg nyáron nem is lehet látni.
Én most azon gondolkozom,h. nem kap majd csak laktózmentes vagy szójatejet.Szerinted nála is érdemes megpróbálni?És ez fáj?
Én konkrétan utálom. De a tesóm barátnője brutál módon lefogyott tőle.
És mellettünk van egy atlétikai pálya, ahol jó a futópálya, apjuk oda jár le, de én eddig még nem mentem. Muszáj rászánnom magam.
Akkor én -dr.panna- azt mondom, hogy szerintem az, mint nekünk.
A neve keratosis follicularis. Ez egy öröklött bőrprobléma.
Semmit nem lehet vele kezdeni, lehet, hogy kinővik. Nekem eltűnt a combomról, de a karomon megmaradt.
Azt észrevetted, hogy nyáron nincs? Nyárra -a nap miatt- elmúlik és gyönyörű lesz a bőr. Télen, a száraz, napfénymentes időszakban jön elő.
Kend neki zsíros krémmel, mert elvileg az jó rá.
Nekem egy picit javult, mióta nem iszom tejet. Panninak tartottunk anno egy 1 hónapos diétát -semmiféle tejterméket nem kapott, csak speciális tápszert-, de neki semmit nem változott, így gondolták azt, hogy örökletes.
De ezzel semmi gond nincs, csak esztétikailag nem szép így télen.
:-P
Én is elfogok járni futni a barátnőimmel hetente legalább 1x.Nem szeretem annyira,de tény h. jót tesz:-)
Igen dettó ilyen Árminnak is:-(
Pont ugyanígy fogalmaztam volna meg én is.
Értem én, na de akkor is.
Brigi, ez valami magán???
Ééééééééés ezt pont te mondod? Aki örök elégedetlen????
Bízom benne, hogy talán újra olyan lehetek egyszer, mint anno... De ahhoz futnom kellene. Talán el is kezdem tavasszal.
Szerintem Árminak is hasonló lehet, mint nekünk.
Olyan grízszerű valami, ami néha csak piros, néha meg olyan, mintha ki is lehetne nyomni? Mintha apró pattanásszerű valami lenne???
Ügyes vagy Panna!
Bár továbbra sem értem honnan akarsz még fogyni:-)
Allics!
Akartam már mondani, hogy képzeld fogytam másfél kilót két hét alatt. :-))))
Miiiiiiiiiiiiiii?
Én ilyet még nem is hallottam! Mi az, hogy egy bölcsiben ez feltétel???
Igen, ahogy én is.
Az én felkarom is tök ronda. :-((( Majd megmutatom.
Nyáron viszont elmúlik, na meg most is jobb, hogy már hónapok óta nem iszom tejet, csak laktózmenteset.
Vissza kellett adnom rá. Kaki továbbra is csak és kizárólag a bilibe, de pisilni nem hajlandó.
Mondjuk mondták a bölcsiben, hogy a már szobatiszta gyerekek nagy része átmenetileg újra pelusos lesz a változás miatt és be is jött.
Én sem erőltetem, hiszen bőven ráérnek újra megtanulni ezt majd nyáron.
HÁT A GYULLADÁS OKOZHAT ENYHE HŐEMELKEDÉST!!
jaj bocsi nem akartam kiabálni:)
Szia!
Pelus Nálatok is?
Sajna Milánra is vissza kellett adnom, mert nem hogy nem szólt, hogy pisi, de az sem tűnt fel Neki, ha folyt a lába között...érdekes, pedig olyan úgyes volt már...
Amúgy meg azt mondta a védőnő a fiúk még később érnek meg a szobatisztaságra, mint a lányok...örülök, ha nyáron sikerül majd.
Jó neked. Én még csak meg sem merem próbálni, mert Panni bőre is olyan, mint az enyém. :-(
A tejtől.