07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Miről beszélsz? Én a tacsiról és a beagle-ről:DDD
A rotit és a leonbergit ismerem, de a férjemnek a roti valami miatt nem tetszik (én imádom a kedves pofájukat). A leonbergi nekem nagyon szőrös, de aranyos. Személyesen leonbergit nem ismerek, de tudom, hogy melyik az.
Ja, nálunk (otthon) a kuvasz fiú volt, és imádta a tesóm gyerekeit. Nekünk lány kutyáink vannak (beagle és németjuhász), és a nagy az, aki kifejezetten imádja a Matyit, a kicsi viszont kerüli...
A leonbergi nem miniatúra, nagyon nem
Nekünk 3 fiú kutyánk van és jól kijönnek Ármóval.Igaz ha kimegyünk az udvarra csakúgy húznak el,mert Ármin mindig meghúzza a szőrüket:DD
Én nem miniatúrákban gondolkodom:)))
Amstaff vagy saluki, esetleg Cane Corso.
Ez érdekes megközelítés... Szerintem egy lány tacsi (vagy beagle) lehet, hogy rosszabb, mint egy fiú leonbergi vagy rotweiler...
Én fiú kutyák szeretnék, de tesóm szerint gyerek mellé jobb a nőstény.
Igen, a Dorothea önállósult becézése...
Halak inkább azok nem olyan büdik ;)
hihi... vagy hörcsögöd? Volt régen egy hörim, őt Starsky-nak neveztem el... khmmm... mindegy... :-DD
Tamara, Nóra, Tea, Lina voltak versenyben
Nekem már csak a menyjelölt lehet lány vagy ha lesz kutyám 8)
Tőlem kérdezed?
Amúgy Regina Rebeka lett volna.
Nekünk először Petra másodszor Dorina lett volna a favorit de hát lemaradtunk róla
Pálma.
Na az azért nem lett volna,ha lány lett volna.
Eredetileg ez úgy volt,hogy én csak lány nevekkel készültem amikor is a 4D-n közölték velem,hogy kisfiunk lesz...(akkor még nem nagyon örültem,mostmár el sem tudom képzelni magamat lányos anyukának).
Ezután kezdtem el gondolkozni fiúneveken bevallom egyik fiú névért sem vagyok oda,de az Áron valahogy tetszett...aztán eszembe jutott az Ármin jobban mondva akkor ment a Legyen ön is milliomos gyerekműsora és abban Ungár Anikó nevelt fiát hívták így.Megnéztem,hogy mikor van a névnapja és pont egybe esett azzal a dátummal:)))
Gardénia? Gardénia nap van május 10-én?
Nálunk Emma. Pár hónapig. Aztán a férjem unokatesójáék magukévá tették. De nem volt gond, mert akkor már tudtuk, hogy kisfiunk lesz (18. héten)
Gardénia? Egyébként a fák napja.
Én bírom. Csak a reggel rossz. Kb. 5 percig. :-)
Mi lett volna a gyerkőc neve, ellenkező neműnek sikerül?
Nyugi én max fél 10ig birok mostanában ébren maradni...
A JEL, igaz??? :-DDD Ármó akart lenni és kész. Május 10-én milyen lány név van a naptárban?